Η χοροεσπερίδα της Λέσχης Φιλίας Ζηπαρίου με πολύ κόσμο, κέφι και χορό, στο Όνειρο

14
16966

Με πολύ χορό διασκέδασαν το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου, τα μέλη της Λέσχης Φιλίας Ζηπαρίου , στη χοροεσπερίδα τους στο Όνειρο στο Τιγκάκι!
Παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια ξεσήκωσαν τα δραστήρια μέλη της Λέσχης Φιλίας, τα οποία δε σταμάτησαν να χορεύουν! Παρέα και πολλά μέλη της Λέσχης Φιλίας από την Κω!
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ενώ παρόντες και ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη.

Πηγή: https://www.kostv.gr

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί διοικούντες του δήμου, σας ενημερώνω ότι σε λίγες μέρες κόβουν την πίτα τους οι Πακιστανοί στο χοτσποτ. Μην ξεχαστείτε και δεν πάτε!!!!!!

  2. αλλά ρούχα πάλι πρωι αλλά το βράδυ αλλά γεράματα …..και μετά άλλαξε ρούχα στο όνειρο η μας την παίζει κάνα μοντέλο ;;;

      • Εγώ συνήθως μπαίνω στα σχόλια της συγκεκριμένης θεματικής γιατί είναι μια συγκεκριμένη κυρία που μιλάει μόνη της. Να ξέρεις κάθε χρόνο μας διασκεδάζεις! 🫶🏻
        Συγχαρητήρια στη λέσχη φιλίας που παρά τις δυσκολίες προσπαθεί κάθε χρόνο να είναι στο πλευρό των μελών της, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να πραγματοποιεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Και του χρόνου με υγεία ❤️

  3. Μπραβο,πολλα συγχαρητηρια στην Λεσχη του Ζηπαριου για την διοργανωση της ομορφης εκδηλωσης.Ηταν ολα αψογα,περασαμε τελεια!!!

  4. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ ΖΗΠΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΦΗΒΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  5. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍Συγχαρητηρια στην λεσχη μας και καλη συνεχεια με πολλες εκδηλωσεις και εκδρομες!!!

  6. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΗΣ Τ ΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΔΕΝ ΕΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΗΣ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΚΩΠΟΥ ΣΕ ΕΔΟΙΩΞΑΝ ΚΛΩΤΣΗΔΩΝ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΒΓΑΙΝΕΣ ΕΞΩ . ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ