Ορφέας: Πρόγραμμα προβολών 8/12 – 14/12/2022

0
914

Πρόγραμμα προβολών 8/12 – 14/12/2022

Από την Πέμπτη 8/12 έως και την Τετάρτη 14/12 στον Χειμερινό Ορφέα θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες:

THE FABELMANS

Υπόθεση: Ακολουθάμε τον Σάμι Φέιμπελμαν από την ηλικία των 7 έως αυτή των 17, όπου μεγαλώνει στη μεταπολεμική Αριζόνα. Με μια υποστιρικτική μητέρα στο πλάι του, ο νεαρός Σάμι βλέπει στον κινηματογράφο την ταινία ‘Το Όγδοο Θαύμα’ του Σεσίλ ΝτεΜιλ, και μαζί τη ζωή του να αλλάζει. Μαζί όμως με τη γνώση για το πού θέλει να αφιερώσει την υπόλοιπη ζωή του, η δύναμη του σινεμά θα τον βοηθήσει να αποκαλύψει και το μεγάλο μυστικό της οικογένειας του.

Διάρκεια:  151’

Είδος:  Δραματική, Εποχής

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ηθοποιοί: Μισέλ Γουίλιαμς, Πολ Ντάνο, Σεθ Ρόγκεν, Γκάμπριελ ΛαΜπέλ, Τζίνι Μπερλίν

Πέμπτη/Thursday 8/12:    19:15

Σάββατο/Saturday  10/12 : 21:45

Κυριακή/Sunday 11/12:   19:15

Τετάρτη/ Wednesday  14/12: 19:15

DRAGON BALL SUPER: SUPER HERO

Υπόθεση: Βασισμένο στο πιο πρόσφατο spin-off της σειράς anime, το Dragon Ball Super: Super Hero επικεντρώνεται στον Gohan ο οποίος απολαμβάνει λίγη ησυχία στη Γη ενώ ο πατέρας του Goku και ο φίλος του Vegeta προπονούνται σκληρά στον μακρινό πλανήτη Beerus, μαζί με τον Broly. Φυσικά, η ηρεμία του Gohan σύντομα διακόπτεται καθώς ο Red Ribbon Army εργάζεται για να δημιουργήσει δύο ισχυρά ανδροειδή για να εκδικηθεί τον Son Goku και τους saiyans γενικά.

Διάρκεια:  100’

Είδος:  Animation

Σκηνοθεσία: Tetsuro Kodama

Ηθοποιοί(Φωνές):  Masako Nozawa, Toshio Furukawa, Aya Hisakawa, Ryo Horikawa, Mayumi Tanaka

Πέμπτη/Thursday 8/12:    22:00

Παρασκευή/Friday 9/12: 19:15

Σάββατο/Saturday  10/12 : 19:30

Δευτέρα/ Monday  12/12 : 21:30

Τρίτη/ Tuesday 13/12: 19:15

POKER FACE Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ

Υπόθεση: Ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί κάποιους παιδικούς του φίλους για μια βραδιά Poker. Μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση αγάπης αλλά και ανταγωνισμού που πολλές φορές φτάνει σε οριακό σημείο ίσως αυτή τη φορά και επικίνδυνο.

Διάρκεια: 91’         Είδος: Αστυνομική, Δράσης     Σκηνοθεσία: Ράσελ Κρόου

Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Έλσα Πατάκι, Λίαμ Χέμσγουορθ

Κυριακή/Sunday 11/12:   22:00

Δευτέρα/ Monday  12/12 : 19:30

Tετάρτη/Wednesday 14/12: 22:00

 

 

ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (STRANGE WORLD) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: H νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων της Disney είναι μια μεγάλη… περιπέτεια. Βρισκόμαστε σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη χώρα, όπου φανταστικά πλάσματα περιμένουν τους θρυλικούς Κλέιντς, μια οικογένεια εξερευνητών, των οποίων οι μεταξύ τους διαφορές απειλούν να τινάξουν στον αέρα την τελευταία -και μέχρι σήμερα- πιο σημαντική τους αποστολή.

Διάρκεια:  97’              Είδος:  Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Ντον Χολ

Ηθοποιοί(Φωνές): Βαγγέλης Στρατηγάκου, Γιάννης Στεφόπουλος, Κωνσταντίνος Κλαυδιανος, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στεφανία Γουλιώτη

Σάββατο/Saturday  10/12 : 17:00

Τετάρτη/Wednesday 14/12: 17:00

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΔΑΛΟΣ  ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση: Κάθε γωνιά της Κρήτης αποτελεί παιδική χαρά για τον Ίκαρο, τον γιο του μεγάλου εφευρέτη Δαίδαλου. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης κοντά στο παλάτι της Κνωσού, ο Ίκαρος κάνει μια περίεργη ανακάλυψη: ένα παιδί με κεφάλι ταύρου είναι κλειδωμένο σε μια αυλή, με εντολή του βασιλιά. Κρυφά, ακόμα και από τον πατέρα του, ο Ίκαρος θα γίνει φίλος με τον νεαρό Μινώταυρο. Όμως, η μοίρα παίρνει άλλη τροπή όταν ο Θησέας φτάνει στην Κρήτη και ο Μινώταυρος οδηγείται στον μυστικό λαβύρινθο που κατασκεύασε ο Δαίδαλος. Θα μπορέσει ο Ίκαρος να σώσει τον φίλο του και να αλλάξει την πορεία μιας ιστορίας γραμμένης από τους θεούς; Ο αρχαίος μύθος του αγοριού που πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο ζωντανεύει για πρώτη φόρα στην μεγάλη οθόνη, σε μια μοναδική διασκευή για τους μικρούς λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας.

Διάρκεια:  76’

Είδος:  Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία: Κάρλο Βόγελε

Ηθοποιοί(Φωνές) : Ακίνδυνος Γκίκας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιώργος Ματαράγκας, Νικολέτα Κουνενιδάκη, Ντίνος Σούτης, Χριστίνα Τσιπιανίτη

Παρασκευή/Friday 9/12  17:45

 

EO| ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ

ΧΩΡΑ ΠΟΛΩΝΙΑ

Υπόθεση:  Ο κόσμος είναι ένα περίεργο μέρος, όπως τουλάχιστον τον βλέπουν τα μάτια ενός ζώου. Ο ΕΟ, ένας γκρι γαϊδαράκος με μελαγχολικά μάτια, ξεκινάει το μακρύ ταξίδι του από τσίρκο στην Πολωνία, για να καταλήξει στην Ιταλία. Στον δρόμο θα συναντήσει καλούς και κακούς ανθρώπους, θα βιώσει χαρά και πόνο, αλλά σε κανένα σημείο δεν θα απωλέσει την αθωότητα του.

Διάρκεια: 89′    Είδος: Δραματική

Σκηνοθεσία: Γέρζι Σκολιμόφσκι Γιούχο Κουοσμάνεν

Ηθοποιοί: Σάντρα Ντζριμάλσκα, Λορέντζο Ζούρζολο, Ματέους Κοζιούκεβιτς

Τρίτη/ Tuesday 13/12 : 21:30

 

 

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ