ΒΙΝΤΕΟ Οι καρδούλες-συλλέκτες πλαστικών πωμάτων της Κω στον ΣΚΑΪ

15
1448

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Οι καρδούλες-συλλέκτες πλαστικών πωμάτων της Κω στον ΣΚΑΪ

Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Πετρή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν θα πεις κάτι που βρήκες στραβό? Μήπως το χρώμα? Μήπως το μεγεθος από τις τρυπουλες? Μήπως το ύψος έπρεπε να ήταν 2 χιλιοστά πιο πάνω η ποιο χαμηλά? Μήπως έπρεπε να ήταν λιιιιγο πιο λοξά προς τα αριστερά να το βλέπουν καλύτερα οι οδηγοί όπως περνάνε? Άντε βρε λεβέντη μου. Ρίξε κανένα Link. Είσαι καθηγητης σε αυτά. (μόνο σε αυτά).

    • Τυχερουλη. Πλησιαζει η ΓΙΟΡΤΗ σου. Σε λίγες μέρες έχουμε ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Και τον πρώτο λόγο τον έχουν τα ΒΑΡΕΛΟΤΑ. Άντε και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

      • Γιατί αν δεν πήγαινε, είχες κανένα κόλλημα? Ώρα είναι να μας πεις ότι προκαλεισαι γι’αυτό γίνεσαι@αφρος. Αν δεν το χει η Κούτρα σου δεν κατεβάζεις ψείρες ψιττακο.

        • Πανεξυπνε αυτο καταλαβες;;;
          Δεν περιμενα κατι καλυτερο,,,,βεβαια,,,
          τυχαιο οτι εισαι κοψιμιο-νδουλαρος;;;;;
          δεν νομιζω!!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!

        • Το γεγονός ότι αποφασίζεις εσύ για το τι μπορεί να πρεσβεύει ο καθένας βγάζοντας συμπεράσματα μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που ακούς, αυτό και αν δεν είναι διόλου τυχαίο. Είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό κάθε βλακωδως κολλημενου εγκέφαλου που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του. Αν και στο σημείο που έχεις φτάσει το να σε λέει κάποιος απλώς βλάκα είναι φιλοφρόνηση. Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!!!!χουχουχου,,,,χιχιχι και αχαχουχα.

      • Ημέρες ΑΓΑΠΗΣ.Και κουράγιο παληκάρι μου. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Πιστεύω να συνέλθεις κάποια στιγμή. Όλοι εδώ σε έχουμε αναγκη. Ξεχνάμε τα βάσανα μας και βλέπουμε μαζί σου ότι υπάρχουν και ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Κουράγιο και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

        • Αλλά κρυβε λόγια! Σε λίγο θα μας ζητήσει επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ή στην καλύτερη περίπτωση μισθό διασκεδαστή κλόουν. Μπορεί και τα δύο!!! Ένας διπλοθεσιτης παραπάνω, που δουλεύει με διπλό καρμπιρατέρ για να μας προλαβαίνει, όσο να πεις, χαλασμένο ξεχαλασμενο αμορτισέρ,τον» κρότο»του τον κάνει. Η μήπως είναι μόνο η τρυπημένη εξάτμιση?

  2. Πανεξυπνε αυτο καταλαβες;;;
    Δεν περιμενα κατι καλυτερο,,,,βεβαια,,,
    τυχαιο οτι εισαι κοψιμιο-νδουλαρος;;;;;
    δεν νομιζω!!!!!χαχαχαχαχαχ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ