Αρχική Ειδήσεις Σφηνάκια Φωτιά από βαρελότο πίσω από το γήπεδο της Αντιμάχειας (ΦΩΤΟ)

Φωτιά από βαρελότο πίσω από το γήπεδο της Αντιμάχειας (ΦΩΤΟ)

22
1607

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 8μμ κατά πάσα πιθανότητα από βαρελότο σε ρεματιά πίσω από το γήπεδο της Αντιμάχειας όπου υπάρχουν ξερά ξύλα και λάστιχα.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση κατοίκων, ενώ ειδοποιήθηκε και έσπευσε η Πυροσβεστική καθώς και η πολιτική προστασία.

Ο χρήστης Χαράλαμπος Ναβροζίδης είναι με το χρήστη Babis Navrozidis και 4 ακόμη στην πόλη Antimachia, Dhodhekanisos, Greece.

📌Τα απρόοπτα δεν υπολογίζουν ημέρα, στιγμές…
Μεγάλη φωτιά, πιθανόν από δυναμίτη στην Αντιμάχεια.
Όμως οι άνθρωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, και πάλι στην πρώτη γραμμή.
📌Με την ενεργό παρουσία του Προέδρου της Αντιμάχειας Νίκου Φραζή και του Προέδρου της Καρδάμαινας Nίκου Πόγια.
📌Μαζί τους η Πυροσβεστική, υπό έλεγχο η εστία πλέον.
📌Και ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης πάντα παρών…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ονόματα δε ζητάτε εδώ πέρα? Θα μας βάλουν φωτιά ανεγκέφαλοι κάθε χρόνο τα ίδια? Σας έφταιγε ο άλλος που είχε κορονοϊό και θέλατε να μάθετε ποιος είναι και στη τελική μια χαρά είναι σε καραντίνα ενώ τέτοια άτομα κάθε χρόνο που βάζουν φωτιές δε σας νοιάζει

    • Καθόλου αλλα ντ Άλλα. Ξέρω τι λέω. Όπου θέλουμε δίνουμε σημασία και σ αυτά που γίνονται κάθε χρόνο δε δίνουμε

      • Και τι γίνετε ρε έξυπνε δηλαδή κάθε χρόνο στο χωριό για πες μας εσύ ρε προτευουσιανε..Να σου πω εγώ γίνετε το έθιμο που βρήκαμε απ τους παππούδες μας κ από τους πατεράδες μας τα παραδοσιακά βαρελότα Δηλαδή δω μπορείς να κάνεις υπομονή 5 ώρες να περάσει αυτό το πράγμα έλεος δηλαδή.
        Όσο για το συγκεκριμένο συμβάν θα συμφωνήσω μαζί σου γιατι τώρα τελευταία πολλά πιτσιρίκια βρίσκουν υλικά και κάνουν δυναμιτες χωρίς να έχουν επίγνωση το τι μπορεί να προκαλέσει αυτό το πραγμα και πως να το διαχειριστούν..Καλό λοιπόν τα βαρελότα τα παραδοσιακά και άλλο αυτές οι …άκιες με τους δυναμιτες μην τα τσουβαλιαζουμε όλα..
        Καλό Πάσχα..

  2. Ποιος γέμισε τον τόπο εκεί πέρα με όλα αυτά τα σκουπίδια…χμμμ δεν έχει καμία ευθύνη η δημοτική (αν)αρχή που τόσα χρόνια, μαζί με τους ευσυνήδειτους και κατά τα άλλα οικολόγους Αντιμαχείτες, πάνε και πετάνε με κλειστά τα μάτια όλο αυτό το σκουπιδαριό; Που είναι αυτοί/ές που μας έχουν ζαλίσει με τη δημαρχ@ρα στα social media να βάλουν τους ίδιους τους υπαλλήλους που με τα φορτηγά του Δήμου πάνε και ξεφορτώνουν; Τίτλο; Εκτός θέματος ε; Ο ίδιος ανεγκέφαλος όμως που την «εκανε» απόψε αν αντί για φωτιά έχανε το χέρι του θα λέγαμε κρίμα το παιδί, μα είναι καλό παιδί…🧠🐒🙈🦍🐂🐂🐂⚰️⚰️

  3. Συνχαρητηρια στην Πολιτική προστασια και την Πυροσβεστική, πρώτη φορά τόσο γρήγορη αντιμετώπιση και ενεργοποίηση των φορέων. Συνχαρητηρια σε όλους σας και καλή συνέχεια στην δύσκολη περίοδο που έρχεται!!!!

  4. Επειγόντως επέμβαση εισαγγελέα και μέσα να πληρώσει ο υπεύθυνος
    ΥΓ: Αν έχετε μάθει τι πάει να πει νόμος

    • Τι ακριβώς να πληρώσει ρε …..βαρβαρα τα σκουπίδια που πετάει ο δήμος η τα καλάμια ατε πήγαινε για ύπνο αυτό είναι το έθιμο του χωριού και αν δεν σου αρέσει τράβα στο μέρος σου παλιό προμαεματα

  5. Όποιος θέλει να διατηρεί τέτοιες άρρωστες συνήθειες (και μη τα ξαναδείτε έθιμα γιατί μπερδευετε τη βούρτσα….) Να αναλαμβάνει το κόστος της επιτήρησης της κατάσβεσης και να μην γίνεται καπνός όταν κάτι στραβώνει. Εκεί να δω το αντριλικι σας.

  6. Και οι γλάστρες παρούσες για φωτογράφηση χαχαχαχαχα ευτυχώς που πήγαν να τούς δείξουν πώς να την σβήσουν

  7. φραζη προσεχε τουσ γλιφτεσ που απο ψηλα βλεπουν το καπνο δηθε οτι βοηθουν να σβησουν τη φωτια σστην πρωτη γραμμη……εχεισ πολλουσ προσεχε τουσ σε γλιφουν και κοροιδευουν τον κοσμο τουσ………

  8. Συγχαρητήρια στην πυροσβεστική αστυνομία και πολιτική προστασία όλοι οι άλλοι πήγαν για βόλτα και σελφι !

  9. Ρε πατε καλα?? Εχετε χαζέψει εντελως???? Εγινε οτι εγινε, πηγατε στο σημειο για να βοηθησετε και βγαζετε σελφι μπροστα σρη φωτια??? Ρε ειμαστε σοβαροι???? Αφηστε τις σελφι κ κανετε καμια δουλεια π μας εχετε αφησει στο ελεος του θεου!!!

  10. Η φωτια πηρε μεσημερι..πήγαν την έβλεπαν και νόμιζαν θα σβήσει μονη της..και οταν σκοτάδι πια φαινόταν έτρεξαν να την σβήσουν με κάμερες ..ειστε πολυ γέλιο κύριοι της δημοτικής αρχής..

  11. Δήμαρχε ξυπνιστε και αφήστε της φωτογραφίες το χωριό είναι σε πλήρη εγκαταλείψει… Η Δρόμοι απτό Σεπτέμβριο χαλί… ΟΧΥΤΑ χαλί…. Η Πλάκα χαλί…. Ο κύκλος χαλί…… Το Μαστιχαρι χαλί….. Έλεος…. Και …στικαμε με την εθνική Αντιστάσεως…. Πείτε στον κ Μανώλη κ. και στον κύριο καμπουρακη να έρθουν να τραβήξουν και video στην Αντιμαχεια να δείτε χαλι/Μαστιχαρι…..

  12. Ντροπή κ Καμπουρακη και σε πρόεδρο Αντιμαχεια… Ξυπνιστε γιατί κοιμάστε… Κρίμα και σας στήριξα με…. Τα χωριά σε άθλια κατάσταση ελάτε να δείτε χάλια. Όχι μόνο για το θεαθήναι…..

  13. ΓΙΑ ΠΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? Η ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΚΑΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΠΑΣΧΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΥΛΕΣΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ,,,,ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΚΟΒΟΝΤΟΥΣΑΣ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Η΄ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

  14. Μια χαρά είναι η αντιμαχεια!!!!! Πρόεδρε προχώρα!!!!! Και μην ακούς τους χαμένους θα σκάσουν όλοι!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ