Η κοπή πίτας της Φιλαρμονικής Δήμου Κω με τιμητικές βραβεύσεις, μελωδίες και ευχάριστο κλίμα στο καφέ »Special Bakery Snacks Patisserie»

2
5933


Με πνεύμα αισιοδοξίας για μία ακόμα δημιουργικότερη χρονιά και σε μια πολύ ευχάριστη “οικογενειακή” ατμόσφαιρα, η Φιλαρμονική του Δήμου της Kω, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της βασιλόπιτα. Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ενώ το παρόν έδωσαν επίσης η νέα Έπαρχος Κω και Νισύρου, Ντίνα Σβύνου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, ως η νέα πολιτική προϊσταμένη των φιλαρμονικών ορχηστρών του νησιού μας.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ενώ τις τιμητικές βραβεύσεις στους μαθητές της φιλαρμονικής απένειμε η Αντιδήμαρχος κ. Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, η οποία υπέγραψε και τα αναμνηστικά διπλώματα των μικρών μουσικών- μαθητών του Αρχιμουσικού κ. Πουλιού.

Ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής Θανάσης Πουλιού ως είθισται, προέβη στην καθιερωμένη απολογιστική τοποθέτηση και συμπερασματικά ανέφερε ότι η Φιλαρμονική Δήμου Κω στοχεύει ψηλά και για το 2024, βάζοντας “πλώρη” για νέες μουσικές δράσεις και συμμετοχές σε σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα, έχοντας ως δεδομένη την απαιτούμενη στήριξη της δημοτικής αρχής Νικηταρά αλλά και όλων ανεξαιρέτως των μουσικών-μελών και μαθητών που συναποτελούν την μπάντα της Φιλαρμονικής της Κω, που μετρά 60 και πλέον χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας Ανδρέας Αρβανιτάκης, προσέφερε δωρεάν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για την Φιλαρμονική Δήμου Κω και παραχώρησε τον φιλόξενο χώρο της καφετέριας »Special Bakery Snacks Patisserie», ιδιοκτησίας του για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας της Φιλαρμονικής, με τα απαραίτητα αλμυρά εδέσματα, βουτήματα και καφέδες που προσφέρθηκαν σε όλα τα μέλη και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Πηγή: https://www.kostv.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κάποιοι είχαν φαγωθεί να φύγουν και δεν τους άλλαζε κανείς γνωμη; τι γίνεται ρε παιδί μου, τόσα πολλά ταξίματα;

  2. Καλά αυτός ο Μαέστρος δεν έχει παρετηθει.Κλαιγοντας τον άκουσα να λέει ότι φεύγει.Ακομα εκεί είναι,παράλληλα με…..;Που ζούμε και τι ζούμε Θεέ μου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ