ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλη προσέλευση & ενδιαφέρον η παρουσίαση του βιβλίου της κ.Αργυρώς Χαρτοφίλη «Τα γιατροσόφια της Εψιμανής & οι συνταγές»

2
2148

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της κ. Αργυρώς Χαρτοφίλη «Τα γιατροσόφια της Εψιμανής και οι συνταγές της» στο Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο – Χάνι.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν με επιτυχία το Λύκειο Ελληνίδων-Παράρτημα Κω και ο ΔΟΠΑΒΣ στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2021.

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Αργυρώ Κατσίλλη

Μαρία Τουλαντά – Παρισίδη

Θεοδόσης Διακογιάννης

Ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, η Αντιδήμαρχος Σ. Βλάχου, ο Α. Παυλίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί ενδιαφερόμενοι συντοπίτες μας, Κώοι της Αθήνας, ο Πανεπιστημιακός κ. Α. Κουτσουράδης κ.α.

Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν το βιβλίο (πωλείται προς 10ευρώ) μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ.22420 28866 -22749

βίντεο: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να καταλάβουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Διοργανώνουν εκδηλώσεις εν μέσω πανδημίας. Τα μέτρα που παίρνουν μηδαμινα, φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ανευθυνότητα στο μεγαλείο της, από ανθρώπους υποτίθεται του πνεύματος. Τι να περιμένεις από την νεολαία όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες. Ντροπή και μόνο ντροπή, σιγά την εκδήλωση. Όλοι οι παρευρισκομενοι ήταν ευπαθείς ομάδες. Περιμένουμε τα αποτελέσματα σε λίγες ημέρες. Ευχαριστώ.

  2. Συμφωνω!!!!Να δοθουν χρηματα σε φτωχους και αδυναμους κάι οχι σε εκδηλωσεις!!!!Ολα για το φαινεσθαι,αν κολλησουν ιο τοτε θα τα πουμε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ