Σε φανερή δημοπρασία την Μ. Τρίτη η εκμίσθωση του καταστήματος «ΑΙΓΛΗ»

3
5226

Σε φανερή δημοπρασία την Μ. Τρίτη η εκμίσθωση του καταστήματος «ΑΙΓΛΗ»

 

Φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος «ΑΙΓΛΗ» στην πλατεία Ελευθερίας, θα διενεργηθεί στις 11 Απριλίου, Μεγάλη Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς, που αποτελεί την τιμή εκκίνησης, για την μίσθωση του αναφερόμενου ακινήτου, έχει οριστεί το ποσό των έξι χιλιάδων εξακοσίων ευρώ (6.600,00€) ως μηνιαίο μίσθωμα, με τη διάρκεια της σύμβασης να φτάνει τα οκτώ (08) χρόνια και με δυνατότητα παράτασης για άλλα τέσσερα (04) χρόνια.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στη δημοπρασία απαιτείται:

1.) Εγγυητική επιστολή συμμετοχής, αναγνωρισμένης τράπεζας, ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων σε ποσοστό δέκα τοις εκατό (10%) της τιμής εκκίνησης της δημοπρασίας, δηλαδή 600,00ευρώ.

2.) Να προσκομίσουν και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο Άρθρο 4 της σχετικής διακήρυξης.

3.) Να παρουσιάσουν αξιόχρεο εγγυητή για την υπογραφή των πρακτικών της δημοπρασίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για τη δημοπρασία μπορούν να ενημερωθούν για τα στοιχεία της σχετικής διακήρυξης στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://kos.gov.gr/enimerosi/page/4/ και για την παραλαβή της μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο γραφείο Προμηθειών του Δήμου Κω και στα τηλέφωνα  2242360485 – 487.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με σαιζόν 4 μηνών το ενοίκιο ανέρχεται σε 660 ευρώ την ημέρα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον και ανέβει κι’ άλλο η τιμή προβλέπω τον νέο ενοικιαστή να φεύγει νύχτα και να αφήνει φέσι. Ελπίζω ο δήμος να φροντίσει να έχει κάποια ασφάλεια για να αποφευχθεί τέτοιο γεγονός.

  2. Πρέπει να το δουλέψουν 10 επιχειρηματίες μαζί για να βγάλει τα έξοδα του.Τοσα χρόνια από …….πήγαινε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ