ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η συναυλία κλασικής μουσικής από τις τάξεις της Μαρίας Ορφανουδάκη-Κιαπόκα στο Χάνι

5
1256
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε η συναυλία κλασικής μουσικής από τις τάξεις Μέσης, Ανωτέρας, Διπλώματος πιάνου και Μουσικής δωματίου της Μαρίας Ορφανουδάκη-Κιαπόκα, καθηγήτριας πιάνου και ανώτερων θεωρητικών του Ελληνικού Ωδείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού μουσείου Κω (Χάνι) και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018.

Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Ορφανουδάκη ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της αποψινής εκδήλωσης, καθώς και τους συνεργάτες της καθηγητές μουσικής (Διονυσία Σπυρίδωνος, Λάμπρο Παπακώστα, Ερρίκο Τρουμούλη και την καθηγήτρια βιολιού Τάνια Σικελιανού) και στην  συνέχεια απένειμε στους μαθητές της τα διπλώματα Αρμονίας από το Ελληνικό Ωδείο (φωτό-βίντεο)

ΦΩΤΟ Χαρίκλεια Χριστοφή

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Παναγιώτη. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Η είδηση με συγκίνησε και ας μην πήγα. Το νησί μας διψάει για παρόμοιες εκδηλώσεις. Μπράβο σας.Να σας και χαίρονται οι γονείς σας.

    • Πρώτα απ’ όλα σας ευχαριστούμε ολοι πάρα πολύ κι εγώ προσωπικά για τα καλά σας λόγια! Μας συγκινούν και μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους! Αλλά πάνω από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κυρία μας που μας καθοδήγησε και μας βοήθησε να φτασουμε και να παίξουμε στο επίπεδο που είμαστε και να σας το μεταδώσουμε όσο μπορέσαμε! Αν δεν ήταν η Κυρία Μαρία στο πλευρό μας δεν θα είχε συμβεί τίποτα ! Κυρία σας ευχαριστουμεε!!

  2. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!! Ήταν πραγματικά μία πολύ αξιόλογη μουσική βραδιά πλαισιωμένη από ιστορικές αναφορές για την κάθε περίοδο και έργο που ακούστηκε! Άλλη μία εξαιρετική δουλειά της κας Μαρίας Ορφανουδάκη και των μαθητών της!!!

  3. Θερμά συγχαρητήρια στην κυρία Ορφανουδάκη και όλους τους μαθητές για την άψογη εμφάνιση τους!
    Φαίνεται η πολύ καλή δουλειά και το επίπεδο γνώσεων της κυρίας Ορφανουδάκη!
    Μπράβο και πάλι!

  4. Σας ευχαριστούμε όλοι μας πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια ! Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την καθηγήτρια μας για την στήριξη την βοήθεια και τις γνώσεις που μας μεταδίδει όλα αυτά τα χρόνια.Τελος θα θέλαμε να την ευχαριστησουμε για την συναυλία που οργάνωσε γιατί χωρίς την καθηγήτρια μας δεν θα είχαμε κάνει τίποτα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ