Γ. Κρητικός: Το αίσθημα ανασφάλειας κυριαρχεί παντού καθώς φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει

12
615

Το αίσθημα ανασφάλειας κυριαρχεί παντού καθώς φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

  • Δολοφονική απόπειρα εναντίον πρώην Πρωθυπουργού.

  • Θάνατος μαθητή από σφαίρα μέσα σε σχολείο.

  • Σοβαρά επεισόδια μέσα στα δικαστήρια της χώρας.

  • Καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

  • Κάψιμο λεωφορείων.

  • Καταπάτηση του Πανεπιστημιακού ασύλου.

  • Καταστροφές ιδιωτικής περιουσίας στην οδό Ερμού, κά.

Καθημερινά είναι πλέον τα επεισόδια σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Καθημερινές και οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών. Έχουν δημιουργηθεί ‘άβατα’ (Εξάρχεια, Μενίδι, κτλ.) όπου περιθωριακά στοιχεία δρουν ανεξέλεγκτα και αναρχικοί έχουν στήσει το δικό τους κράτος με την ανοχή της κυβέρνησης καθώς οι δράστες παραμένουν ατιμώρητοι.

Η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη αποτελεί βασική προτεραιότητα της αυριανής Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που δεσμεύεται ότι θα βάλει οριστικό τέλος στα ‘άβατα’, θα καταργήσει άμεσα τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου (που επιτρέπει την αποφυλάκιση τρομοκρατών και επικίνδυνων κακοποιών), θα ενισχύσει την Ομάδα ΔΙΑΣ και θα συστήσει εκ νέου την Ομάδα ΔΕΛΤΑ, που κατήργησε η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η δι­αφύλαξη της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών δεν είναι μόνο θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα, αλλά και προϋπόθεση ελευθερίας.

Γιάννης Κρητικός

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1η Ερώτηση: Με αυτά που διαβάζω, πραγματικά αισθάνομαι ότι ζω στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια και καταλαβαίνω ότι πριν 3 χρόνια με την ΝΔ όλα ήταν τέλεια. Τι πίνεις και από που το παίρνεις για να πιούμε και εμείς.
    2η Ερώτηση: Ο τρόπος σκέψης σου και με τα λεγόμενα σου αισθάνομαι ότι «Νομίζεις» ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους. Τι τρως και από πού το παίρνεις να το πάρουμε και εμείς.
    3η Ερώτηση: Που ξέρεις εσύ τι γίνεται στην Αθήνα από την στιγμή που ζεις σε νησί…. Α! Από την τηλεόραση οκ, Βλέπεις να φανταστώ το κανάλι ΣΚΑΪΝΔ, (Αλαφούζος) Παραπολιτικά (Μαρινάκης – ΝΟΟR1) κτλ… σωστά?
    4η ερώτηση: Δεκεμβριανά 2008 Κάηκε η Αθήνα- 06/12/2014 Επεισόδια Κόλαση η Αθήνα Ποιος Κυβερνούσε την χώρα…? Πες μου πραγματικά τι πίνεις και από του το παίρνεις.
    5η ερώτηση: Έχεις μπροστά σου 2 χρόνια, και άρχισες από τώρα να τάζεις στους δήθεν «ηλίθιους που απευθύνεσαι» Να ρωτήσω: Με ποια κυβέρνηση έκλεισαν τα αστυνομικά τμήματα όπως στην Κέφαλο?
    Βασική ερώτηση: Τι πίνεις και από πού το παίρνεις να το πάρουμε και εμείς….. τουλάχιστον θα ανέβει ο τζίρος στο «μαγαζί» .

    • Πάντως δεν έπαιζε σφαλιάρες με τους Ρομά,ούτε ανεχόταν 10 ληστείες την ημέρα,ούτε έκανε Hot Spots

      Συμφωνώ ότι έκαναν λάθη αλλά το ξεκλήρισμα της Κοινωνίας,του φτωχού ,του αδύναμου,την εξίσωση προς τα κάτω την έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ,τα γκέτα τα έκανε η Αριστερά,τις επιλεκτικές και στοχευμένες επιθέσεις σε κάθε μικροεπαγγελματία και το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων ,αλλά και τις τελειωτικές μειώσεις συντάξεων και μισθών,τη διάλυση της Κοινωνίας και το εμφυλιοφιλικό κλίμα Δεκεμβριανών μόνο από τα μπάσταρδα αριστερά σταγονίδια …επιβλήθηκαν !!!

  2. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ(ΝΤΡΟΠΗ)

  3. ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΓΙΕ ΜΟΥ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΟΥΤΕ 15% ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕΤΑ ΠΗΔΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ΄; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΔΑΡΑΚΙΑ; ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ. ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΚΑΜΠΑΖΟΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. ΓΚΕΓΚΕ;;;;;;

  4. Ένας σχετικά νέος και μορφωμένος άνθρωπος να χρησιμοποιεί τον ίδιο ξύλινο λόγο που ακούμε από το 1974. Ναι σίγουρα καλός για τους συνταξιούχους 70άρηδες και πάνω, αλλά για τους νεώτερους καλό είναι να σκεφτείς κάποια διαφορετικά επιχειρήματα. Οι υποσχέσεις και τα παραμύθια δεν περνάνε πια. Απλά να θυμίσω τα 18 σημεία του Σαμαρά και να θυμίσω τους νταβατζήδες του Καραμανλή. Από τη στιγμή που όχι μόνο δεν βάλατε όλο το ΠΑΣΟΚ στη φυλακή αλλά συνεργαστήκατε μαζί του είσαστε μια από τα ίδια. Και αν χρειαστεί και οικουμενική με τον Σύριζα θα κάνετε.

  5. ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

  6. Δεν πας να δεις αν έρχομαι…Που θα μας πείτε εσείς που καταστρέψατε τη χώρα ότι σήμερα φοβάσαι. Καλά σου γράφουν. Τι πίνεις..

  7. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ…ΥΓΙΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ

  8. Ευρωλιγούρη λαέ, μόνο σαμαράδες, φώφηδες, τσίπρηδες και κρητικοί σου αξίζουν!!! Φάε ευρώπη κακομοίρη! Ευτυχώς που δεν σου πήραν το σπίτι οι κομμουνιστές …..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ