Η. Καματερός: Δεν κλείνουν τα κτηματολόγια Ρόδου και Κω

6
788

Η. Καματερός: «Δεν κλείνουν τα κτηματολόγια Ρόδου και Κω».

Μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Ρόδου, σε ερώτηση των κ.κ. Βενιαδάκη και Μέγα ο βουλευτής Δωδεδκανήσου Ηλ. Καματερός, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή» δήλωσε:

«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν τα κτηματολόγια Ρόδου-Κω ούτε να απολυθούν υπάλληλοι.

Αντίθετα μελετάται η αναβάθμιση και ενίσχυσή τους κάτω από ένα φορέα που θα καλύπτει κτηματολόγια και υποθηκοφυλακεία και θα υπάγεται στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το σχετικό Νομοσχέδιο είναι στο στάδιο της επεξεργασίας».

Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πάει, ΣΑΛΕΨΕ ο «ΨΗΛΌΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ», χθες ψήφισε στα τέσσερα 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ, περικοπή ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΜΙΣΘΏΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.

      Σήμερα μες στην καλή χαρά, σαν να μην ψήφισε αυτός όλα αυτά τα ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙ ΛΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ Παπαρολογεί για το κτηηματολόγιο… Βρε ΓΚΆΟΥ πήρες χαμπάρι τι ψήφισε η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πριν πάει στον αγύριστο;;;

    • Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, το 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ, ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ18%, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ, ΜΙΣΘΏΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ...

      Εάν ψήφιζε η βουλή όλα αυτά τα αντιλαϊκά δεξιά μέτρα μια άλλη κυβέρνηση οι φασιστοαναρχικοί του ΣφΥΡΙΖΑ θα έκαιγαν όλη την Αθήνα όπως έκαναν οι δολοφόνοι αναρχικοί σύντροφοι τους με την ΜΑΡΦΙΝΑ και την καταστροφή της μισής Αθήνας από του αναρχικούς αγανακτισμένους τραμπούκους….

  1. ΩΣ ΕΔΩ!!! ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΉΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΤΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΑΠΌ ΤΟ 2009 ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΊ. ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ!!! ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ ΧΈΡΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΏΝ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ