Δ. Γάκης για το αποτέλεσμα του Eurogroup: Θετικό βήμα για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας

1
501

Δ. Γάκης για το αποτέλεσμα του Eurogroup για την Ελλάδα: «Θετικό βήμα για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας και την αναπτυξιακή προοπτική της Χώρας»

Θετικά εκτιμά με δηλώσεις του από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής Δημήτρης Γάκης, την εξέλιξη του σημερινού Eurogroup στη Βαλέτα.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, ο οποίος συμμετέχει στη 15η Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Πρωτοβουλίας Αδριατικής- Ιονίου, δήλωσε:

«Έχουμε ένα σημαντικό σήμα εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα, τη συνεπή μεταρρυθμιστική της προσπάθεια και την αναπτυξιακή της πορεία, που η περιφερειακή της πτυχή παίζει καθοριστικό ρόλο. Έγινε ένα ουσιαστικό βήμα, που απ’ ό,τι φαίνεται, θα οδηγήσει σύντομα σε θετικά αποτελέσματα για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας».

Ο Δ. Γάκης, μίλησε επίσης για τη σημασία της Διάσκεψης σήμερα, αλλά και των κατευθύνσεων για την κοινοβουλευτική, οικονομική, περιβαλλοντική, τουριστική και αναπτυξιακή συνεργασία στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Αδριατικής & Ιονίου, σε μια περίοδο που, όπως τόνισε ο βουλευτής, οι περιφερειακές προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας, απαιτούν ουσιαστικά αναπτυξιακά και κοινωνικά έργα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-.-

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ