Συνέντευξη τύπου Ηλία Καματερού Σάββατο 11:30 ξεν. Μαριτίνα

7
316

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δωδ/σου, Ηλία Καματερού, το Σάββατο 07/07/2018 στις 11:30 στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΜΑΡΙΤΙΝΑ.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΒΡΕ ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΥΠΟΘΕΤΟ ΣΟΥ ΤΟΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΜΙΣΤΕΡ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΞΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    • Απολογία του ΨΗΛΟΥ Κάπτεν Ηλία του ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρου... Κάτι μου λέει ότι θα χαθούν πάλι τα αυγά και οι ντομάτες από την αγορά.

      Σίγουρα θα εξαγγείλει και αυτός την παραίτηση του για τον ΦΠΑ 24 % στα νησιά της παραμεθορίου όπως έκανε και ο συγΚΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ… Ανθρωπάκια που για γλύφουν τα ΠΑΡΑΔΑΚΙΑ της εξουσίας στα τέσσερα ψήφισαν τα μνημόνια.

  2. Για τους νέους επενδυτές που έρχονται και την επέκταση του hot spot θα σας πει. Πότε θα δώσει και μια συνέντευξη στο Πυλί να γελάσουμε;

  3. Συνέντευξη Τύπου Καμένου δεν θα αφήσουμε να κυρωθεί η συμφωνία με τα Σκόπια. Χ.. .σε ψηλά κι αγνάντευε

  4. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ»!

    Μετά από τις δηλώσεις υπουργού της κυβέρνησης του Ισραήλ, πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος προσφύγων από την Συρία (το νέο κύμα των οποίων υπολογίζεται σε 120.000, από την περιοχή της Ντεράα), ήρθε και η επιβεβαίωση από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Νετανιάχου: «Θα συνεχίσουμε θα υπερασπιζόμαστε τα σύνορά μας, να παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια στο μέτρο του δυνατού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε καμμιά είσοδο στο έδαφός μας».

    Παράλληλα, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενισχύσεων στην ισραηλινή περιοχή του Γκολάν «για την αντιμετώπιση των εξελίξεων από τη άλλη πλευρά των συνόρων», δηλαδή απόπειρα των προσφύγων να περάσουν στο Ισραήλ.

    Και που θα πάνε οι πρόσφυγες, εφόσον δεν τους δέχεται το γειτονικό Ισραήλ; Προφανώς, στη χώρα των «ανοιχτών συνόρων», το Τσιπροκαμμενιστάν!

    • Λέτε να έχει τόσο θράσος και να νομίζει πως αφού αρκετά έσωσε τον τόπο σαν Βουλευτής ας τον σώσει και σαν Δήμαρχος, ε αυτό δεν θα ξαναγίνει, μην νομίζεται πάντως έτσι αρχομανής που είναι όλα είναι πιθανά και ας ξημεροβραδυάζοταν χρόνια στο γραφείο του η Ιωάννα. Μην το αποκλείεται σαν σενάριο αφού ο Ηλίας ουτέ στην τουαλέτα δεν πάει χωρίς να συμβουλευτή τον Καϊσερλη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ