ΝΔ Κω: Να ευχαριστήσουμε τον κ. Καματερό για την αγωνία του μην τυχόν & υποστεί εκλογική ήττα η ΝΔ

4
262

 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Καματερό για την αγωνία του μην τυχόν και υποστεί εκλογική ήττα η Νέα Δημοκρατία. Δείχνει ακριβώς τον πανικό και την τάση απόδρασης που έχει καταλάβει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, θα ήταν φρονιμότερο ο κ. Καματερός να ασχολείται με την εκλογική συντριβή στην οποία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η κυβέρνηση που στηρίζει και την έκταση της οποίας προμηνύουν όλες οι δημοσκοπήσεις.

Αντί να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό μετά τις αυθαιρεσίες στις οποίες προέβη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του Ε.Σ.Ρ., ο κ. Καματερός τολμά να μέμφεται τη Νέα Δημοκρατία.

Ας βάλουμε και πάλι τα πράγματα στη θέση τους:

  • Η κυβέρνηση προέβη στην ψήφιση ενός νόμου αντίθετου στο Σύνταγμα αγνοώντας την αρμοδιότητα του Ε.Σ.Ρ.

  • Σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα επεσήμανε την αντισυνταγματικότητα του νόμου, αλλά η κυβέρνηση επέλεξε να ακολουθήσει την επιστημονική αντίληψη του «ειδήμονα» υπουργού κ. Παππά.

  • Το Συμβούλιο της Επικρατείας διαπίστωσε την αντισυνταγματικότητα του νόμου Παππά και ζήτησε την επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο Ε.Σ.Ρ., καταδεικνύοντας τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

  • Η κυβέρνηση με νέες ακροβασίες προσπαθεί να εντείνει την προσπάθειά της να περιορίσει τα ΜΜΕ και αρνείται ακόμη και σήμερα την ακύρωση του νόμου Παππά συνολικά.

  • Η Νέα Δημοκρατία έχει υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου εξασφαλίζοντας την ελεύθερη λειτουργία των ΜΜΕ και την είσπραξη τιμήματος για την παροχή αδειών.

Ο κ. Καματερός αντί για εκλογικές συμβουλές στην Νέα Δημοκρατία, προτίμοτερο είναι να απαιτήσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί επιτέλους το Σύνταγμα και τη νομιμότητα.

Τοπική Οργάνωση Κω

Νέας Δημοκρατίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ