Μεντβέντεφ: Ο Μπάιντεν είναι τρελός, διανοητικά ανάπηρος και αποφασισμένος να σύρει την ανθρωπότητα στην κόλαση

1
3461

Επίθεση στον Αμερικανό πρόεδρο μετά την ομιλία του στο Κογκρέσο για την Κατάσταση του Έθνους – Είναι «όνειδος» για τις ΗΠΑ

Δριμεία επίθεση στον Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Αφορμή για τη νέα επίθεση ήταν η ομιλία του Τζο Μπάιντεν για την Κατάσταση του Έθνους, όπυ αναφέρθηκε σε ομιλία του Ρούσβελτ στο Κογκρέσο το 1941, στην οποία ο αείμνηστος πρόεδρος είχε πει ότι η ένωση αντιμετωπίζει ένα άνευ προηγουμένου σημείο καμπής στην ιστορία. Επίσης, ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι υποκλίνεται στη Ρωσία και διαμήνυσε στον Πούτιν ότι «δεν θα εγκαταλείψουμε» την Ουκρανία.

Κάνοντας λόγο για «τρελό» και «διανοητικά ανάπηρο», ο Μεντβέντεφ έγραψε στο Χ ότι ο Μπάιντεν δεν δικαιούται να συγκρίνει τον εαυτό του με τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ.

«Παρότι ο Ρούσβελτ ήταν ένας καταβεβλημένος άνθρωπος, σε αναπηρικό αμαξίδιο, έβγαλε την Αμερική από την Παγκόσμια Οικονομική Ύφεση. Ο Μπάιντεν, από την άλλη, είναι ένας τρελός, διανοητικά ανάπηρος, ο οποίος είναι αποφασισμένος να σύρει την ανθρωπότητα στην κόλαση», τόνισε ο Μεντβέντεφ, που σήμερα είναι αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

«Ο Ρούσβελτ μαζι με τους συμμάχους, ανάμεσά τους και την ΕΣΣΔ, πολεμούσε για την ειρήνη. Αντίθετα, ο Μπάιντεν αποφασιστικά και επίμονα προσπαθεί να ξεκινήσει τον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ρούσβελτ πολεμούσε κατά των φασιστών, αλλά ο Μπάιντεν πολεμά γι΄αυτούς. Είναι το όνειδος των ΗΠΑ» πρόσθεσε στα αγγλικά.

 

Ο Μεντβέντεφ εμφανιζόταν ως φιλελεύθερος εκσυγχρονιστής όταν ήταν πρόεδρος την περίοδο 2008-2012, τώρα όμως εμφανίζεται ως αντιδυτικό γεράκι του Κρεμλίνου. Διπλωμάτες λένε ότι οι απόψεις του συνιστούν ένδειξη του τρόπου που σκέπτονται τα ανώτερα επίπεδα της ελίτ του Κρεμλίνου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι που...δεν θα ανακατευόταν η φασιστική σχισματικη Ρωσία στις Αμερικανικές Προεδρικές Εκλογές...

    Αν βγεί, ο εγγυημένα ψυχοπαθής Τραμπ, τελειώσαμε σαν πλανήτης.. Φασισμός παντού… Στα καθ’ ημάς, οι Τούρκοι θα περνούν τον Ισθμό της Κορίνθου κι ο τύπος θα πίνει τσάι με τον εκλεκτό του τον Ερντογάν στο Ντολμά Μπαχτσέ…

    Ανατριχιαστικό σενάριο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ