Η ηθοποιός Angelina Jolie πάσχει απο την νόσο παράλυση Bell, την οποία απέδωσε στο άγχος της απο το διαζύγιο με τον Brad Pitt

0
8833

Η ηθοποιός Angelina Jolie απέδωσε πρόσφατα την ιατρική πάθηση που έχει, γνωστή ως παράλυση Bell, στο άγχος που βίωσε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον επίσης ηθοποιό Brad Pitt. Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στην The Wall Street Journal.

Η παράλυση Bell είναι «μια κατάσταση που προκαλεί ξαφνική αδυναμία στους μύες στη μία πλευρά του προσώπου», σύμφωνα με την κλινική Mayo. «Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αδυναμία είναι προσωρινή και βελτιώνεται σημαντικά μέσα σε εβδομάδες». Η αδυναμία κάνει το μισό πρόσωπο να φαίνεται πεσμένο.

Η ακριβής αιτία της νόσου ήταν άγνωστη καθώς και σπάνια. Εμφανίστηκε σε μεγάλο βαθμό την περίοδο των εμβολιασμών κατά του Covid, αφού είναι μια απο τις γνωστές αναγραφόμενες παρενέργειες των εμβολίων mRNA.

Πολλοί γνωστοί κόλλησαν την νόσο Bell μετά απο τον εμβολιασμό τους κατά του Covid, όπως ο Justin Biber, o Αυστραλός βουλευτής Βίκτορ Ντομινέλο και η Καναδή ηθοποιός Τζένιφερ Γκίμπσον, όπως θα δούμε να εξομολογείτε στο παρακάτω βίντεο:

H κα Τζολί, ωστόσο, απέδωσε την αιτία της πάθησης της στο άγχος απο το διαζύγιο με τον Brad Pit «Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες», είπε. «Το σάκχαρό μου ανεβαίνει και κατεβαίνει. Έπαθα ξαφνικά την παράλυση του Μπελ έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η κα Τζολί αποκάλυψε επίσης την απόλυτη επιθυμία της να φύγει από το Λος Άντζελες και να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι της στην Καμπότζη, από όπου κατάγεται ο υιοθετημένος γιος της Μάντοξ και όπου σκηνοθέτησε την ταινία του 2017 «First They Killed My Father».

«Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου. Έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω τόσο ελεύθερα. Θα μετακομίσω όταν μπορώ», είπε. «Μεγάλωσα σε αρκετά ρηχό μέρος. Από όλα τα μέρη στον κόσμο, το Χόλιγουντ δεν είναι ένα υγιές μέρος. Άρα αναζητώ την αυθεντικότητα».

Αναφέρθηκε και στον Πόλεμο Ισραήλ/Χαμάς

Στις 28 Οκτωβρίου, η κα Τζολί δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram: «Αυτό που συνέβη στο Ισραήλ είναι μια πράξη τρόμου. Αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει τις αθώες ζωές που χάθηκαν από τον βομβαρδισμό άμαχου πληθυσμού στη Γάζα που δεν έχει πού να πάει, δεν έχει πρόσβαση σε τροφή ή νερό, δεν υπάρχει δυνατότητα εκκένωσης, ούτε καν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα να διασχίσει τα σύνορα για να βρει καταφύγιο».

Προλόγισε τις παρατηρήσεις της δηλώνοντας ότι, όπως εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, ήταν άρρωστη και θυμωμένη με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Ισραήλ και προσευχόταν για την άμεση και ασφαλή επιστροφή κάθε ομήρου και για τις οικογένειές τους.

anazitiseis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ