Αντώνης Παπαηλίας: Το δημόσιο «ευχαριστώ» για τη νίκη στο J2US

0
8048

Ο Αντώνης Παπαηλίας ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν τη συμμετοχή του με τον Λευτέρη Μητσόπουλο στο J2US.

Η πρώτη δημοσίευση του Αντώνη Παπαηλία μετά από τη νίκη στο J2US και το «ευχαριστώ» του για τη στήριξη που έλαβε αυτός κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος από τον κόσμο που ψήφισε, αλλά και από όλη την παραγωγή του show.

Ο γνωστός περφόρμερ σε συνεργασία με τον Λευτέρη Μητσόπουλο κατάφερε να ενθουσιάσει κριτές και κοινό τραγουδώντας και χορεύοντας για 13 συνεχή live. Το αποτέλεσμα ανακοινώθηκε μετά από έναν φαντασμαγορικό τελικό και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του J2US. Στην πρώτη του ανάρτηση για το 2023 ο ηθοποιός και περφόρμερ δημοσίευσε ένα βίντεο με λεζάντα για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους.

«Ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς για την στήριξή σας για τον χθεσινό τελικό του J2US. Δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι και για αυτό φάνηκε η Λολάρα μας σε όλη τη διάρκεια του live. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Κοκλώνη, τους αρχισυντάκτες, τον Φωκά Ευαγγελινό, τους χορευτές, τους σκηνοθέτες, τους φωτιστές, τα παιδιά από την παραγωγή έδειχναν τόσο αγάπη που ήταν σχεδόν απίστευτο. Εννοείται καρδούλα στον Λευτέρη Μητσόπουλο που πέρα από ταλέντο, έχει και υπέροχο χαρακτήρα. Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία», είναι όσα είπε στο βίντεο που δημοσίσευσε και συνέχισε γράφοντας και κάτι ακόμη στη λεζάντα:

«Και επειδή δεν χώρεσαν όλα αυτά σε ένα ποστ :Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον @tonisfinos για την υπομονή και την στήριξη του ♥️?την @victoria.chal @arisplaskas @irina_psych @evgenialiakou για την πολύτιμη βοήθεια τους ! Και όποιον έχω ξεχάσει συγχωρέστε με αλλά κάηκε ο εγκέφαλος μου από εχθές ! Σας αγαπώ όλους και καλη χρονια με υγεία ♥️ #just2 #just2ofus #nkoklonis»

Δείτε την ανάρτηση του Αντώνη Παπαηλία:

 

ieidiseis.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ