Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες «είδαν» τον σύντροφο και τον φίλο του να μεταφέρουν τη σορό της άτυχης κοπέλας μέσα σε μπαούλο

1
15690

«Μίλησε» το βιντεοληπτικό υλικό – Καθοριστικά στοιχεία το DNA, αλλά και τα αποτυπώματα του φίλου του δράστη – Ομολόγησε πως ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου την σκότωσε και μετέφερε το πτώμα, με τη βοήθειά του, σε απόμερη περιοχή στη Χαλκιδική

Οι εικόνες από κάμερες της περιοχής, το DNA, αλλά και τα αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη αποτελούν τα καταλυτικά στοιχεία που οδήγησαν στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την 41χρονη έγκυο από τη Θεσσαλονίκη, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε από έναν φίλο του συντρόφου της 41χρονης ο οποίος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς, «έσπασε» και ομολόγησε πως ο σύντροφος της την σκότωσε, την τοποθέτησε σε ένα μπαούλο και τη μετέφερε, με τη βοήθειά του, σε απόμερη και θαμνώδη περιοχή μεταξύ Τριγλίας και Γαλάτιστας, στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο στο οποίο είχαν αποθέσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Αν και ακόμη το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει πλήρως αποσαφηνιστεί, ο φίλος του φερόμενου ως δράστη φέρεται να ανέφερε πως έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές.

Την ίδια ώρα, ο σύντροφος του θύματος φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα, ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια τους βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο εμφανίζονται οι δύο άνδρες να μεταφέρουν κάτι βαρύ, που προσομοιάζει με μπαούλο.

Παράλληλα, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του συντρόφου της γυναίκας, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος, τρίχες του θύματος, καθώς και DNA.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο σύντροφος της γυναίκας, η οποία είναι έγκυος, στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για πέντε ξυλοδαρμούς συγγενικού του προσώπου και συγκεκριμένα της αδερφής του!

Επίσης, στο σπίτι βρέθηκαν και αποτυπώματα του φίλου του φερόμενου ως δράστη, με αποτέλεσμα να προσαχθεί από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και, κατά την εξέτασή του, να προβεί στις παραπάνω σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος προς το παρόν αρνείται ότι δολοφόνησε την άτυχη κοπέλα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: Εδώ είναι η περιοχή που πέταξαν το πτώμα της 41χρονης εγκύου

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα μπαούλο

41xroni-xorafi-m

Σε μια ερημική περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα έριξαν το άψυχο σώμα της 41χρονης εγκύου τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Το protothema.gr παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο που οι αστυνομικοί εντόπισαν αργά το απόγευμα της Τρίτης την σορό της άτυχης γυναίκας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

WhatsApp_Image_2024-01-08_at_22_54_15_b8a4670b
WhatsApp_Image_2024-01-08_at_22_54_14_b6c08c1d

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της, ο τελευταίος δολοφόνησε την 41χρονη και του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα μπαούλο. Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των διωκτικών Αρχών, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα τού έστειλε μήνυμα μόλις χάθηκαν τα ίχνη της κι ότι πήρε μαζί της 5.000 ευρώ από το κοινό τους ταμείο.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γκαθαρόαιμος απόγονος του μεγαλέξανδρου και αυτός. Έρχονται οι ξένοι και μας αλλοιώνουν τον μπολιτισμό μας αχαχαχαχαχαχαχ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ