Ομόφυλα ζευγάρια: Προχωράει ο «γάμος» αλλά 2 άνδρες δεν θα αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας – Δηλώσεις Μητσοτάκη την Τετάρτη

35
8396

Με συνέντευξη στην ΕΡΤ θα ξεκινήσει τη δημόσια συζήτηση για να εξηγηθούν στην κοινωνία οι παράμετροι – Ομόφυλο ζευγάρι θα μπορεί να υιοθετήσει παιδί από ίδρυμα – Δεν θα γίνει δεκτή η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες

Προ ημερών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καλέσει τους δημοσιογράφους να μην βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο ως προς το θέμα του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών, καθώς πριν το χρονοδιάγραμμα ψήφισης του νομοσχεδίου, θα πρέπει να ανοίξει η δημόσια συζήτηση και να εξηγηθούν στην κοινωνία βασικές παράμετροι της ρύθμισης. Αυτό προτίθεται, λοιπόν, να κάνει ο πρωθυπουργός αυτή την εβδομάδα, με συνέντευξη που θα παραχωρήσει την Τετάρτη στην ΕΡΤ, όπου και θα τοποθετηθεί επί του ζητήματος δια μακρόν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του θα περιγράψει τους βασικούς άξονες του νομοθετήματος που θα έρθει το επόμενο διάστημα και το οποίο έχει ως κεντρική ιδέα στον πυρήνα του την επέκταση του δικαιώματος του πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια και τη συνακόλουθη επέκταση του δικαιώματος τεκνοθεσίας. Όπως εξηγούν, όμως, αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, η εν λόγω ρύθμιση έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς ήδη ομόφυλα ζευγάρια που συμβιώνουν έχουν παιδιά, τα οποία, όμως, είναι «στον αέρα», αν συμβεί κάτι στον βιολογικό τους γονέα, καθώς ο/η σύντροφος του γονέα δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κηδεμόνας του. Σημειωτέον, το δικαίωμα της υιοθεσίας σε μόνο άνδρα ισχύει στη χώρα μας από το 1946, έστω και αν οι δικλείδες ασφαλείας είναι αυστηρές και οι διαδικασίες κατά τεκμήριο αργές.

Υπό αυτό το πρίσμα, με βάση το νομοσχέδιο ένα ομόφυλο ζευγάρι θα μπορεί να υιοθετεί ένα παιδί από ίδρυμα, έστω και με τις δεδομένες αργές διαδικασίες, ενώ αν κάποιος εκ των δύο συζύγων έχει παιδί βιολογικά πριν τον πολιτικό γάμο, τότε ο/η σύζυγος θα μπορεί να το αναγνωρίζει.

«Το Σύνταγμά μας λέει ότι έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα, μιλάμε για τα δικαιώματα των παιδιών. Μιλάμε για το αν ένα παιδί που μεγαλώνει από ομόφυλους γονείς έχει ίσα δικαιώματα με ένα παιδί που μεγαλώνει σε μια ετερόφυλη οικογένεια», ανέφερε χθες επί του θέματος, τασσόμενη υπέρ της ρύθμισης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη (Open). «Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε είναι μια πιο δίκαιη και συμπεριληπτική κοινωνία, χωρίς αποκλεισμούς από θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα», υπογράμμισε με τη σειρά του ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος (Real News).

«Όχι» στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Πάντως, όπως έχει γράψει και προ ημερών το protothema.gr, ο πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει ότι το υπό κατάρτιση σχέδιο δεν θα περιλαμβάνει το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να κάνουν χρήση του πλαισίου της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Μια τέτοια μορφή, σημειωτέον, είναι η παρένθετη μητρότητα, υπέρ της οποίας είχε εκφραστεί στη συνέντευξή του στους «Πρωταγωνιστές» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε πει ότι θα ήθελε να αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο δύο αγόρια με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακ Μπεθ. Σημειωτέον, η ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή δεν επιτρέπεται και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ακόμα και αν εκεί επιτρέπονται ο πολιτικός γάμος και η τεκνοθεσία.

Ο εισηγητής και οι βουλευτές

Βεβαίως, ο κ. Μητσοτάκης θα κληθεί το επόμενο διάστημα να δώσει απαντήσεις και για το αν θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, όχι τόσο για τους βουλευτές της ΝΔ, όσο για τους υπουργούς της κυβέρνησης, όταν το νομοσχέδιο πάρει τον δρόμο για τη Βουλή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, εισηγητής του νομοσχεδίου θα είναι ο Άκης Σκέρτσος, αν και τον ρόλο αυτό επιθυμούσε όταν ήταν ακόμα απλά βουλευτής Επικρατείας η νέα υφυπουργός Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη.

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η δημόσια συζήτηση, πάντως, θα υπάρξει μια ομάδα υπουργών και βουλευτών της ΝΔ που θα βγει μπροστά με τοποθετήσεις στα ΜΜΕ και τα social media για να υπεραμυνθεί της ρύθμισης, αλλά και να την επεξηγήσει, καθώς στο κυβερνητικό επιτελείο διαπιστώνουν σύγχυση στους πολίτες ως προς βασικές παραμέτρους της. Σε αυτό την ομάδα υπουργών και συνεργατών του πρωθυπουργού περιλαμβάνονται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης. Υπάρχουν επίσης μια σειρά υπουργών που έχουν τοποθετηθεί υπέρ του νομοσχεδίου, όπως ο Κυριάκος Πιερρακάκης, η Σοφία Ζαχαράκη, η Λίνα Μενδώνη, η Νίκη Κεραμέως και η Δόμνα Μιχαηλίδου. Συν τω χρόνω, σε αυτή την ομάδα θα προστεθούν και άλλοι υπουργοί, όπως π.χ. ο Κωστής Χατζηδάκης, ενώ με σαφήνεια είχε τοποθετηθεί και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Υπάρχουν επίσης «γαλάζιοι» βουλευτές, με πρώτη τη γραμματέα του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα, αλλά και βουλευτές της νεότερης γενιάς, όπως οι βουλευτές Επικρατείας Γιώργος Σταμάτης και Νεφέλη Χατζηϊωαννίδου που θα βγουν μπροστά. Τέλος, όταν ξεκινήσει η συζήτηση θα τοποθετηθεί και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του Μιχάλη από το 2009 στο Λονδίνο και από το 2017 έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αισχος ντροπή ,ποιος γάμος βρε πια υιοθεσία ???? θα μας κάνετε να ξεχάσουμε κ αυτά που ξέρουμε ?? Τι ανωμαλία είναι αυτοί ??????

    • Η ΕΛΛΑΔΑ δεν μασάει.
      Τα εισαγόμενα ήθη και έθιμα δεν θα ανατρέψουν το ελληνοχριστιανικό ιδεώδες.
      Ας τα βλέπουν και κάποιες καρακάξες μητέρες που προσπαθούν να εισάγουν στα σχολεία τα ξενόφερτα τύπου Halloween και αηδιες.
      Οι ομοφυλόφιλοι δεν θα νικήσουν.
      Γιατί στο τέλος η ΦΥΣΗ επικρατεί του αφύσικου.

      • Έχεις… τον ψήφο μου. Βέβαια η φύση δε σε θέλει ούτε με ρούχα, ούτε με αιφον, ούτε με σπίτια, ούτε με φάρμακα. Δεν τα παρατάς όλα να πας σε καμία σπηλιά να αποδείξεις σε όλους πως μας θέλει ακριβώς η φύση; Πάντως τον ψήφο μου τον έχεις ο,τι και να αποφασίσεις.

  2. Ο εκχυδαϊσμός. και η ανωμαλία της κοινωνίας νομιμοποιείται . Το ξήλωμα της οικογένειας άρχισε μόνο που θα την πληρώσουν τα αθώα παιδιά θα στερούνται την πατρική η μητρική αγκαλιά. αυτά δεν έχουν δικαιώματα; τα Σόδομα και τα Γόμορρα έφτασαν σε μια υποτίθεται Ορθόδοξη χώρα.Ντροπή κ Πρωθυπουργέ. λυπηθείτε τα παιδιά τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας.

    • Χριστιανός οικογενειάρχης δεν ήταν ο άντρακλας Θεσσαλονικιός που κατακρεούργησε την έγκυο σύντροφό του Γεωργία και το αγέννητο μωράκι τους; Ή τα αλλά τέρατα που εξέδιδαν την 12χρονη; Ή οι πρόσφατοι μητροκτόνοι και πατροκτόνοι; Στην ίδια κατηγορία αντρών δεν ανήκετε και εσείς; Είστε δηλ το ίδιο με τα παραπάνω τέρατα; Να αποφεύγετε τις γενικεύσεις και τις επαρσεις

      • Πόσο βλάκας είσαι για να φέρνεις τέτοια παραδείγματα.
        Παντού και πάντοτε θα υπάρχουν οι εξαιρεσεις.
        Βρες κάτι πιο έξυπνο και όχι κάτι που καθρεφτίζει το από πλαστελίνη μυαλό σου.

        • Ότι είναι ανικανοι να γίνουν καλοί γονείς. Εσυ ανήκεις στην ομάδα των παραπάνω τεράτων. Αυτό σε κάνει και εσένα τέρας και επικίνδυνο για την οικογένεια σου; Κουτοπόνηρε

        • Γκαμπριέλ Ατάλ: Ο νεότερος πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της Γαλλίας

          Μας έχουν κυκλώσει από παντού.
          ***********************
          Η πιο δημοφιλής προσωπικότητα της κυβέρνησης και της προεδρικής πλειοψηφίας, σύμφωνα με έναν στους δύο Γάλλους, ο Γκαμπριέλ Ατάλ είναι επίσης ο πρώτος αρχηγός της γαλλικής κυβέρνησης που δηλώνει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος. Όπως έχει γίνει γνωστό, διατηρεί σχέση με τον ευρωβουλευτή Stéphane Séjourné.

      • Τι σχέση έχει αυτό που λες ,άλλο το ένα κ άλλο το άλλο ,ούτε η ομοφυλοφιλία είναι αποδεχτεί ούτε φυσικά ο φόνος ,αλλά κ αλλά λες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα .

        • Κουτοπόνηρε, Όλα αυτά τα τέρατα που σκοτώνουν παιδιά και γυναικες στην ελληνική οικογένεια ανήκουν στην ομάδα σου. Με τη δίκη σου παράλογη λογική, αυτό σημαίνει ότι και τα παιδιά σου κινδυνεύουν από εσένα; Ή ότι περιμένεις να συμβούν ανάλογα περιστατικά και σε εσένα και στην οικογένειά σου; Αυτή ακριβως είναι η παράλογη ‘λογική’ σου με τις παιδαριώδεις γενικεύσεις μίσους για τις αλλες ομαδες ανθρωπων. Παριστάνεις τον χαζό πολύ καλά ή απλά είσαι;

    • Η επίσημη εκκλησία όχι μόνο δεν μιλάει να πει το σωστό ,αλλά με τον τρόπο τους τους ευλογεί κιόλας.Θεε μου θεέ μου ,όταν πέσει η οργή σου θα χαθεί ο κόσμος ,όπως στα Σόδομα κ Γόμορα ,όπως επί Νώε .Εάν Ιερώνυμε κ Βαρθολομαίε δεν αλλάξετε ρωτά ,εάν δεν μιλήσετε πως αυτό είναι διαστροφή είναι ανωμαλία ,είναι ψυχαναγκασμός ,ποιος θα γεννήσει ρε νεοταξιτες ,σκεφτήκατε ότι παίρνουν κ άλλοι το κακό παράδειγμα κ καταστρέφεται ψυχές διότι δεν μιλάτε ???? Αυτό δεν είναι οικογένεια !!!!! οικογένεια είναι η μάνα ο πατέρας κ τα παιδιά τα δικά τους παιδιά ,ούτε τα ζώα δεν το πράττουν αυτό ,αλλά πονηριά του ανθρώπου κ το ανικανοποίητο που θέλει να τα δοκιμάσει όλα κ δήθεν για τα δικαιώματα τους δήθεν δήθεν !!!!!! γιατί μια χαρά μπορούν να κάνουν διαθήκη κ να αφήσουν όπου θέλουν την περιουσία τους ,ας αφήσουν τα σάπια κ να πάνε σε ένα καθαρό ορθόδοξο ιερέα ,η σε ένα ψυχολογο,να βρουν τι ακριβώς τους φταίει κ έγιναν έτσι ,να τους βοηθήσει να ξεφύγουν απο τον κακό εαυτό τους .Ο θεός είναι αλάνθαστος στην γη στέλνει η αρσενικό η θηλυκο ,είναι βλαστήμια προς το Άγιο πνεύμα έλεος έλεος .

  3. αφήστε όλους αυτούς και αυτές που θεωρούν την ανωμαλία ως κανονικότητα να κάνουν ελεύθεροι ότι θέλουν!!!Με μια διαφορά όμως: Μαζέψτε τους όλους μαζί σε ένα κράτος μόνους τους και το πρόβλημα θα λυθεί…Σε 4 δεκαετίες το πολύ θα έχουν εξαφανιστεί όλοι και όλες τους!!!

  4. Δια τις βίας!!!!! Αν έχω μαι δημοκρατία!!! Να γίνει δημοψήφισμα!!! Δεν μπορεί μια μικρή μειονότητα (ανώμαλοι) να επιβάλει την
    σαρκική τις ανάγκη!!! Και ποσοστό πανω από 90%!!!να αγνοείται!! Ακούτε εκεί στην ΒΟΥΛΉ!!! ΕΙΣΑΣΘΑΙ! ΜΕΊΟΝΩΤΗΤΑ!!! Και βιαστές των αξιών μας! Συνέλθετε! Σόδομα και Γόμορρα!!!

    • χριστιανοί οικογενειάρχες είναι οι αμέτρητοι γυναικοκτονοι, με το πιο πρόσφατο τέρας που σκότωσε την έγκυο Γεωργία – επίγεια κόλαση. Το ιδιο και με τους πρόσφατους πατροκτόνους και μητροκτόνους. χριστιανοί οικογενειάρχες αυτοί που εξέδιδαν την 12 χρόνη και χριστιανοί οικογενειάρχες τα τέρατα που τη βίαζαν. Έχετε έστω και την παραμικρή κλιση προς αυτα τα (κατά τ’άλλα χριστιανοί-οικογενειάρχες) τέρατα; Αν όχι, τότε να μην κάνετε ανώριμες και κουτοπόνηρες γενικευσεις, χριστιανε οικογενειάρχη και σια.

  5. μια οικογένεια βασισμενη στην αγάπη.. λάθος δεν μπορεί να είναι … ανεξαρτήτως φύλλου και αριθμό γονέων

    • Από πότε υπάρχει αριθμός γονέων ?? Εσένα θα σου άρεσε να φωνάζεις αν ήσουν παιδί μπαμπά 1 έλα εδώ !!! μπαμπά 2 πάμε βόλτα !!! κ φυσικά θα πάνε στο σχολειο ξέρεις τι θα τα περιμένει ?? Το μπουλινκ του αιώνα !! Τι φταίνε αυτά τα παιδιά να πάνε να ζήσουν σε τέτοιο περιβάλλον ? Ποιος τα ρώτησε αν θέλουν ??

      • Και ερχόμαστε στην καρδιά του προβλήματος. Το πρόβλημα το δημιουργείς εσυ και οι ομοϊδεάτες σου. Εσυ είσαι υπεύθυνος να διδαξεις τα παιδιά σου να σέβονται τον συνάνθρωπο. Εσυ είσαι υπευθυνος να τα κανείς ανθρώπους. Αλλά πως θα γίνει αυτό όταν εσυ σπέρνεις το μισος;

  6. όλοι οι καλό Χριστιανοί τότε… να μην κρίνουν για να μην κριθούν… αγάπα τον πλησίον σου όλα τα περί αγάπης που διδασκασκει ο Χριστός και που συμφωνώ απόλυτα. Και αν δεν ξέρετε ή έχετε γνωρίσει «τέτοιες» οικογένειες για να κρίνετε τοτε σιωπατε

    • ποιες οικογένειες βρε άνθρωπε ,οικογένεια είναι η παραδοσιακή Πατέρας μητέρα Κ παιδιά Κ για ποια αγάπη μιλάς ???? Αν αγαπάς αληθινά τον συνάνθρωπό σου ,πρέπει να του μιλάς για το πάθος του ναι με αγάπη ,αγαπη ,κ όχι να τον αφήνεις στά σκοτάδια του αδιαφοροντας για την κατάληξη που θα έχει .Αυτοί οι άνθρωποι δυστυχώς δεν έχουν αίσιο τέλος .Γιατί βαπτίζεται το παρά φύση φυσιολογικό ?????????? Όχι δεν είναι κ είναι κακό παράδειγμα για τα παιδιά μας .Στην κρεβατοκάμαρα τους να κάνουν ότι θέλουν δικός τους ο ανήγορος κ ο κατήφορος ,δεν θέλουμε όλοι εμείς το 90% Των Ελλήνων να τους βάζουν σε διαφημίσεις κ να μην ξέρουμε τι να πούμε στα μικρά παιδιά ,κ να μην αξιώνουν υιοθεσίες έως εδώ .

      • Γκαμπριέλ Ατάλ: Ο νεότερος πρωθυπουργός στην πολιτική ιστορία της Γαλλίας

        Μας έχουν κυκλώσει από παντού.
        ***********************
        Η πιο δημοφιλής προσωπικότητα της κυβέρνησης και της προεδρικής πλειοψηφίας, σύμφωνα με έναν στους δύο Γάλλους, ο Γκαμπριέλ Ατάλ είναι επίσης ο πρώτος αρχηγός της γαλλικής κυβέρνησης που δηλώνει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος. Όπως έχει γίνει γνωστό, διατηρεί σχέση με τον ευρωβουλευτή Stéphane Séjourné.

        • θα σου έλεγα τώρα για τον Γάλλο σου ,κ τι νομίζεις επειδή είναι γάλλοςς κ είναι αυτός που είναι ,σημαίνει ότι κάνει πως είναι κ σωστό ???????? Η νομίζεις πως ότι γίνεται στην Ευρώπη κ στην Αμερική είναι όλα τέλεια ,τους είδαμε που έχουν φτάσει όλα τα κράτη στην πτώχευση στα μνημόνια κ όχι μόνο ότι ποιο εωσφορικο κ δαιμονικό στη Ευρώπη θα το συναντήσεις ,κ εσύ άνθρωπε καμαρώνεις για την κατάντια των ανθρώπων με διαστροφή .

  7. Στάζουν χριστιανική αγάπη οι χριστιανοταλιμπάν πάλι. Νομίζουν ότι έχουμε σάρια και ζούμε υπό καθεστώς εκκλησιασμού αχαχαχαχαχ

    • Αχχ αυτή η αγάπη την έχεται τσίχλα καραμέλα ,κ δεν αγαπάτε ούτε τα έντερα σας ,αν υπήρχε αγάπη ρε άνθρωπε στον κόσμο ,δεν θα σκότωναν τόσο εύκολα στις μέρες μας ακόμα κ ανήλικα παιδιά ,σε αυτό συγχαίρω τις μάνες που δεν τα πήγαν ποτέ στην εκκλησία. που δεν άνοιξαν ούτε οι ίδιες ποτέ θρησκευτικό βιβλίο ,που δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει Θεός νόμος κ κανόνες ,αν ήταν ο κόσμος κοντά στον Θεό κ ιδιαίτερα τα παιδιά πρώτα θα σεβόντουσαν τους γονείς κ μετά θα ήταν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία .Σου αρέσει ο σημερινός κόσμος ? η συμερινη Ελλάδα ??? οι δολοφονίες το μπουλινκ στα σχολεία ?? η ασέβεια η διαφθορά ??? Για γύρνα πίσω στις μέρες τον παππούδων μας υπήρχαν τόσοι σκοτωμοί ? τόσοι διαφθορά ? Ανωμαλία ??Παιδεραστία ?? Κ μην ξανά συγκρίνεις τους Ταλιμπάν με την ορθοδοξία .

      • Χριστιανός ορθόδοξος πριν λίγες μέρες έσφαξε την έγκυο σύντροφο του και πέταξε το πτώμα της στη Θεσσαλονίκη..Να μας λείπουν οι θρησκείες

        • Δεν φταίει η θρησκεία που σκότωσε φίλε μου ,γιατί προφανώς δεν πίστευε συνειδητά ,ήταν απλά η βιτρίνα του .Η θρησκεία πρέπει να υπάρχει γιατί όπως βλέπεις όσοι την ξέχασαν ,έγιναν θυρια κ σκοτώνουν ,έγινε ζούγκλα η ζωή μας ,γιατί δεν τηρούν το νόμο του Θεού ,κ μη μου μιλάς για άλλες θρησκείες γιατί είναι αιρέσεις ,η ορθόδοξη πίστη είναι η αληθινή με αποδείξεις ,που θέλει να βάλει τον κάθε άνθρωπο στον παράδεισο ,όμως δεν θέλει ο ίδιος ,επιμένει να πάει στην κόλαση .Α κ αν νομίζεις ότι δεν υπάρχει κόλαση κ παράδεισος σε γελάσαμε ,κάνε μια βόλτα στα Ιεροσόλυμα το μεγάλο Σάββατο το μεσημέρι να δεις με τα μάτια σου το Άγιο φως να τριγυρνά πάνω από τα κεφάλια τον προσκυνητών .

    • Αυτό κατάλαβες?
      Το «Μας έχουν κυκλώσει από παντού» δεν το κατάλαβες ότι μας έχουν βάλει στην μέση οι Φούστηδες?
      Ξαναδιάβασε το.

  8. Τα παιδια τα ρωτησαν αν θα ηθελαν να ειναι σε μια τετοια «οικογενεια» τα καταδικαζουν χωρις να φταινε .Παντα θα ακουνε σχολια μπροστα και πισω απο τη πλατη τους δημιουργωντας τους πολλα ψυχολογικα προβληματα

    • Το παιδί σου το ρώτησες αν σε ήθελε για πατέρα;Ξέρεις τι λένε πίσω σπο την πλάτη του για τον ψυχακια πατέρα που έχει;

  9. κοινωνική απαξίωση. όταν απαξιώνεται η λέξη και ρόλος της μάνας. όταν τα ατομικά πάθη γίνονται δικαιώματα και επικρατούν των φυσιολογικών ανθρώπων. όταν ευτελίζεται η παιδεία. όταν δεν πιστεύουμε στην θρησκεία. όταν καταρρέει η έννοια της ηθικής. όταν η ευημερία και ο πλούτος καταπατούν την συλλογική κοινωνική γαλήνη και το συμφέρον του συνόλου.. τότε η ανθρωπότητα παραδίδεται στην ακολασία στην ανωμαλία και στη βαρβαρότητα ο πολιτισμός της.χωρις θεσμούς χωρίς κανόνες με γραφτούς και άγραφους νόμους χωρίς καθήκοντα χωρίς οικογένεια παιδεία πίστη ηθική . τότε το μέλλον είναι ζοφερό και δύσκολο για όλους μας.

  10. Για εμένα ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ gay ο ίδιος,(γκέι)από μόνος του κατέρριψε τα επιχειρήματα για ,το ότι σε μια οικογένεια gay δεν θα έχουν πρόβλημα τα παιδιά,λέγοντας στην αρχή ότι θέλουν αγόρι,θα παραγγείλουν δηλαδή αγόρι σε παρένθετη γυναίκα .Αν στους 4 μήνες δείξει κορίτσι θα της κάνουν έκτρωση;Την επόμενη μέρα για να το διορθώσει είπε ακόμα καλύτερο.Δεν θέλει κορίτσι λέει γιατί δεν θα μπορούσε να της εξηγήσει την ,έμμηνο ρήση .Ακριβως Γιαυτο τα παιδιά θέλουν άνδρα γυναίκα.ΤΙΠΟΤΑ άλλο.Ασχετο αλλά αν περάσει ο νόμος δεν σημαίνει εξαιτίας αυτού ψηφίσαμε το τάδε κόμμα η το άλλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ