Επί 45 λεπτά στο ψιλόβροχο περίμενε ασθενοφόρο νεαρή τουρίστρια που είχε ατύχημα στο κέντρο της Κω!

39
16101
Σαράντα πέντε λεπτά μέσα στη βροχή περίμενε ασθενοφόρο νεαρή τουρίστρια που είχε ατύχημα στο κέντρο της Κω. Η νεαρή τουρίστρια έπεσε από ηλεκτρικό πατίνι, λίγο μετά τις 11 το πρωί, στη Βασ.Παύλου,  χτύπησε στο κεφάλι  με τους περιοίκους να  καλούν για ασθενοφόρο  αλλά αυτό να βρίσκεται σε άλλο περιστατικό .
Στο σημείο έφτασε  ‘άμεσα  η  Αστυνομία για να σταματήσει την κυκλοφορία, καθώς η γυναίκα ήταν πεσμένη  στην μέση του δρόμου και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Οι εικόνες ήταν θλιβερές, μιας και λόγω του ψιλόβροχου, αναγκάστηκαν απλοί πολίτες να κρατούν ομπρέλα ανά χείρας στην νεαρή τουρίστρια για να μην βρέχεται!
Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο  έτρεξε η γιατρός παθολόγος  κ. Μακρίνα  Τσουλφά η οποία παρείχε στην τραυματία τις πρώτες βοήθειες, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε τελικά με καθυστέρηση περίπου σαράντα πέντε λεπτών, με τους περιοίκους να διαμαρτύρονται έντονα και στους δημοσιογράφους,  για την εικόνα των δημόσιων δομών υγείας του νησιού μας.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται..

Πηγή: https://www.kostv.gr

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΠΟΥ Η ΚΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΛΙΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!! Α! ΡΕ ΚΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!!

    • ……ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!
      ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ!
      ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!
      ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ !

    • Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και νοσοκομειακές ευκολίες.
      Επιβάλεται να το γνωρίζουν.

  2. Γιατι δε φωναξαν οι περαστικοι τον Δημαρχο την Επαρχο τον Αντεπεριφερειαρχη την Προεδρο της τοπικης της Ν.Δ να δωσουν λυση στο προβλημα? Να φωτογραφιζονται ξερουν μονο……..

    • το πρόβλημα δεν είναι αυτό
      το σοβαρό πρόβλημα είναι οτι ο Τεοδοσακης μας έλεγε οτι όλα τα κάνει για το νησί και τον Κωακό λαό αλλά να βγει στα καναλια ως εκλεγμένος δήμαρχος και να πει ρε παιδιά κοιτάξ τε τι γίνεται …και να παρουσιάσει το ζήτημα του νοσοκομείου δεν το κάνει αντ αυτου κάθεται και λεει για τον ήλιο και την θάλασσα του νησιού.
      Δεν τον παίρνει να βγει και να διεκδικήσει… μόνο στους αδύναμους ξέρει να το παίζει μάγκας.
      κούρασες Θεοδόση…κούρασες πολύ. Η ψευτιά σου, η υποκρισία σου, η αδιαφορία σου, το δήθεν καλό παιδί που όμως δεν διεκδηκεί αλλά κάνει οτι του λένε. Δεν γίνεται έτσι. Δεν είσαι μοντέλο. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΣΑΙ . Συμπεριφέρσου σαν δημαρχος για μια φορά

  3. ντράπηκε και η ντροπή…έτσι δεν λένε;;;
    πιάσαμε πάτο ως νησί…
    είχε δίκιο η κυρία στο χθεσινό περιστατικό…ντρέπομαι που είμαι εδώ…
    κρίμα!!!!!!

  4. Φταιει ο.. Βελοπουλος…..??
    Η η ΝΙΚΗ…?? Χαχαχαχα
    Οι πολιτες.. Η ο Νικηταρας????
    .. Οταν κανεις μια παυση..απο το βαψιμο νυχιων σου….. Μπορεις να γραψεις…

    • η αλαζονεία μιας ηλιθιας,γαντασμενης,που προσπαθεί να κάνει πολιτική ανάλυση.
      πιο ηλίθια δεν υπάρχει,το μόνο.γκαλοπ που θα σε βγάλει νικήτρια με μεγάλο ποσοστό

    • Θα τα φτιάξει ο Βελόπουλος 30 χρόνια βουλευτής θα φέρει τους Ρώσους,Θα πει και κανένα πάτερ ημων ο Νατσιος της Νίκης και όλα Καλα

  5. Δείτε απλά τους αριθμούς,έχουμε γύρω στις 37.000 μόνιμο πληθυσμό και σε αυτό τον αριθμό για 6 μήνες προσθέστε 150.000 τουρίστες μηνιαίως,φτάνοντας αισίως πάνω από 180.000 πληθυσμό…Και για όλο αυτόν τον κόσμο έχουμε 1 ασθενοφόρο,δεν θα μιλήσω για νοσοκομείο,γιατρούς,συγκοινωνίες κτλ.

  6. Εγώ θα πω ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο που δεν άφησε λεπτό μόνη την κοπέλα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο … την σκέπασαν , της μίλαγαν για να έχει επαφή, τεράστιο μπράβο στο κορίτσι που δεν ξέρω καν ποιο είναι που βλέποντας το ασθενοφόρο να μην έρχεται και την κοπέλα να αιμοραγεί σκέφτηκε να ανέβει στο απέναντι κτίριο και να καλέσει την κ. Τσουλφά. Για όλα τα υπόλοιπα τις συνθήκες που έγινε το σοκαριστηκό ατύχημα με το άκρως επικίνδυνο πατίνι ( χωρίς κράνος η κοπέλα) και την καθυστέρηση να πάρει την κοπέλα ασθενοφόρο… ε εδώ η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει χθες …

  7. μακαρι θε μου να παθει κατι ενας δικος τους και να περιμένουν οι υπευθυνοι 44:59 λεπτα το ασθενοφορο…..ισως γινουν λιγο πιο αναισθητοι!!!!!

  8. Να κάνουμε 5-10 νέα πεντάστερα το χρόνο και να πουλάμε όλο το ναυτικό όμιλο ξέρουμε. Να έχουμε δεύτερο ασθενοφόρο, να μαζέψουμε κανένα κάδο και να φτιάξουμε δύο λακούβες στο δρόμο δεν ξέρουμε. Ειμαστε άξιοι της μοίρας μας στο νησί και στην Ελλάδα γενικά.

  9. Η Ρωσική λύση του Βελόπουλου θα τα φτιάξει όλα.Θα έρθουν Ρώσοι να μας σώσουν.Θα φέρει και η Νίκη τους μοναχούς από το Αγ Όρος και τελείωσε.Αφιερωμένο στο κύριο που με ανέφερε.Αυτόν που κατουράει κόντρα στον αερα και του φταίει ο Μητσοτάκης που βρέχετε.

  10. Οι γιατροί γιατί είπαμε δεν δουλεύουν στο νοσοκομείο;Όλοι αυτοί που βοήθησαν και κάθονταν στη καφετέρια γιατί δεν πάνε να δουλέψουν σε ασθενοφόρο;Προκηρυγμένες θέσεις υπάρχουν.

  11. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. shame and disgust at the state of our island …..buildings painted tourists fed but look after the life blood of the islanders …no!!!!…..life is precious for goodness sake mr mayor get something done before one of your family wait in the road for 45 minutes

  13. Καμιά πίτα θα κόψουμε να βγάλουμε καμιά φωτογραφία;Οι γιατροί έκοψαν την πίτα τους φέτος να φωνάξουν τους τοπικούς άρχοντες; Καλά να πάθουμε.

    • you are so right..kos is not a safe place to visit or live in..I live on the island the roads are dangerous and not safe..the ambulance situation is a joke…you play Russian roulette living here..we have a hospital at Antimakia that needs to be used to help thst end of the island…give incentives to doctors and nurses to come here…anew court house and hospital are due to be built..guess the court house will ne finished before the hospital..what do you think people of kos

  14. πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι τουρίστες που σκοπεύουν να έρθουν στο νησί ότι σε περίπτωση προβλήματος υγείας, πέραν του κρυολογήματος, δεν υπάρχει περίπτωση σωστής υγειονομικής αντιμετώπισης ανεξαρτήτως εάν φταίει το σύστημα ή οι γιατροί ή οι εγκαταστάσεις ή το ΑΣΕΠ ή το μαύρο μας το χάλι!

  15. Το αποκορύφωμα του λαίκισμού ο Χατζηπέτρος έκανε ρεπορτάζ ο ίδιος για τα 110 βήματα απόστασης από το νοσοκομείο και πάλι η πιασάρικη ατάκα , ντροπή σε όλους μας κλπ κλπ . Εξήντα χρόνια κάτοικος του νησιού περίμενε να τον ψηφίσουμε για να λυσαξει με τα τοπικά μας προβλήματα και μάλιστα του νοσοκομείου. Άραξε μεγάλε που σου ήρθε ξαφνικά να το παίξεις αγανακτίσμενος . Ντροπή σε σας που όλη τη ζωή σας δεν σταθήκατε μια μέρα κοντά σε όσους επί χρόνια αγωνίζονται και βγαίνουν στους δρόμους να ξυπνήσουν κάποιους σαν εσένα βολεψακηδες

  16. Σήμερα οι εκατοντάδες τουρίστες που πέρασαν από το σημείο ενημερώθηκαν πολύ ρεαλιστικά για την κατάσταση της υγείας στο νησί. Σίγουρα δεν θα ξανά πατήσουν . Για εμάς τους κατοίκους ήταν άλλη μια συνηθισμένη ημέρα μέχρι στη θέση της κοπέλας να είναι κάποιος από εμάς

  17. Αυτή η εταιρεία με τα πατίνια σκοτώστρες είναι φάντασμα ? Μια ώρα στο δρόμο χτυπημένη η κοπέλα και ένας υπάλληλος της εταιρείας δε φάνηκε … πως δίνουν αυτά τα επικίνδυνα πατίνια σε όποιον να ναι ? Δεν πρέπει να φοράνε κράνος ? Η κοπέλα δεν φορούσε τπτ.

  18. Πλάκα πλάκα μπορεί ο Κυρίτσης να είχε πολλα στραβά αλλά είχε και κότσια που κανένας δεν έδειξε μετά από αυτόν. Σιγά μη ο τεοντοσακης και ο αγαποσακης τα βάλουν με πιο υψηλά από αυτούς. περιμένετε εσείς να τολμήσουν κάτι πέρα από τις τσιριδες που βγάζει ο ένας στους Βενέρη και τα γενικολογα που αραδιαζει ο άλλος;Σιγά μη σλ

  19. you are so right..kos is not a safe place to visit or live in..I live on the island the roads are dangerous and not safe..the ambulance situation is a joke…you play Russian roulette living here..we have a hospital at Antimakia that needs to be used to help thst end of the island…give incentives to doctors and nurses to come here…anew court house and hospital are due to be built..guess the court house will ne finished before the hospital..what do you think people of kos

  20. Τον Σάκη τον λένε και Ρουβάκη τον Τεό άραγε Ταμτάκη λες ;; τα παλιόπαιδα τα ατίθασα ωρεα κομπανία κάνουν

  21. Ρε Μιράντο... Στην δουλειά σου δεν τολμάς να λες αυτές τις π@ριες..

    Γιατί θα σε πάρουν στο ψιλό….
    .. Νομίζεις ότι εδώ μέσα είσαι… Ανώνυμος??? Μπαγλαμά!! … Η μισή Κως σε ξέρει… . ΜΠΑΓΛΑΜΆ… Μπορείς να βρεις μια ονομασία μπισκότων με αντρικό όνομα… 😂 😂 😂… Εκτός αν προωθείς το woke style….. Που προωθεί ο Μητσοτάκης.. Xaχα..που νομίζω ότι σαρεσει.. Βάσει φημών

  22. Υπάρχει λόγος που σε κάθε μέρος του πλανήτη γίνονται εκλογές. Από τα πιο μικρά ως τα πιο μεγάλα . Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι ψηφίζουμε να μας εκπροσωπούν . Υπάρχει λόγος που επίσης οι άνθρωποι κατόπιν έχουν απαιτήσεις . Αν ήταν αλλιώς τα πράματα δεν θα είχε νόημα ο κάθε Θεοδοσάκης ο κάθε Σάκης ο κάθε χρυσοπουλος να λέγονται δήμαρχος πρόεδρος , ..

  23. Να κόψουν από τους δικούς τους μισθούς ένα ποσό οι αρχοντοι και να προσλάβουν κάποια άτομα για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης .Άμα αγαπάς τον τόπο σου αυτό κανείς και μετά το δικό σου συμφέρον .

  24. Καλά έκανε και ανέδειξε το θέμα όπως το ανέδειξε ο Σάκης Χατζηπέτρος . Φανταστείτε να ήταν περιστατικό με την χειρότερη κατάληξη θα έκανε τον γύρο των καναλιών στην τηλεόραση και εύχομαι να μην φτάσουμε ως εκεί αν και το φοβάμαι πολύ. Και ο,τι και να λέτε για τον Χατζηπέτρο ας παραδεχτούμε πως είναι το πιο συζητημένο πρόσωπο και σας απασχολεί σε βαθμό που φανερώνει ζήλεια και κακία. Ευτυχώς που ο άνθρωπος δεν ασχολείται με κατινίστικα σχόλια και συνεχίζει το έργο του . Αμάν πια η ζηλοφθονία σας δεν έχει όρια .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ