Ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο «Πριγκιπώ» – Μέσα σε 6 λεπτά άρπαξαν κοσμήματα αξίας €200.000 – Βίντεο και φωτογραφίες

0
9662

Οι κλέφτες «τρύπωσαν» από διπλανό εγκαταλελειμμένο κτήριο – Η ανάρτηση στο Instagram των ιδιοκτητών της επιχείρησης

prigipo-arthrou

Ριφιφί με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας έγινε από άγνωστους δράστες χτες τα ξημερώματα στο κοσμηματοπωλείο «Πριγκιπώ» στην οδό Κολοκοτρώνη 34 στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν τις ώρες μεταξύ 04.00 και 06.00 το πρωί, αρχικά σε διπλανό εγκαταλελειμμένο κτήριο, στον αριθμό 32 της οδού Κολοκοτρώνη, από όπου με εργαλεία άνοιξαν τρύπα στον μεσότοιχο και από εκεί πέρασαν στον κεντρικό χώρο του κοσμηματοπωλείου.

Οι δράστες ερεύνησαν τον χώρο, άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησε η επιχείρηση στο Instagram ο άγνωστος άνοιξε μια τρύπα σε τοίχο, μπήκε στο κατάστημα και άδειασε όλα τα συρτάρια και τις προθήκες με τα κοσμήματα.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου η κλοπή είχε ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 6 λεπτά, χρόνος που χρειάστηκε για να αδειάσουν τα συρτάρια.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επιχείρηση

Η ανάρτηση της επιχείρησης στο Instagram

Λίγο πιο ψύχραιμα να σας πω το εξής: έχουμε το ένα το άλλο. ΜΟΝΟ.

Κατά τα άλλα, να σας πω τα προφανή: δεν έχουμε απόθεμα παρά μόνο ελάχιστα πράγματα που άφησε πίσω του ο κλέφτης στα 6 λεπτά που άδειαζε τα συρτάρια μας. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε ό,τι έχει το e-shop μας και να το κατεβάσουμε στο μαγαζί για τις επόμενες δύο ημέρες ώστε και εσείς τα δώρα σας να πάρετε και να πιστέψουμε πως δεν είναι μάταια όλα όσα κάνουμε.

Για την ιστορία: το Πριγκιπώ δεν είναι μια επιχείρηση «χρυσορυχείο» όπως κάπου πήρε το μάτι μου. Είναι μια μικρή επιχείρηση που αυτοχρηματοδοτείται, με μικρό περιθώριο κέρδους που δε μας αφήνει περιθώρια για «ατυχίες». Και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς κανένα ντράμα. Έχω κάνει αυτή την επιλογή πολύ συνειδητά. Ωστόσο, το 2023 μας έφτασε στα άκρα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά ούτως ή άλλως. Θες ανοιχτήκαμε και δεν το είχαμε; Θες η ακρίβεια που μας τσάκισε όλους; Όλα μαζι ίσως, ένα μιξ. Μετά από πολύ κόπο φτιάξαμε ένα απόθεμα για τα Χριστούγεννα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, να ρολάρει η δουλειά μας μιας και έπονται μετακομίσεις. Ε, μας χάλασε τα πλάνα μας ο κλέφτης!

Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε εμάς να καθαρίζουμε το υλικό που άφησε η σήμανση, με μουσική και κάνοντας manifestation: θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρουμε πως. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε το ένα το άλλο.

Μάλλον θα ανοίξουμε αύριο. Θα σας ενημερώσουμε.

Άντε, και καλή μας χρονιά 🤞

kosmimatopolio__1_
kosmimatopolio__4_
kosmimatopolio__3_
kosmimatopolio__2_

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ