Θρήνος στην Πάτρα: Πέθανε ξαφνικά 38χρονη μητέρα, την βρήκε νεκρή ο άντρας της

0
11392

Μέσα στο σπίτι της, στην Πάτρα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες άφησε την τελευταία της πνοή η 38χρονη Σοφία Αγγελοπούλου μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις από τον σύζυγό της Αγγελο Κοκκότη, που ειδοποίησε τις Αρχές, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο θάνατος της 38χρονης μητέρας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 8/09/2023, στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς Πατρών.

dnews.gr

Έφυγε από τη ζωή ο 29χρονος Άκης Μαυρίκος

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους

Φτωχότερος είναι ο τόπος μας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών ο Άκης Μαυρίκος. Αγαπητός από όλη την τοπική κοινωνία του Ιάσμου κι όχι μόνο, έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο κι άφησε την τελευταία του πνοή.

Ευγενικός και ηθικός άνθρωπος, από καλή οικογένεια, ταλαντούχος μουσικός με σπουδές, δάσκαλος της Φιλαρμονικής Δήμου Ιάσμου, απόφοιτος της μουσικής Ακαδημίας Φιλιππούπολης, καταξιωμένος μουσικός της όπερας του Μπουργκάς της Βουλγαρίας, αγωνιστής της ζωής μέχρι τέλους.

Όλος ο «Χ» εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους φίλους του θανόντος. Αιωνία η μνήμη του.

Το Σάββατο στον Ίασμο η κηδεία

Η σορός θα μεταφερθεί αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου Ιάσμου και η εξόδιος ακολουθία θα αρχίσει στις 11:00. Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο καρκινοπαθών & φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».

xronos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ