Νεκρή βρέθηκε 50χρονη σε κρουαζιερόπλοιο στην Κέρκυρα | 68χρονος έπαθε ανακοπή σε κηδεία στη Φαρκαδόνα

0
3694

Υπό αδιευκρίνηστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες 50χρονη αλλοδαπή βρήκε τραγικό τέλος σε κρουαζιερόπλοιο, σημαίας Μπαχάμες, που βρισκόταν στο λιμάνι της Κέρκυρας. Για το περιστατικό, που παραμένει μυστήριο, εξέδωδε ανακοίνωση το Λιμενικό Σώμα.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι το Σώμα ενημερώθηκε, την Τρίτη το απόγευμα, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, για τον θάνατο της επιβάτιδος του κρουαζιερόπλοιου κατά τη διάρκεια πλου.

Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Κέρκυρας, η σορός της παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία -νεκροτομή.

Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Λιμενικού.

Θεσσαλία: 68χρονος έπαθε ανακοπή σε κηδεία στη Φαρκαδόνα

Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλία το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουλίου 2023. Ενώ οι συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο «αντίο» στην 44χρονη Ε.Γ., ένας 68χρονος που βρισκόταν στην κηδεία υπέστη καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με το trikalvoice.gr, υπό συνθήκες καύσωνα ο 68χρονος δεν άντεξε τη συγκινησιακή φόρτιση και υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Αμέσως του έγινε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) από γιατρούς και νοσηλευτές βρίσκονταν στο σημείο.

Στη συνέχεια, ο 68χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

enikos.gr

Ηράκλειο: Πέθανε μέσα σε μπαρ – Έπινε το ποτό του και κατέρρευσε

Τραγωδία το βράδυ της Τρίτης στα Μάλια, όταν ένας Δανός που έκανε διακοπές στο Ηράκλειο Κρήτης, άφησε την τελευταία του πνοή στο μπαρ όπου διασκέδαζε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.

Ο 69χρονος τουρίστας διασκέδαζε στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε τα τελευταία 24ωρα όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και γιατρός, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Διατάχθηκε νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβή αιτία του θανάτου του.

enikos.gr

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά του 48χρονου Ολυμπιονίκη Leo Insam – Εδώ πεθαίνουν τα “λιοντάρια”, φανταστείτε την ζημιά που έρχεται

ΞΑΦΝΙΚΑ και ΑΙΦΝΙΔΙΑ έσκασε η καρδιά του 48χρονου Ολυμπιονίκη Leo Insam – Εδώ πεθαίνουν τα “λιοντάρια”, φανταστείτε την ζημιά που…

Διαβάστε περισσότερα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ