«Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού» – Θρήνος για τα αδέλφια που «έφυγαν» σε 6 ώρες

0
4924

Μοναδικό στήριγμα για τον τραγικό πατέρα από τη Θεσσαλονίκη, που είχε χάσει και τη σύζυγό του από καρκίνο, ο αδελφός του

Το ημερολόγιο έγραφε 9 Ιουνίου όταν η μοίρα αποφάσισε να παίξει τραγικό παιχνίδι σε μία οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη, με δύο αδέρφια να φεύγουν την ίδια ημέρα από τη ζωή και μάλιστα με διαφορά λίγων ωρών.

Η περιπέτεια που οδήγησε στην τραγωδία για την οικογένεια από την περιοχή της Νέας Μηχανιωνας, ξεκίνησε όταν ο 38χρονος Θοδωρής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και βρέθηκε για αρκετές μέρες σε κέντρο αποκατάστασης.

Δείτε φωτογραφίες

thess_aderfia_in__1_
thess_aderfia_in__3_
thess_aderfia_in__4_
thess_aderfia_in__5_
thess_aderfia_in__6_
thess_aderfia_in__7_

 

Σύμφωνα με τον θείο του, από εκείνο το τροχαίο με τη μοτοσυκλέτα που είχε ο 38χρονος έσπασε το πόδι του και έμεινε για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο. Εκεί του έγιναν οι απαραίτητες επεμβάσεις στο πόδι και ύστερα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης. Την επόμενη μέρα απο τη μεταφορά του πέθανε απο πνευμονική εμβολή. Όταν κάλεσαν τον αδελφό του να πάει στο κέντρο αποκατάστασης και του ανακοίνωσαν ότι ο 38χρονος «έσβησε», εκείνος νευρίασε, στενοχωρήθηκε και είπε στους φιλους που ήταν μαζί του οτι ζαλίζεται πριν να σωριαστεί στο έδαφος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

«Με τους φίλους του ήταν, λέει δεν είμαι καλά, ζαλίζομαι και έτσι όπως ήταν έπεσε… Μας είπαν ότι δεν άντεξε η καρδούλα του μικρού», ανέφερε ο θείος του, μιλώντας στο MEGA.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ