Καρέ-καρέ η επίθεση με σιδερόβεργα στον Αλβανό μεγαλοεργολάβο – Δείτε βίντεο

2
18191

Τέσσερις άνδρες τον κράτησαν, ο ένας τον χτυπούσε με σιδερολοστό, αλλά αυτός κατάφερε να διαφύγει – Οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν προ ημερών όταν το θύμα τους αναγνώρισε τυχαία σε εμπορικό κέντρο στην Αθήνα

Στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Αλβανού μεγαλοεργολάβου στη Μύκονο τον Νοέμβριο του 2022  εμπλέκονται όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας, οι δύο επίσης Αλβανοί (34 και 24 ετών) οι οποίοι συνελήφθησαν πρόσφατα μετά από καταδίωξη κοντά σε εμπορικό κέντρο στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζει την στιγμή της επίθεσης μετά ληστείας που έγινε τον Νοέμβριο του 2022 με λεία περίπου 40.000 ευρώ, σε βάρος του 41χρονου εργολάβου από την Αλβανία.

Δείτε βίντεο με την στιγμή της επίθεσης από το protothema.gr :

 

Οι δύο συλληφθέντες είναι ανάμεσα στους τέσσερις δράστες που εισέβαλαν τον Νοέμβριο του 2022, στην επιχείρηση του 41χρονου Αλβανού εργολάβου.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας, μπήκαν με πιστόλια και σιδερόβεργες στο γραφείο του εργολάβου. Ο ένας τον κράτησε από τον λαιμό και ένας δεύτερος τον χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι και τα πόδια. Ο εργολάβος καταφέρνει και αποσπάσει το πιστόλι που κρατούσε ο δράστης με τη σιδερόβεργα, καθώς το είχε αφήσει πάνω σε ένα γραφείο, και επιτέθηκε εναντίον τους. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφού απέσπασαν περίπου 40.000 ευρώ.

Δείτε βίντεο του ΣΚΑΪ από την στιγμή της επίθεσης:

https://www.protothema.gr/greece/article/1388737/kare-kare-i-epithesi-me-sideroverga-ston-alvano-megaloergolavo-deite-video/

Υπενθυμίζεται πως το θύμα είναι αυτό που τους αναγνώρισε τυχαία στις 25 Ιουνίου μέσα στο πολυκατάστημα της οδού Πανεπιστημίου, για να ξεκινήσει η καταδίωξη, που οδήγησε στη σύλληψή τους. Ειδικότερα, έπειτα από συμβάν που σημειώθηκε μέσα στο εμπορικό κέντρο επί της οδού Πανεπιστημίου, οι δύο δράστες επιχείρησαν να απομακρυνθούν προκαλώντας ζημιές και τραυματίζοντας το φύλακα του εμπορικού κέντρου. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες, στον έναν στη στοά του εμπορικού και στον άλλον στη Λεωφ. Κηφισού λίγη ώρα αργότερα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ