Κ. Μακρή: Η Λ.Σ χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς θα αναδεικνύει και σε αυτό το Δημ. συμβούλιο τη μόνη ρεαλιστική πρόταση διεξόδου

3
529

Κύριε Δήμαρχε,

Αγαπητές και αγαπητοί επικεφαλείς, δημοτικοί, κοινοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι

Εκπρόσωποι αρχών και θρησκευμάτων

Εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλόγων

Κυρίες και κύριοι

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης χαιρετίζω όλες και όλους που στήριξαν τον συνδυασμό πολύπλευρα στις εκλογές του Μαϊου,σε ένα ομολογουμένως πολωμένο κλίμα ,με κυρίαρχο δίλλημα ποιος μπορεί να γίνει καλύτερος manager του δήμου «επιχείρηση» και με τις υπόλοιπες παρατάξεις που αναδείχθηκαν να κρύβουν την πολιτική και κομματική ταυτότητα τους και κατεύθυνση.

Η Λ.Σ χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς στην διάρκεια και αυτής της δημοτικής θητείας θα αναδεικνύει μέσα και έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την μόνη ρεαλιστική και αναγκαία πρόταση διεξόδου για όλα τα συσσωρευμένα προβλήματα στο νησί ,απόρροια της εφαρμοσμένης αντιλαϊκής πολιτικής την οποία η πλειοψηφία του Δ.Σ είναι έτοιμη να υπηρετήσει.

Πρόταση που μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολλών και όχι όπως γίνεται μέχρι τώρα των λίγων ,των πολύ συγκεκριμένων που τους προσφέρεται γη και ύδωρ, ομορφιές του τόπου, εργατικό δυναμικό, υποδομές.

Πρόταση επεξεργασμένη ,με πλαίσιο στόχων και διεκδίκησης για τα απλά καθημερινά ως τα σύνθετα και γενικά.

Πρόταση ολόπλευρης λαϊκής ανάπτυξης που απεγκλωβίζει τον τόπο και τους κατοίκους από τον αδιέξοδο κύκλο θυσιών και υποχωρήσεων,φτωχοποίησης και χαμοζωής. Με τον λαό πρωταγωνιστή και όχι υποζύγιο και ψηφοφόρο κάθε τέσσερα χρόνια.

Πρόταση που αρμόζει στην επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο, στον πλούτο που παράγει ο λαός.

Κυρίες και κύριοι

Η σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου προσαρμοσμένη στην κατεύθυνση εγκλωβισμού και δημιουργίας κλίματος αναμονής έχει την απαραίτητη πλειοψηφία , είτε με φανερές ή άτυπες συνεργασίες , να μην ξεφύγει ούτε εκατοστό από αυτά που συμφωνούνται και ορίζονται ως σημαντικά και πρωτεύοντα για να συνεχίζεται η τοπική φορολόγηση, η ανταποδοτικότητα, η ιδιωτικοποίηση των πάντων .

Σε μια εποχή που στο πανέμορφο νησί μας θα μπορούσαμε να είχαμε σύγχρονες υποδομές, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και λυμένα τα αυτονόητα και σύγχρονα όπως δομές υγείας, σχολική στέγη, ασφαλές οδικό δίκτυο, αξιοποίηση και προστασία του περιβάλλοντος και της δημοτικής-λαϊκής περιουσίας, το σκηνικό «τι παρέδωσες -τι παρέλαβα» θα είχε ενδιαφέρον αν συγκρούονταν δύο πραγματικά διαμετρικά αντίθετες πολιτικές θέσεις .

Στην δική μας περίπτωση όμως, ο ενδο-οικογενειακός καυγάς είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου ακριβώς για να μην φωτίζονται τα αίτια που εξηγούν γιατί τα αυτονόητα και σύγχρονα δεν σχεδιάζονται και υλοποιούνται.

Η Λ.Σ δεσμεύεται να σταθεί αλληλέγγυα σε κάθε δίκαιη εργατική-λαϊκή διεκδίκηση.

Να βρεθεί όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια με τους εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές του νησιού σε αγώνες μικρούς ή μεγάλους που έχουν την δύναμη να επηρεάσουν σε θετική κατεύθυνση αποφάσεις και μέτρα του δημοτικού συμβουλίου.

Μέτρα που είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε, προκειμένου οι συνδημότες μας να ζουν όπως τους αξίζει.

25/8/19

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντυθείτε ζεστά συντροφισσα
    Κερδίσατε δωρεαν 15ετή διαμονή σε κεντρο ανάνηψης στην εξωτική Τούνδρα
    Θα σας παραλαβει χάραμα καμιόνι της υπηρεσίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ