Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: 432 ευρώ χρεώνει ο Salt Bae για 6 καφέδες στη Μύκονο

0
10016

Ο Salt Bae έγινε viral, αλλά για λάθος λόγο, καθώς χρέωσε 432 ευρώ για έξι καφέδες, στο εστιατόριό του στη Μύκονο.

Ειδικότερα, ο Τούρκος σεφ, Salt Bae, που έγινε γνωστός για τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι τα κρέατά του, βρέθηκε, για ακόμη μία φορά, στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων στα social media, λόγω των εξωφρενικών του τιμών, όπως τα 50 ευρώ για τέσσερα Red Bull ή την «χρυσή» μπριζόλα των 740 ευρώ.

Άλλωστε και παλιότερα, οι χρήστες του Twitter τον είχαν βάλει στο στόχαστρο, με το βίντεο που υποδυόταν τον «μαέστρο» στα βοοειδή του, που άκουγαν κλασική μουσική πριν οδηγηθούν στο σφαγείο.

Έξι Αμερικανοί που ήθελαν να πάει στο τραπέζι τους, αλλά δεν είχαν κάνει μεγάλο λογαριασμό, παρήγγειλαν τον gold καπουτσίνο, ο οποίος κοστίζει 72 ευρώ.

Ο Salt Bae ξαναχτύπησε

Η συγκεκριμένη παρέα δεν είχε κάνει «μεγάλο» λογαριασμό, που να ξεπερνάει τις 3.000 ευρώ, ούτε υπήρχε κάποιος διάσημος ανάμεσά τους, οπότε ο Salt Bae δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στο τραπέζι τους.

Ωστόσο, όταν ρώτησαν έναν σερβιτόρο τι πρέπει να κάνουν για να πάει ο σεφ να τους χαιρετήσει, αυτός τους πρότεινε να παραγγείλουν τον gold καπουτσίνο, τον καφέ που όλοι έχουμε πιει, με τη μόνη διαφορά ότι αυτός περιέχει ένα μικρό φύλο βρώσιμου χρυσού, με αποτέλεσμα αυτό το συστατικό να εκτοξεύει την τιμή του στα 72 ευρώ.

Όταν οι καφέδες έφτασαν στο τραπέζι των πελατών, ο Salt Bae έκανε την εμφάνισή του στο τραπέζι τους, κρατώντας ένα φλιτζάνι και κοιτώντας τα έξι κινητά που τον κατέγραφαν, είπε τη λέξη «Καπουτσίνο» και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έφυγε για να πάει να κόψει μια «χρυσή» μπριζόλα, στην οποία έριξε το αλάτι με τον δικό του τρόπο.

Δεν σταματά να προκαλεί ο Salt Bae

Η παρέα που τον περίμενε είχε ήδη κάνει 5.000 ευρώ λογαριασμό στο εστιατόριο, σε αντίθεση με τους έξι Αμερικανούς που είχαν λογαριασμό κοντά στις 2.000 ευρώ και πλήρωσαν άλλα 432 ευρώ, ώστε να κάνει την εμφάνισή του για τέσσερα δευτερόλεπτα ο διάσημος σεφ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ