Πάτρα-ξαφνικίτιδα: Νεκρή 39χρονη μητέρα – Την βρήκε ο σύζυγός της όταν επέστρεψε από τη δουλειά | «Η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ» – Σπάραξε το 4χρονο παιδί της

3
4483

Νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού της στην Πάτρα εντοπίστηκε μια 39χρονη από τον σύζυγό της που επέστρεψε το πρωί της Παρασκευής από την εργασία του.

Η γυναίκα φέρεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, pelop.gr, να πέθανε βραδινές ώρες, στο σπίτι επί της οδού Λούρου στην Αγυιά, ενώ μαζί της βρισκόταν το 4χρονο παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του παιδιού φέρεται πως ήταν «η μαμά γονατιστή, από το βράδυ».

«Η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ» – Σπάραξε το 4χρονο παιδί της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή

Πάτρα: «Η μαμά ήταν γονατιστή από το βράδυ» - Σπάραξε το 4χρονο παιδί της 38χρονης που βρέθηκε νεκρή
Best
Συγκλονίζουν οι περιγραφές όσων φέρεται να έλεγε στους αστυνομικούς που εντόπισαν νεκρή την 38χρονη, το 4 ετών παιδί της.

Τραγωδία στην Πάτρα με μία γυναίκα 38 ετών να βρίσκεται νεκρή μέσα το διαμέρισμά της, στην περιοχή της Αγυιάς, το πρωί της Παρασκευής (16/6).

Η γυναίκα ήταν στο σπίτι μόνη της, με το 4 ετών παιδί της, ενώ ο σύζυγός της που είναι αυτοκινητιστής έλειπε για δρομολόγιο εκτός Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, το παιδί είπε στους αστυνομικούς πως «η μαμά ήταν γονατιστή όλο το βράδυ», όταν αυτοί έφτασαν στο σπίτι της τραγωδίας.

Η τραγωδία έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο σύζυγος, που είναι οδηγός ταξί, επέστρεψε τα ξημερώματα στο σπίτι και βρήκε νεκρή τη γυναίκα του και το παιδί μόνο.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία αλλά και ιατροδικαστής έτσι ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 38χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια και η ΕΛΑΣ οδεύει στο να αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

Φωτογραφίες από το σπίτι όπου συνέβη το μοιραίο, έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Best.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στενη μας φίλη, 59 χρόνων, εμφάνισε ξαφνικά καρκίνο στον οισοφάγο…
    Το Σουζανακι μας, ειχε ΧΑΠ και υποχρεωθηκε (αφού τρομοκρατήθηκε) να κανει 5 δόσεις…
    Δεν ξερω αν φταίει το εμβόλιο, αλλά οι γιατροί ΔΕΝ μπορούν να εξηγήσουν πώς προέκυψε εκει ο καρκίνος…
    Προσευχόμαστε όλοι να την βοηθήσει ο Θεός..

  2. Τέσσερα την υποχρεώσαν να κάνει….. Έρχεται η σειρά σας ψεκασμένα μπολιασμένα ανθρωπάκια ΦΟΝΙΑΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ