Επεισόδιο στην Κυψέλη: Το ΜέΡΑ 25 δεν έδωσε ούτε το χέρι στον Μητσοτάκη και εκείνος τους απάντησε: «Είστε υπόδειγμα πολιτισμού» – Δείτε βίντεο

2
3379

Ο πρωθυπουργός πέρασε από τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ όπου χαιρέτισε τα μέλη των δύο κομμάτων αλλά στο εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25 οι παριστάμενοι απέρριψαν τη χειραψία του Κυριάκου Μητσοτάκη

5885676

Ο πρωθυπουργός χαιρετώντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε». Εκείνη τη στιγμή ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του απαντάει «πολιτικός πολιτισμός» με τον κ. Μητσοτάκη να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».

Ακολούθως χαιρέτισε ένα μέλος του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το εκλογικό περίπτερο του ΜέΡΑ 25. Εκεί αφότου καλημέρισε τα μέλη του ΜέΡΑ 25 τους είπε «δεν χαιρετάτε». Τότε ένα από τα μέλη του κόμματος Βαρουφάκη του απαντάει «να μας κοπεί το χέρι». Εκείνη τη στιγμή ο πρωθυπουργός αντέδρασε και αποκρίθηκε «έτσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό».

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στα κιόσκια του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ

mitsotakis_pasok
mitsotakis_syriza1
mitsotakis_syriza2
mitsotakis_syriza3

Επιμένουν στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που αρνήθηκαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»

Υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25 δεν βρήκε κάτι λάθος στη συμπεριφορά των συντροφισσών της λίγο πριν τις εκλογές

xeirapsia-xr
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κίνηση μελών του ΜεΡΑ25 να μην δώσουν το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν εκείνος σε μια επίδειξη πολιτικού πολιτισμού πήγε να τους χαιρετήσει και εκείνα όχι μόνο δεν έτειναν το χέρι τους αλλά ένα εξ αυτών ακούστηκε να λέει προς τον πρωθυπουργό «να μου κοπεί το χέρι».

«Ετσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό» σχολίασε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο

Η υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαριάνα Τσίχλη, δε, όχι μόνο δεν επέκρινε τη συμπεριφορά αυτή αλλά την επικρότησε με ανάρτησή της στο Twitter χρησιμοποιώντας τη φράση «πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος πηγε σκόπιμα για να τους…..γρουσουζεψει, αφου οι κρυφες δημοσκοπήσεις τον στελνουν σπίτι του. Και μετα, θα ….χαιρετα πολιτισμένα το ειδικο Δικαστήριο, για τις υποκλοπές και τα δεκάδες άλλα σκάνδαλα διαπλοκής και διαφθοράς..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ