Αχαΐα: Πατέρας 3 παιδιών- Βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο πιθανότατα από ανακοπή | 49χρονη βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της στη Φθιώτιδα | Βόλος: Μητέρα και γιος «έσβησαν» μέσα σε ένα μήνα

2
4390

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη δημοτική οδό Καλαμιά – Ακράτας στην Αχαΐα, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το φορτηγάκι που οδηγούσε ηλικιωμένος εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό. Νεκρός ανασύρθηκε ο 75χρονος Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, κάτοικος εν ζωή Καλαμιά Ακράτας.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, κατά πληροφορίες, η παρατηρητικότητα διερχόμενου δικυκλιστή από το σημείο του τραγικού συμβάντος, περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, οδήγησε στην αποκάλυψη του θανατηφόρου τροχαίου. Ο άνδρας, βλέποντας κάποια σπασμένα κλαδιά στην άκρη του δρόμου, σταμάτησε αντικρίζοντας το ΙΧ και ενημέρωσε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας και πυροσβέστες που εντόπισαν και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον ηλικιωμένο.

Τα αίτια του δυστυχήματος και ο ακριβής χρόνος που συνέβη, επί του παρόντος, παραμένουν άγνωστα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 75χρονος το Σάββατο είχε μεταβεί στο Σινεβρό Αιγιαλείας προκειμένου να βοηθήσει φίλο του σε αγροτικές εργασίες. Μάλιστα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, σε επικοινωνία που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, επιβεβαίωσε την παρουσία του στην περιοχή, όπου φέρεται να παρέμεινε μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Για το περιστατικό από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ακράτας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο και δόθηκε εντολή για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. Ερευνάται το ενδεχόμενο η απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου να σχετίζεται με κάποιο παθολογικό πρόβλημα που εκδήλωσε αιφνιδίως ο οδηγός.

Ο 75χρονος πατέρας τριών παιδιών που διαμένουν εκτός Αχαΐας, μετά και την πρόσφατη απώλεια της συζύγου του, ζούσε μόνος του στο χωριό Καλαμιάς. Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους συγχωριανούς του, που μιλούν για ένα φιλήσυχο και καλοσυνάτο άνθρωπο.

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Μητέρα και γιος «έσβησαν» μέσα σε ένα μήνα

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Μητέρα και γιος «έσβησαν» μέσα σε ένα μήνα

Βόλος: «Έσβησε» στον ύπνο του σε ηλικία 56 χρόνων – Τον βρήκε νεκρό φίλος του, ανείπωτη θλίψη στο χωριό του- Χάθηκαν σ’ ένα μήνα μάνα και γιος

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Χλόη, του δήμου Ρήγα Φεραίου, με την τραγωδία που «χτύπησε» μία οικογένεια στο Βόλο. Πριν από τρεις εβδομάδες απεβίωσε η μάνα και την Κυριακή (23/4) το βράδυ «έσβησε» ο 56χρονος γιος της. Ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια και η μοίρα αποφάσισε να τους κρατήσει «ενωμένους» και μετά θάνατον, αφού με διαφορά 30 ημερών χάθηκαν και οι δύο.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, στο χωριό έχουν υποστεί όλοι σοκ. Ο γιος ήταν 56 χρόνων, όμως δεν είχε παραπονεθεί ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ένας φίλος του που τον καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε ανησύχησε. Έσπευσε στο σπίτι του να δει αν είναι καλά και δυστυχώς τον βρήκε νεκρό πάνω στο κρεβάτι.

 

Αμέσως στο σπίτι κλήθηκε κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή, η οποία έγινε χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και απεβίωσε. Ήταν μόνος του στο σπίτι και δεν μπόρεσε κανείς να τον βοηθήσει.

Όλοι μιλούν για ένα πολύ αγαπητό άνθρωπο. Ήταν διαζευγμένος. Ζούσε μαζί με τη μητέρα του, μέχρι που εκείνη απεβίωσε πριν έναν μήνα. Την ερχόμενη Κυριακή ήταν προγραμματισμένο το 40ήμερο μνημόσυνό της.

Ο άτυχος άνδρας παλαιότερα διατηρούσε για πολλά χρόνια περίπτερο στην οδό Κ. Καρτάλη στον Βόλο. Ήταν πολύ εργατικός, άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες, φιλότιμος και με πολλούς φίλους.

Ο 56χρονος είχε έναν γιο που διαμένει στην Αυστραλία. Συγγενείς ανέλαβαν το θλιβερό καθήκον να τον ενημερώσουν για τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ταξιδεύει για την Ελλάδα, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του.

Θρήνος στη Φθιώτιδα: «Έσβησε» ξαφνικά 49χρονη μητέρα

Θρήνος στη Φθιώτιδα: «Έσβησε» ξαφνικά 49χρονη μητέρα

Φθιώτιδα: Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή ο σύζυγός της μέσα στο σπίτι τους.

Το τραγικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, σε κοινότητα της Λοκρίδας, όταν ο σύζυγος εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της την 49χρονη μέσα στο σπίτι τους.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η 49χρονη διακομιστηκε στο ΚΥ της περιοχής, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Η είδηση της απώλειας της 49χρονης μητέρας ενός μικρού παιδιού, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

Η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει ποια ήταν η αιτία θανάτου της 49χρονης.

Ιεράπετρα: Εισαγγελική παρέμβαση για δύο παιδιά – Έπαθε ο 62χρονος παππούς τους εγκεφαλικό και έμειναν μόνα τους

Τα παιδιά ζούσαν με τον 62χρονο παππού τους, ο οποίος είχε αναλάβει νομίμως την επιμέλειά τους

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Λασιθίου υπήρξε για δύο παιδιά στην Ιεράπετρα αφού ο παππούς τους έπαθε εγκεφαλικό και έμειναν μόνα τους.

Τα παιδιά ζούσαν με τον 62χρονο παππού τους, ο οποίος είχε αναλάβει νομίμως την επιμέλειά τους μαζί με τη μια κόρη του, αφού οι γονείς των παιδιών αδυνατούσαν να τα στηρίξουν.

Ο 62χρονος που μέχρι πρότινος εργαζόταν και δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποια σοβαρά προβλήματα, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, άγνωστο πότε ακριβώς, και τα παιδιά ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών έμειναν για κάποιες ώρες μόνα τους, μέχρι που το μεγαλύτερο από τα δύο αναζήτησε βοήθεια το βράδυ της Δευτέρας βγαίνοντας από το σπίτι.

Όταν έγινε αντιληπτό το τι έχει συμβεί, στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με το cretapost.gr, βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι αντίκρισαν ένα πολύ κακό περιβάλλον διαβίωσης και τελικά μετέφεραν τον 62χρονο στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Παράλληλα, υπήρξε παρέμβαση της Εισαγγελίας Λασιθίου με σκοπό να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος και χώρος για να φιλοξενηθούν τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Ράδιο Λασίθι η αρμόδια αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη, η κατάσταση της οικογένειας ήταν γνωστή στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε την επιμέλεια ο 62χρονος και από εκεί και πέρα υπήρχε μια εποπτεία στην οικογένεια χωρίς να έχει διαπιστωθεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ξάνθη: Πέθανε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άγγελος Μπεμπεκίδης
(23/4/23)

Μία δυσάρεστη είδηση βυθίζει την Ξάνθη στο πένθος, καθώς σήμερα στις 6 το πρωί ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης απεβίωσε έπειτα από πολύμηνη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Άγγελος Μπεμπεκίδης πριν αρκετό καιρό είχε επισκεφθεί το Νοσοκομείο Ξάνθης με πρόβλημα υγείας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα νοσηλεύονταν στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης ενώ πριν λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου σήμερα το πρωί πέθανε. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Όλβιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τί έχουν να πουν οι εκκλησιαστικοί που μας κατηγορούσαν ως εγκληματίες επειδή δεν θέλαμε να βάλουμε ένα δηλητήριο στο σώμα μας? τα χέρια τους στάζουν αίμα…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ