Κολωνός: Καταγγελία σοκ για επίθεση με μαχαίρι στη 12χρονη που βίαζε και εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος

0
1821

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της οικογένειας της 12χρονης από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος. Όπως αναφέρουν οι κυρίες Ταραχοπούλου και Λεγάκη και επιβεβαίωσε και ο Απόστολος Λύτρας (δικηγόρος της μητέρας της) μιλώντας στο Mega, άγνωστος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε στο σπίτι που διαμένει η μικρή με τη θεία της και της επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την.

Είχαν προηγηθεί ακόμα δύο περιστατικά εκφοβισμού, καθώς κάποιος είχε πλησιάσει τον αδερφό της πριν δυο μέρες και του έκανε με νόημα «να σιωπήσουν», ενώ είχαν πετάξει και πέτρα στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά το σημερινό (3/4) περιστατικό με το μαχαίρι, ο άγνωστος άνδρας φορούσε κουκούλα τύπου full face και είχε καλυμμένα τα παπούτσια του με ποδόμακτρα. Όταν προσπάθησε να μπει από την πόρτα στο σπίτι και τον είδε η 12χρονη, που ήταν μόνη της εκείνη την ώρα, της πρόταξε ένα μαχαίρι.

Η μικρή τον έσπρωξε, αλλά αυτός πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με το μαχαίρι, τραυματίζοντάς τη στο χέρι. Η 12χρονη φώναξε δυνατά με αποτέλεσμα ο άγνωστος να τραπεί σε φυγή.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν κάποιες εκδορές στο χέρι και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί από τι αντικείμενο και πως μπορεί να προήλθαν.

Κολωνός

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο δικηγόροι αναφέρουν:

Άγνωστος άνδρας, με καλυμένα χαρακτηριστικά και καλυμένα τα παπούτσια του με ποδονάρια, προσπάθησε να μπει από την πόρτα, η μικρή την έσπρωξε και πρόλαβε να επιτεθεί στο κορίτσι με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο χέρι! Το κορίτσι φώναξε δυνατά και αμύνθηκε, με αποτέλεσμα ο άγνωστος να σπεύσει να φύγει.

Δύο ημέρες πριν, καθώς ο μικρός της αδελφός βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού, άγνωστος, σταμάτησε μπροστά του και βάζοντας το δάχτυλο μπροστά στο στόμα του, έκανε το σήμα «μη μιλάς» κι εξαφανίστηκε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα παιδιά απειλούνται, εφόσον προ ημερών άγνωστος πέταξε πέτρα και έσπασε το παράθυρο του δωματίου των παιδιών.

Ο κίνδυνος είναι προφανής, όπως και η απειλή για να μην μιλήσουν.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη των βασανιστηρίων της 12χρονης, η Πολιτεία την έχει αφήσει απολύτως απροστάτευτη, στο έλεος των κυκλωμάτων που την εκμεταλλεύονταν.

Καλούμε τις Αρχές να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών και καθιστούμε υπεύθυνους όλους τους θεσμικά και πολιτικά αρμόδιους για οτιδήποτε συμβεί στα παιδιά!

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι

Ασπασία Ταραχοπούλου
Αντωνία Λεγάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ