Νέα καταγγελία σοκ για το ινστιτούτο αισθητικής: Πώς πήραν από πελάτισσα 43.000 ευρώ

0
3032

Ινστιτούτο αισθητικής: Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες εξαπάτησης πελατών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Νέα καταγγελία για ινστιτούτο αισθητικής το οποίο εξαπατούσε τους πελάτες του είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα καταγγέλει ότι όπως της είπαν, εάν δεν θεράπευαν εκείνοι τις κύστες που είχε στο πρόσωπό της θα πάθει καρκίνο, ενώ την έπεισαν να δώσει όλες τις οικονομίες της.

«Μου τη σύστησαν πριν έναν χρόνο περίπου σαν την καλύτερη πλαστικό χειρουργό πανελλαδικά. Μου είπαν ότι χειρουργεί στις μεγαλύτερες κλινικές εντός Αθηνών και Θεσσαλονίκης», αναφέρει στην κάμερα του Mega.

Το αποτέλεσμα ήταν οχτώ μήνες απίστευτης ταλαιπωρίας και τρομερού πόνου, καθώς επέλεγε να πάει στο ινστιτούτο αισθητικής, το οποίο αντί για υαλουρονικό κάνει ενέσεις με φυσιολογικό ορό.

«Πήγα για να ένα φρεσκάρισμα στο οβάλ του προσώπου. Ήταν φιλική και εγκάρδια, μου είπε ‘έχεις ένα πολύ δύσκολο πρόσωπο, είμαι ειδική και μοναδική στο είδος’. Μου πρότεινε πεπτίδια και όταν πήγα μετά από μερικές μέρες, το πρόσωπό μου ήταν χειρότερα. Μου είπε ‘κάτι έχω εντοπίσει, έχεις κύστες εσωτερικές και είμαι η μοναδική που το βρήκα, έχω ειδικευτεί στην Αμερική τρία χρόνια για το συγκριμένο, που αν δεν τις εξαλείψεις αμέσως θα πάθεις καρκίνο’, μου είπε».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η θεραπεία για τις δήθεν κύστες κόστισε, για 8 μήνες, 43.000 ευρώ.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση, το πρόσωπό μου είχε σπασμούς φοβερούς, είχε κραδασμούς, φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να μιλήσω, να κοιμηθώ. Όταν την έψαχνα να την βρω, δεν το σήκωνε, ήταν εξαφανισμένη εντελώς».

Το θύμα που μίλησε στο MEGA, ανέφερε πως έχει κινηθεί δικαστικά μαζί με άλλα θύματα του συγκεκριμένου ινστιτούτου.

«Έχω κάνει μήνυση, απορώ πώς υπάρχουν ακόμα ανοιχτοί. Είναι εγκληματίες, πώς λειτουργούν ακόμη και σήμερα, πώς είναι δυνατόν! Κόντεψα να πεθάνω», λέει η γυναίκα που είναι οργισμένη.

«Έκανα καταγγελία στον ιατρικό σύλλογο, πήγα και στοιχεία, φωτογραφικό υλικό, αλλά αδιαφορήσαν παντελώς», καταγγέλλει.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν εξαπάτησα κανέναν» – Ξέσπασε σε κλάματα για τη συνεργασία με το «ινστιτούτο της απάτης»

«Έχω χάσει τον ύπνο μου» λέει η instagrammer για το κέντρο αισθητικής που δέχεται «κύμα» καταγγελιών – Δείτε βίντεο

dimitra_alexandraki_2xr

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μία από τις influencers που το «ινστιτούτο της απάτης» εμπιστεύτηκε για την προώθηση των υπηρεσιών του. Πρόκειται για το κέντρο αισθητικής που εξαπάτησε πολλές πελάτισσες, αλλάζοντας διαρκώς επωνυμία και αποσπώντας αστρονομικά ποσά αφήνοντας παράλληλα, με σωματικά τραύματα τους πελάτες.

Η instagrammer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εμπλοκή της σε αυτό το ινστιτούτο, ενώ επισήμανε ότι δέχεται πολλά απειλητικά μηνύματα στο Instagram.

«Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο, δοκίμασα υπηρεσίες που τα έδειξα κιόλας στο Instagram. Δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι που να μην έχω δοκιμάσει ειδικά στα άτομα που με εμπιστεύονται. Πραγματικά, δεν κοιμάμαι εξαιτίας αυτών των ανθρώπων. Έχω χάσει τον ύπνο μου τους τελευταίους δύο μήνες. Έχω ξεκινήσει και κάνω εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Πήγα και δοκίμασα τις υπηρεσίες τους και ήταν όλα τέλεια, ένα υπέροχο ιατρείο, όλα μια χαρά. Ο γιατρός μου έκανε ενέσιμα, δεν θα έδειχνα ποτέ κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει. Απαιτώ να τους επιστρέψουν τα χρήματα σε όσες γυναίκες είναι δυσαρεστημένες. Με ξεγέλασαν αλλά υπάρχουν γυναίκες που πήραν τα χρήματα πίσω τους. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν να πάω στο εξοχικό τους στην Αράχωβα» είπε αρχικά.

Δεν έχω εξαπατήσει κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει. Έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το πράγμα. Δέχθηκα μία επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους. Έχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό» πρόσθεσε στη συνέχεια το μοντέλο και ξέσπασε σε κλάματα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ