Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Daily Mail: Η χλιδάτη ζωή της Εύας Καϊλή και οι διακοπές στο...

Daily Mail: Η χλιδάτη ζωή της Εύας Καϊλή και οι διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραϊβική

0
5850

Ήταν το «glamour girl» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην τηλεπαρουσιάστρια, που η αγάπη της για την πολιτική την έκανε αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σε ηλικία, μόλις, 44 ετών.

Έτσι, αρχίζει το αφιέρωμα της βρετανικής Daily Mail στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, η οποία είναι υπό κράτηση από το περασμένο Σαββατοκύριακο καθώς εκκρεμούν εις βάρος της καταγγελίες για διαφθορά. «Η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, έναν Ιταλό σύντροφο, ένα πολυτελές lifestyle και μια κόρη 18 μηνών. Έκανε παρέα με άτομα, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε αρχίσει να αποκτά δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια είχε τον κόσμο στα πόδια της», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Η Daily Mail τονίζει πως μετά την σύλληψή της για εμπλοκή στο Qatar Gate η Καϊλή ενδέχεται να χάσει τα πάντα, αφού στο διαμέρισμά της στις Βρυξέλλες εντοπίστηκαν τσάντες με χαρτονομίσματα ενώ το σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην βελγική πρωτεύουσα. Η ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail τονίζει τις σχέσεις της Εύας Καϊλή με τους δισεκατομμυριούχους του διεθνούς τζετ σετ, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον με τον οποίο η τέως, πλέον, αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκού κοινοβουλίου είχε φωτογραφηθεί στο πολυτελές ιδιωτικό νησί ιδιοκτησίας του στην Καραϊβική. Η Καϊλή επισκέφθηκε το νησί Νέκερ του Βρετανού μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον το 2017 και οι δυό τους εικονίζονται με παρέα άλλων ατόμων να απολαμβάνουν το ποτό τους σε μπαρ του νησιού.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ένα σύντομο βιογραφικό της Καϊλή, το οποίο γράφει πως η 44χρονη ευρωβουλευτής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από την ηλικία των 14 ετών άρχισε να συμμετέχει στην πολιτική όταν γράφτηκε στη νεολαία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ). Η Καϊλή σπούδασε αρχιτεκτονική και έκανε μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις ενώ σε ηλικία μόλις 23 ετών, το 2002, εξελέγη δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης. Δύο χρόνια αργότερα έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής αλλά δεν εξελέγη.

Η ρήξη με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Από το 2004 μέχρι το 2007 εργάστηκε ως παρουσιάστρια ειδήσεων στο Mega. To 2007 «κέρδισε» μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο και εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό. Από το 2007 μέχρι το 2012 η Καϊλή ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και το 2014 μετακόμισε στις Βρυξέλλες αφού εξελέγη ευρωβουλευτής. Το ίδιο δημοσίευμα δεν παραλείπει να τονίσει πως η ξανθιά ευρωβουλευτής είχε έρθει σε ρήξη με τον τότε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γεώργιο Παπανδρέου όταν -ούσα βουλευτής του κόμματος και εν μέσω οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα το 2011- είχε στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας στην οποία έλεγε πως η ίδια δεν μπορούσε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζητώντας κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Επίσης, η Daily Mail επικαλούμενη δημοσίευμα του Politico γράφει πως η Καϊλή είχε δηλώσει ψευδώς σε συνέντευξή της στα ελληνικά μέσα πως οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τον παππού της… «Αυτό αποδείχθηκε αργότερα πως ήταν ψέμα. Εκείνη ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε της ζητήθηκαν ευθύνες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης», γράφει το Politico.

Η αγάπη της Καϊλή για τα ταξίδια και η χλιδάτη ζωή του συντρόφου της

Στις Βρυξέλλες η Καϊλή είχε στενή συνεργασία με την αδελφή της, Μανταλένα, η οποία είναι επικεφαλής think tank που ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο εντός της ΕΕ.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της Εύας Καϊλή στο Instagram η ευρωβουλευτής αγαπά τα ταξίδια και ταξιδεύει, κυρίως, σε Ελλάδα, Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον. Έτσι και το καλοκαίρι του 2017 η αγάπη της για τα ταξίδια την οδήγησε στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους ενώ την ίδια περίοδο απόλαυσε τις διακοπές της σε Κροατία και Ιταλία. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει για την συνάντησή της με τον Μπράνσον: «Όταν συναντάς μύθους».

Πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, ο ιδρυτής της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον δεν είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος του οποίου απολάμβανε την παρέα η ευρωβουλευτής. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Καϊλή έβγαινε συχνά με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και διασκέδαζε σε κλαμπ της Αθήνας, όταν επισκεπτόταν την Ελλάδα.

Το 2020 η Εύα Καϊλή γνώρισε τον 35χρονο σήμερα Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος για θέματα Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής στην Ευρωβουλή. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, έχει όμως αποκτήσει μία κόρη 18 μηνών, την Αριάδνη. Στο ίδιο μήκος κύματος με την Καϊλή και ο σύντροφός της φαίνεται πως διάγει πολυτελή βίο αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις του στα social media. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει ο Τζόρτζι τον δείχνουν να κάνει ιστιοπλοΐα στη Μεσόγειο, σκι στις γαλλικές Άλπεις, να οδηγεί ένα Range Rover, να συναντά τον Δαλάι Λάμα και τον Κινέζο ακτιβιστή και καλλιτέχνη Άι Γουέι Γουέι.

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο η Εύα Καϊλή εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θέση από την οποία καθαιρέθηκε όταν έγινε γνωστή η εμπλοκή της στο Qatar Gate.

La Repubblica: Ο Τζόρτζι συνεργάζεται με τους Βέλγους δικαστικούς – Κατασχέθηκαν ακόμη 20.000 ευρώ

Το ποσό βρέθηκε στο σπίτι του Ιταλού συντρόφου της Εύας Καϊλή στο Μιλάνο

giorgi-kaili-m2

Η ιταλική οικονομική αστυνομία, έπειτα από σχετικό αίτημα της βελγικής Δικαιοσύνης, κατέσχεσε 20.000 ευρώ στο σπίτι του Φραντσέσκο Τζόρτζι, κοντά στο Μιλάνο, γράφει η ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι σύντροφος της Εύας Καϊλή, πρώην βοηθός του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι και συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας και των ενταλμάτων για διαφθορά, που εκδόθηκαν στις Βρυξέλλες.

Η ιταλική εφημερίδα γράφει επίσης ότι «ο Τζόρτζι συνεργάζεται με τους Βέλγους δικαστικούς».

Στο πρωτοσέλιδο της Corriere Della Sera, δε, φιλοξενείται ρεπορτάζ με την κατάθεση του συντρόφου της Εύας ΚαϊλήΣύμφωνα με το ιταλικό μέσο ενημέρωσης, η κατάθεση του κατηγορουμένου για το Qatar Gate ήταν μαραθώνια.

«Ο Τζόρτζι μίλησε επί σειρά ωρών μετά τη σύλληψή του την περασμένη Παρασκευή, οπότε αποφασίστηκε η κράτησή του. Κατασχέθηκαν πάνω από 1,5 εκατ. τόσο στο σπίτι του συντρόφου της Εύας Καϊλή όσο και στου πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντζέρι που κατηγορείται ότι ήταν ο εγκέφαλος του σκανδάλου δωροδοκίας με σκοπό την προώθηση της πολιτικής Μαρόκου και Κατάρ» επισημαίνεται στην Corriere.

«Μέσα από τις δηλώσεις του Τζόρτζι ανοίγει ένα παράθυρο που θα βοηθήσει τους Βέλγους ανακριτές στις έρευνες που ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι. Πριν από τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, είχε συλληφθεί ο πατέρας της Εύας Καϊλή, καθώς έφευγε με μια τσάντα που περιείχε 600.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 από το πολυτελές ξενοδοχείο, όπου είχε μείνει με τη σύζυγό του για λίγες ημέρες» συνεχίζει η εφημερίδα.

«Κάποιος πρέπει να τον είχε προειδοποιήσει εκ των προτέρων για την επιχείρηση της Αστυνομίας και κάποιοι υποψιάζονται ότι μπορεί να ήταν ο ίδιος ο Τζόρτζι, που είχε ακούσει κάτι. Ίσως ένα τηλεφώνημα (ο Τζόρτζι πιθανώς να παρακολουθείτο τηλεφωνικά) οδήγησε τους αστυνομικούς να παραμονεύουν μπροστά από το ξενοδοχείο για να αιφνιδιάσουν τον πατέρα της Καϊλή», σημειώνεται ακόμη.

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι -ολοκληρώνει η «Corriere della Sera»- μπορεί να είχε πολλά να πει, και πολλά πρέπει να είπε το Σάββατο, αφού ο ανακριτής Μισέλ Κλας αναγκάστηκε να αναβάλλει τις υπόλοιπες ανακρίσεις για να συγκεντρώσει όλες τις καταθέσεις του.

Το θέμα των ερωτήσεων δεν μπορεί παρά να αφορούσε στα χρήματα που από τη ΜΚΟ του Παντζέρι, Fight Impunity, μπορεί να πέρασαν στην Καϊλή και σε άλλα πρόσωπα.

Η έρευνα φτάνει μέχρι την Ιταλία, όπου η σύζυγος και η κόρη του Παντζέρι βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στην περιοχή του Μπέργκαμο και στο Μιλάνο.

Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ βρέθηκαν στα σπίτια των Καϊλή και Παντσέρι

Συνολικά, περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι και της Ελληνίδας ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, σύμφωνα με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η βελγική Le Soir.

Η Καϊλή υπονοεί ότι τα χρήματα δεν είναι δικά της, αλλά δεν λέει τίνος είναι οι 750.000 που βρέθηκαν στο σπίτι της και στον πατέρα της

Τι είπε σε συνεντεύξεις του στο MEGA και τον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της αδερφής της, Μ. Δημητρακόπουλος – Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε

kaili4363463

Εν αναμονή της αυριανής της ακρόασης από το προδικαστικό συμβούλιο, ερωτηματικό παραμένει η επίσημη στάση της Εύας Καϊλή για τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Ο δικηγόρος της αδερφής της, Μιχάλη Δημητρακόπουλος, μίλησε στο MEGA και σχολίασε τις φωτογραφίες με τα χρήματα, λέγοντας ότι «δεν λένε σε ποιον ανήκουν τα χρήματα, ούτε ποιος τα έδωσε». Το συνολικό ποσό, είπε, είναι από κατασχέσεις χρημάτων από εννέα άτομα, εκ των οποίων κρατούνται τέσσερις, μεταξύ των οποίων και η Εύα Καϊλή.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι δεν έχει δωροδοκηθεί από το Κατάρ, αλλά και από κανέναν άλλο στη ζωή της, ισχυριζόμενη ότι «τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της δεν έχουν καμία σχέση με εκείνη. «Θα δώσει εξηγήσεις ο σύντροφός της για το ποιον αφορούσαν τα χρήματα» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα χρήματα είναι του Φραντσέσκο Τζόρτζι.

«Τα χρήματα δεν φυτεύονται. Ο σύζυγος ή σύντροφός της τα έβαλε. H κυρία Καϊλή δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα» επανέλαβε.

Νωρίτερα, η Εύα Καϊλή εμφανίστηκε να λέει ότι δεν είχε προσωπική ατζέντα για τις χώρες του Κόλπου.

Κατά την ευρωβουλευτή, ο ύπατος εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ και η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον ήταν οι πρώτοι που έθεσαν θέμα, ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παράλληλα, η Εύα Καϊλή υποστηρίζει ότι όλα ήταν σε γνώση της προέδρου της Ευρωβουλής, Ρομπέρτα Μέτσολα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η κυρία Καϊλή στον κ. Δημητρακόπουλο, ο οποίος μίλησε σχετικά και στον ΑΝΤ1, από το 2019  γίνονταν συζητήσεις από την Κομισιόν και την ΕΕ, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση επιθυμούσε να αναπτύξει εμπορικές σχέσεις με τις χώρες του Κόλπου, όπως το Κατάρ και το Κουβέιτ.

Η ίδια φέρεται να λέει ότι δεν έχει σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της, δεν δωροδοκήθηκε και δεν έκανε καμία εξυπηρέτηση στο Κατάρ, ενώ προσέθεσε ότι η υπόθεση δεν είναι ποινική, αλλά πολιτική.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει:

«Σχετικά με την ψευδή φημολογία περί πρωτοβουλιών της Εύας Καϊλή για την ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασιών με την χώρα του Κατάρ, με απότερο σκοπό τον χρηματισμό της, παραθέτουμε τα κάτωθι δεδομένα:

Η Εύα Καϊλή βρέθηκε στο Κατάρ ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στα πλαίσια των καθηκόντων της για την προώθηση της ατζέντας που της ανέθεσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα.

Η ατζέντα περιλαμβάνει την προώθησή των σχέσεων ΕΕ και Μέσης Ανατολής και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την δυνατότητα της άρσης βίζας για τους πολίτες των χωρών Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν. (Και προστέθηκε και το Εκουαδόρ στην ψηφοφορία).

Ο επίσημος εισηγητής της πρότασης ήταν ο Έρικ Μάρκαρντ, γερμανός ευρωβουλευτής με τους Πράσινους, και επικεφαλής της Επιτροπής LIBE.

Η συγκεκριμένη ατζέντα εντάσσεται στο πλαίσιο της από 2019 επίσημης πολιτικής και πρωτοβουλίας της Κομισιόν, να αναθέσει στην Επιτροπή LIBE του ΕΚ, την προώθησή της. Η Ιλβα Γιόχανσον, Επίτροπος Home Affairs, και ο Ανώτατος Εκπρόσωπος Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ Γιόσεπ Μπόρελ ήταν αυτοί που ξεκίνησαν τις σχετικές διαδικασίες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Υπάρχουν αδιαμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι κάθε κίνηση, επαφή και δήλωση της Εύας Καϊλή για το Κατάρ έγινε σε εκτέλεση και εφαρμογή της επίσημης πολιτικής της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που χαράχτηκε σε ανώτατο επίπεδο και πάντα κατόπιν συνεννοήσεως και άδειας από την ηγεσία του Ευρωπαϊκού
Κοινοβουλίου.

Η Εύα Καϊλή σε κάθε ταξίδι της στο Κατάρ συνοδευόταν πάντα σε κάθε της βήμα από τον ευρωπαίο αξιωματούχο Roberto Bendini».

Μαργαρίτης Σχοινάς για το Κατάρ: Πήρα δώρο μια μπάλα και ένα κουτί σοκολάτες

Ειδήσεις σήμερα:

Βild: «Η ατιμασμένη Εύα με το μήλο της διαφθοράς»

 

Αλέξανδρος Καϊλής: Ποιος είναι ο πατέρας της Εύας Καϊλή

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή συνελήφθη επίσης για τη υπόθεση «Qatar Gate» αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή συνελήφθη επίσης για τη υπόθεση«Qatar Gate» . Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα L’Echo, ο πατέρας της εντοπίστηκε με χαρτοφύλακα γεμάτο με χρήματα. Κατά την ίδια πηγή, είχε ενημερωθεί από συνεργάτες του για τα όσα συνέβαιναν. Χθες Κυριακή σύμφωνα με ανακοίνωση της Βελγικής αστυνομίας αφέθηκε ελεύθερος.

Οι Θεσσαλονικιές κόρες του Αλέξανδρου Καϊλή

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή είναι γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και πρωτοστάτησε τον καιρό που η Εύα ξεκίνησε την πολιτική της καριέρα με έντονη δραστηριότητα στήριξης της. Σύμφωνα με το βιογραφικό της, ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καϊλής, έχει γεννηθεί στην Κωνσταντινούπολη και είναι ηλεκτρολόγος μηχανολόγος.

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Καϊλής είναι χρόνια ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ενεργή και η Μανταλένα Καϊλή με την πολιτική

Η αδελφή της Εύας, Μανταλένα Καϊλή  είναι καλά δικτυωμένη στις Βρυξέλλες και έχει καλή σχέση με την αδερφή της. Η Μανταλένα Καϊλή δηλώνει σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής και νομοθεσίας και ιδρυτικό μέλος της μη κερδοσκοπικής πλατφόρμας MADE.

Η MADE, η οποία υλοποιεί και υποστηρίζει με στρατηγική επικοινωνίας πρότζεκτ κοινωνικής καινοτομίας, με θεματικές: ανθρώπινα δικαιώματα, προστασία ανηλίκων, ενδυνάμωση γυναικών, τέχνης και τεχνολογίας, αγροοικονομία-τεχνολογία και οικολογία, νεοφυή επιχειρηματικότητα, γαλάζια οικονομία, και εκπαιδευτικά προγράμματα για δημιουργική σκέψη.

Η Εύα και η Μανταλένα Καϊλή

Σιγή ιχθύος από την οικογένεια

Η οικογένειας της Εύας Καϊλή, αλλά και η ίδια, δεν έχουν μέχρι σήμερα τοποθετηθεί για το θέμα που έσκασε σαν «βόμβα» στην καρδιά της Ευρώπης.

Η Εύα Καϊλή παραμένει στο κελί των φυλακών Σεν Ζιλ και τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από τον ανακριτή.

Οι φυλακές Σεν Ζιλ

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό να κληθούν για κατάθεση και άλλα πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον της Εύας Καϊλή, καθώς αυτό αποτελεί πάγια τακτική των βελγικών Αρχών.

Εύα Καϊλή: Πού βρίσκεται το παιδί της;

Εύα Καϊλή: Πού βρίσκεται το παιδί της;

Πίσω από την σύλληψη της Εύας Καϊλή για συμμετοχή της στο πρωτοφανές σκάνδαλο διαφθοράς, το επονομαζόμενο Qatargate υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση σκανδάλου Qatargate στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το οποίο έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων η ελληνίδα αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Πίσω από την σύλληψη της Εύας Καϊλή για συμμετοχή της στο πρωτοφανές σκάνδαλο διαφθοράς, υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά.

Και αυτή έχει να κάνει με την κόρη της Ελληνίδας ευρωβουλευτή που έμεινε χωρίς τους γονείς της τώρα που συνελήφθη τόσο η μαμά της όσο και ο μπαμπάς της, ο Ιταλός σύντροφος της κ. Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, το 10 μηνών κοριτσάκι βρίσκεται προσωρινά στην κατοικία φιλικού προσώπου στο Βέλγιο, καθώς από τη στιγμή που και ο παππούς του και πατέρας της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρος Καϊλής έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και τώρα «τρέχει» για την κόρη του δεν μπορεί να τη φροντίσει…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ