ΣΟΚ: 18χρονος μαθητής του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή!

1
3966

Απέραντη θλίψη στην οικογένεια του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας για την απώλεια 18χρονου μαθητή ο οποιος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή. Η ανακοίνωση αναφερει τα εξής:

“Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος Μαθητού του Σχολείου μας Δημητρίου Γκορζόβαλου, για την αδόκητη απώλειά του.

Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και καλή δύναμη στους οικείους του”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 18χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η νεκροψία.

«Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντος Μαθητού του Σχολείου μας Δημητρίου Γκορζόβαλου, για την αδόκητη απώλειά του.

onlarissa.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου, Ljubljana Clinical CenteΈδειξε στους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους τους κωδικούς στα μπουκάλια, το καθένα με τον τελικό αριθμό 1, 2 ή 3 στον κωδικό, και στην συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα, εξήγησε την σημασία αυτών των αριθμών:Το νούμερο 1 είναι εικονικό φάρμακο.Το νούμερο 2 είναι το κλασικό «εμβ#λιο» mRNA
    Ο αριθμός 3 είναι κάτι άλλο… περιέχει το γονίδιο onco, που συνδέεται με τον αδενοϊό που συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου ωστόσο οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν πως τα εμβόλι@ είναι ασφαλή! http://karditsastakra.com/2022/10/09/%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%bb%ce%bf%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b9/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ