ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η Σάρα Εσκενάζη υπέγραψε σε θαυμαστές/θαυμάστριές της το βιβλίο της «φωτιά» για το Survivor, στο Βιβλιοπωλείο ΕΚΦΡΑΣΗ

5
2600
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η Σάρα Εσκενάζη βρέθηκε απόψε στο βιβλιοπωλείο ΕΚΦΡΑΣΗ όπου και υπέγραψε για τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές και θαυμάστριές της το βιβλίο «φωτιά» που έγραψε για τη συμμετοχή της στο Survivor, μαζί της ήταν και ο πατέρας της Αλμπέρτο Εσκενάζη (ο οποίος και είχε μια σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση που βρέθηκε στην πλ. Κονίτσης για την απονομή των διπλωμάτων στα παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης στο πλαίσιο των Ιπποκρατείων)

Το βιβλίο «φωτιά» της Σάρας Εσκενάζη για το Survivor – Τι αποκαλύπτει μετά από καιρό;Το βιβλίο «φωτιά» της Σάρας Εσκενάζη για το Survivor - Τι αποκαλύπτει μετά από καιρό; - Media

Μέσα από τις σελίδες του αφηγήματός της με τίτλο «Οι μαχητές της Καραϊβικής», η Σάρα Εσκενάζη εξιστορεί όλα όσα έζησε στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, στο πρώτο Survivor της ελληνικής τηλεόρασης στον ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη πρώην μαχήτρια έγραψε στο εισαγωγικό της σημείωμα για το βιβλίο της:

«Η διαδρομή μιας μαχήτριας στη μακρινή Καραϊβική από την πρώτη μέρα έως την τελευταία. Εκατόν σαράντα ημέρες με πείνα, τραυματισμούς, εντάσεις, αλλά και έντονες συγκινήσεις, μαζί με ένα ατύχημα που της σημάδεψε τη ζωή. Έφυγε με χαμόγελο και γύρισε με… χαμόγελο!».

Το βιβλίο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μονοπάτι και έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνάντηση ηθοποιών. Ο ηθοποιός Εσκενάζυ συνάντησε τον Οσκαρικό ηθοποιό Κυρίτση. Άντε και του χρόνου στο SURVIVOR Γεώργιε, τις μαιμούδες να προσέχεις, εκτός από αυτές που θα πάρεις μαζί σου………..

    • Πλανάσαι πλανην οικτρά εάν νομίζεις ότι ο Κ Υ Ρ Ι Τ Σ Η Σ θα φύγει……εδώ… εδώ……. χρόνια θα τον βλέπεις κ θα καίγεσαι…κ εσύ κ οι όμοιοί σου…ο καλύτερος δήμαρχος ever……..!

      • Επαμεινώνδας: Θηβαίος στρατηγός και πολιτικός του 4ου αιώνα π.Χ

        υπερασπιστής ακομα του αποτελειωμένου; ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ….ΧΘΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ