Πολάκης σε Πλεύρη: Πώς τα 4 ακίνητα έγιναν 32 και αυξηθήκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί

3
970

Ένα μεγάλο πολιτικό  «καρφί» έριξε ο Παύλος Πολάκης στον υπουργός Υγείας Θάνο Πλεύρη με αφορμή την αύξηση των ακινήτων και των τραπεζικών του καταθέσεων που δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης στο Πόθεν Έσχες του 2021 (χρήση 2020) σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης, αναφέρει:

«Θανάση Πλεύρη! Για πες μας πως τα 4 γίναν 32 και τα 323 φτάσαν τα 452;;;», έγραψε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας και τις σχετικές εικόνες από το site της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Vouli Watch.

Ο υπουργός υγείας στην τελευταία δήλωση περιουσιακής κατάστασης, η οποία δημοσιεύτηκε την περασμένη Πέμπτη, μαζί με όλων των πολιτικών, δήλωσε 32 ακίνητα, ενώ στην αντίστοιχη περυσινή μόλις τέσσερα. Ένα διαμέρισμα, μία αποθήκη και 2 θέσεις parking, τα οποία ήταν – και παραμένουν – στην ιδιοκτησία της συζύγου του.

Πλέον τα 4 ακίνητα έγιναν 32.

Τα 28 νέα ακίνητα αποκτήθηκαν εντός του 2020 και όλα ανήκουν στον υπουργό.

Πρόκειται για 3 μονοκατοικίες (2 στην Παιανία και 1 στην Αβδέλα Γρεβενών), 3 διαμερίσματα (2 στον Πλατύκαμπο Λάρισας και 1 στην Παιανία), 4 εκτάσεις χαρακτηρισμένες ως «Βοσκότοπος / Χερσαίες μη καλλιεργήσιμες εκτάσεις», 16 καλλιέργειες, 1 δεντροκαλλιέργεια και 1 οικόπεδο.

Ο Παύλος Πολάκης ρωτά, επίσης, για τις τραπεζικές καταθέσεις του Θάνου Πλεύρη, οι οποίες αυξήθηκαν, σύμφωνα με τα Πόθεν Έσχες που κατέθεσε, από τις 323,8 χιλιάδες ευρώ στις 452,1 χιλιάδες ευρώ.

Παύλος Πολάκης Θάνος Πλεύρης

aftodioikisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ