Περιμένοντας την τομή του εκσκαφέα για το νέο Νοσοκομείο… Πάει η «δημόσια υγεία» σου λένε και το ΕΣΥ… (Τώρα ακόμα…;)

73
12172
Περιμένοντας την τομή του εκσκαφέα για το νέο Νοσοκομείο… Πάει η «δημόσια υγεία» σου λένε και το ΕΣΥ… (Τώρα ακόμα…;)
Η ακρίβεια σε τρόφιμα , καύσιμα κλπ θερίζει τα οικονομικά των νοικοκυριών. Η τιμή ρεύματος έχει πάει από 0,09 το 2019 σε 0,80 σήμερα. Οι επιχειρήσεις -αν δεν αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση- είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης (και τα χειρότερα έρχονται,,, Δεν πρόκειται μόνο για πρόβλεψη (και) του φίλου Σταύρου, αλλά απλά μαθηματικά).

Χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, χωρίς βασικά αγαθά, χωρίς σπίτια-πλειστηριασμοί, χωρίς δημόσια παιδεία, χωρίς δημόσια υγεία , με τεράστια φτώχεια , με ανεργία, με μισθούς πείνας.

Τουλάχιστον έχουμε την πλάκα μας… Ο απίθανος (κωμικός) Άδωνις -αυτός που τσίριζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας έκανε Βενεζουέλα- διαφημίζει τώρα με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά ομογενοποιημένα γάλατα, αλά Τσαουσέσκου, στο περιβόητο «καλάθι της νοικοκυράς», βάζοντας φωτιά στο Twitter και στα σόσιαλ, (ευτυχώς, έχουμε το δωρεάν γέλιο μας, που κάνει καλό στην υγεία) καθημερινά.

Και μιλάμε για ένα νησί (και μια Περιφέρεια συνολικά) που κρατιέται ακόμα λόγω τουρισμού.

Για ρωτήστε και τις υπόλοιπες που δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα… οι πάντες έχουν γονατίσει. 44.000 πλειστηριασμοί προγραμματισμένοι για το 2022 . Υπερτριπλάσιοι από πέρυσι σε επίπεδα του 2008. Καμιά προστασία πρώτης κατοικίας. Η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους πλειστηριασμούς από το 2020. Τα funds αλωνίζουν παντού…

Πάει η «δημόσια υγεία» σου λένε και το ΕΣΥ… (Τώρα ακόμα…;)

Ξεσηκώθηκαν υποτίθεται (πανελλαδικά και στην Κω τα συνηθισμένα) για το άρθρο 10 για την υγεία που βάζει και επισήμως οριστική ταφόπλακα στη δημόσια υγεία (αφού στην πράξη το κατάφεραν με όλα όσα βιώσαμε τα τελευταία χρόνια). Σε απλά ελληνικά σημαίνει πως αν δεν έχεις να πληρώσεις να χειρουργηθείς στο «πρώην» δημόσιο νοσοκομείο από τον ιδιώτη γιατρό που βάζουν πλέον μέσα να χειρουργεί, θα πας να συναντήσεις τους 30.000 που άφησαν να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ.

Οι παλαιότεροι θυμούνται ότι πρόκειται για επαναφορά του θεσμού της εργασίας -εν μέρει- των γιατρών του Δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα.

Και οι μεν ιδιώτες γιατροί διαμαρτύρονται γιατί οι συνάδελφοί τους του Δημοσίου θα… τους φάνε τη δουλειά, αφού θα μεταφέρουν «πελάτες» από τα δημόσια νοσοκομεία στα ιδιωτικά.

Στο παρελθόν, πάντως -όπως έγραψε και το Πρώτο Θέμα- (επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη «σόι πάει το βασίλειο»), ούτε το 10% των γιατρών του Δημοσίου δεν το είχε κάνει, όταν είχε επιτραπεί. Σιγά μην πάει ο γιατρός του Δημοσίου να ανοίξει βιβλία και στοιχεία στην Εφορία.

Και για ποιο λόγο να γίνεται αυτό, από τη στιγμή που ούτως ή άλλως στα νησιωτικά Νοσοκομεία,  υπάρχει ήδη η δυνατότητα ένας ιδιώτης γιατρός να εργαστεί με μπλοκάκι;

«Αν ρωτήσεις ανθρώπους που γνωρίζουν τη δημόσια υγεία για τον θεσμό αυτό θα σου απαντήσουν ότι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να αντιμετωπίσει το ΕΣΥ από την part time εργασία των γιατρών του Δημοσίου στον ιδιωτικό τομέα. Το σύστημα είναι εξουθενωμένο ενώ δύο χρόνια τώρα η κυβέρνηση… έβρεχε λεφτά από παντού (σε απευθείας αναθέσεις, κολλητούς, ΜΜΕ κλπ), αλλά το ΕΣΥ κρατούσε ομπρέλα.

Και για τους αφελείς που συνεχίζουν να νομίζουν ότι αν τους κάνουν δυο προεκλογικές τομές με τον εκσκαφέα (όπως έγινε με το νέο δικαστικό μέγαρο) και τους πουν «να εδώ θα γίνει το νέο νοσοκομείο» σωθήκαμε!

Η κατάσταση έχει ως εξής (πάλι από το κυβερνητικό Πρώτο Θέμα): Έχουμε εκατοντάδες νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, χωρίς όμως γιατρούς και υλικοτεχνικές υποδομές, αλλά δεν μπορούμε ούτε να τα συγχωνεύσουμε για να λειτουργούν αποτελεσματικά, ούτε και βεβαίως να προσλάβουμε μερικές χιλιάδες ακόμα γιατρούς. Και να θέλαμε βέβαια, που θα βρίσκαμε με 1.300 ευρώ (μαζί με τις εφημερίες) που παίρνουν μισθό άνθρωποι που έχουν σπουδάσει και δουλέψει μια 15ετία. Τώρα μάλιστα προεκλογικά, το μόνο που αποκλείεται είναι να συνενωθούν νοσοκομεία.

Η πραγματικότητα της μεγάλης αναμονής στο δημόσιο νοσοκομείο για μία χειρουργική επέμβαση (σε πολλά νοσοκομεία ξεπερνούν τον 1,5 χρόνο) σε συνδυασμό με την ήδη νομοθετημένη διάταξη περί «απογευματινών» επ’ αμοιβή χειρουργείων θα οδηγήσει τους ασθενείς είτε να αναγκάζονται να πληρώνουν «νόμιμο» φακελάκι μέσα στο ίδιο το δημόσιο νοσοκομείο ή να οδηγούνται εκβιαστικά ως πελάτες στις ιδιωτικές κλινικές. Έτσι, λοιπόν βάζουν την οριστική ταφόπλακα, καθώς καταργείται κάθε έννοια δικαιώματος στη δημόσια δωρεάν περίθαλψη.

Επίσης, μπορεί ο γιατρός να ζητήσει να δει τον ασθενή στο ιδιωτικό του ιατρείο και έναντι αμοιβής και να κανονίσει χειρουργείο σε δημόσιο νοσοκομείο,

Και ενώ η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα (η κυρία με τις σέλφι στο νοσοκομείο μας και ο από κάτω κυριούλης που μας έταξαν γιατρούς «με πετραχήλια» που ακόμα έρχονται…) εκτιμά από την πλευρά της ότι το σύστημα αυτό «θα λειτουργήσει ως μαγνήτης για την προσέλκυση νέων γιατρών στο ΕΣΥ» και ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, εμφανίζεται απόλυτα βέβαιος ότι θα έρθουν ακόμα και γιατροί από τη Γερμανία να εργαστούν στο νέο ΕΣΥ (μιλάμε για ‘εγγυημένη επιτυχία’, τύπου πανδημίας και προγράμματος μαζικού εμ-βολιασμού…)

Τώρα που θα τους τελειώσει η «Κιβωτός» να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος τηλεοπτικός «σανός» που θα ρίξουνε… (Βέβαια τη δουλειά τους την κάνανε την περιουσία, την πήρανε, πλην όμως -όπως έχουμε ξαναγράψει και πάλιν και πολλάκις- το τέλος των ‘Κροίσων’ και των ‘αφρόνων’, γνωστό…)

 

73 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τουλάχιστον έχουμε σελφι με τα κυβερνητικά κλιμάκια στο δημαρχείο 😂😂😂😂😂😂

 2. Για όλη αυτή την κατάντια ενεργειακή κρίση οικονομική πλειστηριασμούς φτώχεια αρρώστιες ελλείψεις υπηρεσιών υγείας φταίνε οι πολιτικοί. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έβαλε στα σπίτια τον Ρώσο Ουκρανικό πόλεμο χωρίς συμφέρον ενώ εξαρτιόταν ενεργειακά από την Ρωσία. Για τα υπόλοιπα φταίνε οι πολιτικοί κάθε κόμματος που ο λαός θα πάει πάλι σαν αγέλη προβάτων να ψηφίσει τους λύκους. Όπως θεατρίνους τραγουδιστές ανέργους δημοσιογράφους ξεπουλημενους κλπ. κολωτουμπες από το ένα κόμμα στο άλλο. Μετα πάλι θα γκρινιάζουν . …..Έτσι είναι ότι ψηφίζουν λούζονται….

  • Εσένα το συμφέρον σου είναι ας κάνει ο δυνατός ότι θέλει και να αποφασίζει για την ζωή σου ο κάθε δικτάτορας.Να προφασίζει ποιος θα ζει που και ποσό.Αλήθεια ανήκεις στο ανθρώπινο είδος;Έκανε το λάθος μια φορά και υποτιμισε έναν δικτάτορα μια φορά,τον Χιτλερ και χρειάστηκε να χαθούν εκατομυρια .Δεν θα το ξανακάνει .Ακόμα και αν κρυώσει λίγο δεν κάνει κάθε μέρα μπανιο η δικτάτορες θα έχουν πάντα το ίδιο τέλος .Με αυτά τα ιδανικά ζούμε στην Ευρώπη γιαυτο πνίγεται και χάνεται τόσος κόσμος να έρθει εδώ να απολαύσει τον τρόπο ζωής μας.

  • Κάτι που ξέχασα.Σε χαλάει φαντάζομαι που π καθένας ψηφίζει ότι θέλει ;Σωστά;Τέλος πι γυναίκες να μιλάνε η μόλις πουν κάτι που δεν μας αρέσει να τις κτυπαμε σαν τον αρχηγό σου τον Κασιδιάρη;

 3. Η πρόταση ρε παιδιά ποια είναι;Εσείς βλέπετε μιζέρια κλπ εγώ αυξήσεις μισθών συντάξεων καλύτερη διαχείρηση από πολλα αλλά κράτη των κρίσεων.Η Ελλάδα γίνεται κάθε μέρα πιο ισχυρή Απεναντυ στους εχθρούς της.Επιδόματα στους μικρούς .Είχαμε μια πολύ καλή σαιζόν που παρακαλαγαν τους εργαζομενους να δουλέψουν.Οι χειμερινοί προορισμοί ένας γεμάτοι.Κλπ.Τι θέλετε να αλλάξετε και ποιος θα το κάνει;Μαχι σας αν είναι καλή πρόταση του για το καλό μας.Ποιος είναι αυτός;Γιατί τον κρατάτε κρυφό;Αν δεν πητε θα πω ότι απλά βρίζετε και μηδενίζετε θέλοντας να προκαλέσετε αναταραχή στη χώρα.Για όφελος ποιανού;Οι εποχές είναι πονηρές.

  • ‘..εσείς βλέπετε μιζέρια’ εγώ αυξήσεις μισθών,συντάξεων,καλύτερη….’
   ‘…Για όλα αυτά οι ξένοι έρχονται να απολαύσουν τον τρόπο ζωής μας….’
   Μεταφορά με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ δεμένη μην δαγκώσει κανέναν!!!
   Δεν υπάρχει πιο ηλίθιο ‘καλαμάρι’ που να πέρασε απ τον τοπικό Δημόσιο διάλογο.
   Δεν πάει στην εκπομπή της Αννίτας να βγάλε τ απωθημένα της?

   • Χαλάρωσε.Όλα χαλια είναι.Θα έρθει ο Κασιδιάρης να μας δείρει να τα φτιάξει όλα.Φασιστακι Καλα είμαι ηλίθια,εσυ σαν έξυπνος πια είναι η πρόταση σου;Ανώνυμα θα την πεις τι φοβάσαι;Βάλε ένα σταθερό ψευδώνυμο και πες μας να μας ανοίξεις τα μάτια

    • Εντελώς καμμένη, γυρίζεις τον Δημόσιο Διάλογο σε εποχές Κωστίκα και Γιωρίκα ..είσαι μόνη σου μια κατηγορία, ότι πιο ηλιθιο υπάρχει, ανυπαρξία σκέψης, κατανόησης, συμμετοχής σε διάλογο…ή με τοίχο μιλά κάποιος ή μέσω πληκτρολιου με την πάρτη σου ,το ίδιο και το αυτό.
     Ζεις μέσα στην βλακεία και το ψέμα

  • Μιραντα μου αφτοι που βρηζουν τον Μητσοτακη μας τον προθηπουργο μας ειναι ανθαιληνες πραχτορες του ερντογκαν. Ζοη και κοτα τη μπερναμε με τον Μητσοτακη μας το γκαλυτερο καλαθι του νικοκηργιου.

 4. Έχουμε και το γνωστό πλέον σλόγκαν. Ψήφισε εμένα γιατί αν βγει ο άλλος θα σε φάει η μαρμάγκα. Βέβαια και να βγω εγώ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βάλω τον άλλο στη φυλακή γιατί θα έχω την τύχη του την επόμενη φορά. Και κάπως έτσι γιορτάσαμε 200 χρόνια νεώτερης Ελλάδας.

 5. ……Γιαννη θελω να ξερεις κατι.
  Οι εποχες ειναι δυσκολες για νεα νοσοκομεια
  Επισης με τι γιατρους?

  • Δεν θέλουμε νέο νοσοκομείο ,γιατρούς κ εντατική θέλουμε ,κ για όσους νομίζουν ότι μας αγαπούν κάποιοι κ θέλουν δήθεν για το καλό μας να μας φτιάξουν καινούργιο νοσοκομείο ,σας γελάσανε .Τα καινούργια Ντουβαρια δεν γιατρεύουν έναν άρρωστο , ξ πάλι λέω γιατρούς εντατική κ συνεργεία καθαρισμού χρειαζόμαστε ,να καθαρίζουν τις πόρτες τα κομοδίνα τα κρεβάτια τις τουαλέτες ,επίσης εκείνες οι κουβέρτες στα κρεβάτια δεν πλένονται ποτέ η κ αν πλένονται θα είναι μια φορά το χρόνο ,κ σκεπαζωντε όλοι οι άρρωστοι με αυτές .Στα επείγοντα με την ίδια κουβέρτα σκέπασαν όλους όσους μπήκαν εκείνη την στιγμή .Τα καρότσι που μεταφέρουν τους ασθενείς μέσα στην βρώμα ,αλλά κάποιοι θέλουν καινούργιο νοσοκομείο !!!!!! Μήπως για να δώσουν απευθείας αναθέσεις ??? Εκεί που θέλουν μήπως για να πάρουν μίζες ??? Δεν ξέρω γιατί επιμένουν ?????? Ενώ δεν μπορούν αυτό το μικρό νοσοκομείο να συντηρήσουν θέλουν μεγαλύτερο ??????? Κάποτε οι νοσοκόμες καθάριζαν έστω τα κομοδίνα κ τα κρεβάτια , υπήρχε συντηρητής μέσα στο νοσοκομείο ,αλλά αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια είναι άνω ποταμών .

   • Εν μέσω Κορωναίου ,σκεπάζουν τους άρρωστους με την ίδια κουβέρτα ,δεν καθαρίζουν ποτέ τα καρότσια μεταφοράς των ασθενών , κ δεν είναι μόνο ο Κορωναίος ,υπάρχουν κ άλλα μικρόβια , αρκετοί ήταν αυτοί που πήραν μικρόβιο από νοσοκομείο κ ταλαιπωρήθηκαν χρόνια αλλά κ κάποιοι πέθαναν ,ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για όλα αυτά ?????? Την ώρα επίσης που νοσεί το σύστημα υγείας έβγαλαν σε αναστολή τους υγειονομικούς ,κ οι ταλαίπωροι ασφαλισμένοι δεν ήξεραν πού να πάνε να γιατρευτούν ,στα δημόσια νοσοκομεία κάποιοι υγειονομικοί φέρθηκαν παγερά αδιάφορα ,έδιωχναν τον κόσμο με τον τρόπο τους .

 6. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ Θα ελεγε τις οτι η χωρα αυτη ηλευθερωθη επίτηδες δια να αποδειχθει, οτι δεν ητο ικανή προς αυτοδιοικηση . Αλ.Παπαδιαμαντης .

 7. ελπίζω να ζούμε όταν το νοσοκομείο θα είναι έτοιμο!!!! Και για να μην λέτε ότι τα κοντεύω, τότε ας πάρουμε ως μέτρο κάποιο δημόσιο πρόσωπο με πολλά χρόνια μπροστά του…. Δήμαρχε, ελπίζω ότι οταν θα είναι έτοιμο και στελεχωμένο το νέο νοσοκομείο να ζούμε!!! Όσο για τα υπόλοιπα και το Ρωσο-ουκρανικο τι να πω…Έφαγαν τέτοιο πλήγμα οι Ρώσοι που έκλεισαν τα Macdonald’s, που το φυσάνε και δεν κρυώνει!!! Εμείς ευτυχώς τη βγάλαμε μόνο με έλλειψη βασικών αγαθών, τεράστιες αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης και φτώχια….Βρε τι καλά που τους κάναμε!!! Άντε να σας δω τώρα χωρίς Μac burgers τι θα κάνετε….ενώ εμείς, άρχοντες!!!

 8. kala μαυρα χριστουγεννα φετοσ ο δοπαβσ στην τεμπελια που τους βρηκανε αυτουσ αλλα να μοιραζουν αναθεσεις σε δικους τους ξερουνε…………………………….. βρε στολιστε την πολη ελεος

 9. Να πυροβολούν αστυνομία, λεωφορεία , πολίτες,να ξυλοκοπούν πελάτες σε εστιατόριο,να στραγγαλίζουν την Δημοκρατία,την ασφάλεια,την ειρήνη σε τέτοιους καιρούς καινά μην υπάρχει κανείς να πει στοπ στα επιδόματα,στην αναρχία,στον νέο εμφύλιο..τι φταίει ο κόσμος για την βλακεία και πλημμελή άσκηση καθηκόντων ενός οργάνου; γιατί τα Μ.Μ.Ε άργησαν τόσο ν αποκαλύψουν στο Πανελλήνιο τις βαρβαρότητες των τσιγγάνων απέναντι σε αθώους;;τρεις μέρες μετά απ’ την εξέγερση είπαν πρώτη φορά ότι είπε η ΕΡΤ απ την πρώτη στιγμή για τα καμμένα οχήματα..Δηλαδή μόνο η δική για τα θύματα στο Μάτι είναι πυλώνας δικαιοσύνης;να αναρωτιέται κανείς που πάμε στο αλήθεια;

 10. Επιτέλους άλλαξες κόμμα, βλέπεις την αλήθεια… Και βρίζεις τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ δικτάτορα,.. Επιβολεα προστίμων, συνεχιστή του πολέμου για κέρδη και συμφέροντα ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ ,ξηλώνει ιδρυτές της κιβωτίου 25 χρόνων λειτουργίας για να κλέψει τα εσιδα, παρακολουθεί οποιοδήποτε θέλει, πολιτικό πολιτη, ανταγωνιστή οποιονδήποτε.. και συνεχίζει την υποταγή του ελληνικού λαού, ως δικτάτορας με περισσότερη φτώχεια.. Στα τρόφιμα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ.. ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.. δεν φταίει ονπουτιν για την Ελλάδα, ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΚΑΤΆΠΑΥΣΤΑ ΣΤΈΛΝΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΥΛΙΚΌ.. ΧΩΡΙΣ ΈΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑΒΟΥΛΗ ΑΛΛΆ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΌ ΝΑΤΟ… ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ… (ΕΞΟΥ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 50 ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ ΝΑΤΟ.. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΚΕΣ 27 ΧΩΡΕΣΣ…

 11. Θέλουμε να σταματήσει ο κουλης να συνεχίζει τον πόλεμο…αλλά το κακο έγινε με τριπλάσια αύξηση ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ ως κυρώσεις.. και με συνέπειες που ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΌΜΑ
  Θέλουμε να σταματήσει να σταματήσει να καίει δάση για μπίζνες .αλλά το έργο τελείωσε φέτος… Ανεπιστρεπτί με επιπτώσεις που δεν ΦΤΙΆΧΝΟΝΤΑΙ.
  Θέλουμε να βάλει φυλακή τους παιδεραστές.. Αλλά δεν τους καλύπτει
  Θέλουνε να μην συνεχίζει τα παράλογα ραπιντ,..και τα εμβόλια . αλλά δεν το κσνει
  Και όλα αυτα ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΚΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.,.. ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΚΌΜΑ ΈΞΩ,, Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΨΥΧΏΝ… ΦΥΛΑΚΗΗΗΗ ΚΟ@@ΠΡΟΣΚΥΛΑ.

  • Όλοι το ξέρουμε ότι δεν θέλετε λύση.Χάος θέλετε διάλυση των πάντων.Έτσι ελπίζετε να γίνετε κάτι.Πιο χαμηλά δεν γίνεται να πέσει ένας άνθρωπος από το να γίνει φασίστας.

 12. Έχεις δει να κανει τίποτα κακό σε κανένα Έλληνα,να διώκει να διώχνει στο εξωτερικό λόγο ανεργίας, να βάζει φυλακή Έλληνες, να προστατεύει παιδεραστές… ??..το αντίθετο μάλιστα,, δεν ξέρεις το πρόγραμμα κανενός κόμματος.. Ούτε ενός από τα 30, Όλο μπούρδες λες, .πες κάτι που να ισχύει…. Και ποιο το καλό κατά των ΕΛΛΉΝΩΝ ΌΧΙ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ… είμαστε Ελλάδα μωρή τουρκαλα, όχι Ουζμπεκιστάν να έχει δωρεάν πσιδεθα ο κουλης γθα τους λσθρο και οι Έλληνες περιμένουν σειρά σε 1 μήνα, τρέχα στο νοσοκομείο να ρωτήσεις ποιους να, ουν προτεραιότητα… ΒΛΑΜΜΈΝΗ ..

  • Δεν τον έχεις δει να κτυπά γυναίκα μπροστά σε όλο τον κόσμο στη τηλεόραση επειδή δεν συμφωνούσε με αυτά που έλεγε;Ναι η όχι;Θα πιάσω κουβέντα με τέτοιους τύπους;Είχε ποτέ εξουσία να κάνει αυτά που λες;Προφανως θα εξολοθρεύε όποιον δεν του αρέσει η φάτσα του.Τι υπόσχεται για το μέλλον το παιδιών σου βλάκα;Ακούνητα αμίλητα στρατιωτάκια;Θα μου πεις μιλάς με φασίστα και περιμένεις να βγάλεις ακρη;Ψήφισε τον να βγει στη Βουλή να δέρνει.Αυτό δεν ήταν το πρόγραμμα της ΧΑ ;Τέλος θύμισε μου ένα νομοσχέδιο που πρότεινε όσα χρόνια ήταν βουλευτής.Κάτι για τους εργαζομενους ,τους ελεύθερους επαγγελματίες ,τους Ελληνες.Θύμισε μου.Τι ακριβώς πρόσφερε όταν ήταν στη Βουλή;Με τον Μιχαλολιάκο γιατί τσακώθηκαν;Ποιος τον «ανέδειξε»;10 άτομα είστε και θέλετε όλοι να είστε αρχηγοί.Τέτοιο ήθος έχει.

 13. Προς Μιράντα.. Αυτός που μας απαγορεύει να μιλάκε είναι ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ..

  Και ε ει πρόγραμμα γθα φίμωση διδφυκτιου μας απαγορέψει να μιλάμε… Εινσι ο Μητσοτάκης με την λογοκρισία κατά του διαδυκτιου..διώξεις Ελλήνων γιατρών που ειταν κατά των εμβολίων. Φίμωση εντύπου κσι ηλεκτρονικού τύπου καρά οτιδήποτε είναι κατά της βρωμερης κυβέρνησης, δολοφονία καραιβαζ,, έμμεση τραγικά, απόπειρα δολοφονία Χίου…. Φίμωση διδφυκτιου,, κλείσιμο λογαριασμών…. ΧΟΥΝΤΑ ΕΊΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ… ΒΛΑΜΜΈΝΗ

 14. Μας έχεις πρήξει… Η λύση η λύση λύση….σκέψου μόνη σου μωρή βλαμμένη… Στην ουσία ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΑΠΛΆ.. ΌΛΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ… ΟΡΊΣΤΕ Η ΛΎΣΗ… ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΎΛΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙ,, ΟΙ ΒΙΑΔΜΟΙ ΑΝΗΛΊΚΩΝ ΜΕ ΜΟΝΟ.. ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ, ΟΙ ΔΙΩΞΡΙΣ,, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ…. ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΆ

  • Δεν σου είπα να πεις με ονοματεπώνυμο.Την πρόταση σου θέλω.Έχεις;Γιατί το αποφεύγεις;Δεν υα σε μαλώσουμε.Απλά να δούμε τι προτείνουν αυτοί που βρίζουν τους πολιτικους .Δεν μπορείς να το κανείς .Να μπενεις με ένα σταθερό ψευδονυμο και να κες τι γνώμη σου.Ξέρεις γιατί;Γιατί δεν έχεις.Περιμένεις κάποιον να σου πιπιλίζει το μυαλό να μεταφέρεις τη δικιά του γνώμη.

 15. ειδατε που κανουν απευθειας ναθεσεις στα δικα τους παιδια στους γλυφτες ……… ετσι εξηγουντε τα φτιαχτα ποσοστα

 16. απευθειας μοιραζουν χρημα τα νεαπαιδια παιδια ανηθικες πρακτικες γαι τους οσφεοκαμπτες καθε εποχης

 17. Κύρια Μιράντα... Όταν κάθε μέρα βλέπεις τόσα ψέματα, εγκλήματα, απατεωνιές, καλύψεις βιαστών

  Αποτυχημένη διαχείριση πδνδημιας με εμβόλια που σκοτώνουν,. Και όλα τα άλλα ΚΑΙ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΛΎΣΗ.. άμα σου κόβει Είναι πολύ απλά,, ΣΤΑΜΆΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ …ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟ ΑΟΑΤΕΨΜΑ, ΤΟΝ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ ΈΝΑ ΕΧΘΡΌ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. Αλλά τόσο iq που έχεις… Και βλακεια που σε διακατέχει… Επιμένεις ότι μόνο ο Μητσοτάκης ειναι η λύση, σου λένε βελοπουλο τον βρίζεις, σου λένε Κκε το βρίζεις .. Σου λένε ΠΑΣΟΚ το βρίζεις .. Σου λένε κασιδιαρη το ιδιο…σου λένε τα άλλα 2 κόμματα ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ.. ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟ..απατεώνα αρπαγα λωποδυτη, λησταρχο . ΣΟΥ ΛΈΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΉ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ.. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.(. Η ΜΌΝΗ ΣΩΤΗΡΊΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.. ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΔΕΙΝΆ που προκάλεσε ) ΕΣΎ ΕΚΕΙ.. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ….. Ε ρε καψιμο…

 18. Πιστεύεις βλσξ Μιράντα.. Ότι ο ηθοποιός ζεκρνσκι διευθύνει τον πόλεμο

  Κατά των ρωσσων….οχι…. Η Αμερική και η παγκόσμια Τάξη τον ελέγχει τον πόλεμο, και το ΝΑΤΟ… μέσα από την καρικατούρα κάθε κράτους, είτε Μητσοτάκης λέγεται.. Είτε ζελενσκι… Αυτοί απλά ακολουθούν εντολές του ΝΑΤΟ και της παγκόσμιας τάξης, για να επιφέρουν την τεχνητή κρίση.. Μόνο η τεχνητή αύξηση του ρεύματος, επηρέαζε το 90 της οικονομίας,, και σαν αλυσίδα ΤΟου βιωτικου επιπεδου, τροφίμων, κτλ.γιατινολα εξαρτώνται από το ρεύμα, .. οδηγούμαστε …εντεχνως, μετα από τόσους μήνες που » τραβάνε » επίτηδες τον πόλεμο σε περισσότερο φτώχεια, έλεγχο πολιτών… Εις όφελος των Πλούσιων.. Γεωπολιτων σχεδίων, οικονομικών και παγκόσμιων συμφερόντων… Και πιο κσλο κσι υπάκουο παιδί.. Συνεχίζει την τακτική των ΗΠΑ εις βαρος της Ελλάδας, ο πουλημένος Εβραίος Μητσοτάκης

  • Εσυ ακολουθείς τις πρόσφυγες του Πούτιν.Τι να σου πω.Αξιος.Τελικά έχει ξεκαθαρίσει γιατί οι Ρώσοι επιτέθηκαν στην Ουκρανία;Γιατί πήραν την Κριμαία;Επειδή ήταν φασιστες;Γιατί μπήκε στη Ουκρανία τον Φεβρουάριο;Να αλαξει κυβέρνηση μια ελεύθερη χώρα ,να ελευθέρωση εδάφη που θεωρεί δικά της, για να μην μπει στο ΝΑΤΟ;Να μην έρθουν λέει κοντά όπλα ;Επειδή ξεκίνησαν τον πόλεμο πι Αμερικανοί όπως λέει το ΚΚΕ και κάνει πορείες;Έχεις καταλάβει να μας πεις;Μήπως η Ουκρανία επιτέθηκε;Είναι η πρώτη φορά στη ιστορία που η Ρωσία προσπαθεί να εξαφανίσει την Ουκρανία και το λαό της;Λες τη Δύση δικτάτορες και τον Πούτιν δημοκράτη που έτσι και εμφανιστεί κάποιος να μην φωνάξει ΝΑΙ βρίσκεται δηλητηριασμένος;Τι τα γράφω θα μου πει κάποιος και Μαλιστα σε κάποιον με ψευδονημο σαν το δικό σου.Έτσι μπορεί κάποια στιγμή μα ξυπνήσουν και οι βλάκες.Ξέρω περιμένετε να βγει μια χούντα να σας κάνει αρχηγούς.Με τέτοια μυαλά πάλι το τελευταίο σκαλί θα είστε τους έξυπνους και δυνατούς θα στηρίζει για να σταθεί.

 19. Για πεσμου πόσο θα αυξηθεί ο μισθός κσι οι συντάξεις για να ξέρω….. Ακριβώς όμως.. 10 ευρώ η 20 &. Και στην συνέχεια πεσμου πόσο πήγε η κιλοβατώρα (μηοως πενταπλασιαδτηκε που όταν εχευς ανοιχτή την τηλεόραση… Ειναι σαν να χεις φούρνο ανοικτό ).. Και πόσο πήγε η τιμή των βασικών η μη αγαθών, γαλακτοκομικά, αλεύρι, , κρέας.., … Μετα έλα και συζητάμε…

  • Αρχίζω από το τέλος.Έχουν μεγαλύτερο εισόδημα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι σήμερα άο ότι είχαν πρην το 19; Ναι η όχι;Περνούμε μεγαλύτερο μισθο και συντάξεις σήμερα από ότι το 19;Ναι η όχι;Έχουμε μικρότερη ανεργεια;Έχουμε καλύτερε συνθήκες εργασίας;Ζεις στην Ελλάδα η έχεις τύφλωση;

 20. Αλίμονο στην ώρα Κατάρ α στη στιγμή συλλαβανε οι Βέλγοι την Εύα Καϊλή. Μην κλαίτε λένε πως θα κάνει κολωτουμπα προς ΝΔ. Ο αρχηγός μαζεύει όλα τα απόνερα της πολιτικής σκηνής.

 21. Μερικοί ίσως κατάλαβαν γιατί δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ να μην παρακολουθεί η ΕΥΠ πολιτικους.Καϊλή.Ρε μπας και ο Ανδρουλακης παραμένει Ευρωβουλευτής για κάποιο λόγο που δεν είναι ούτε για το καλό του ΠΑΣΟΚ ούτε της χώρας.Δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γινόταν δίπλα του;Αλήθεια;Ούτε ο Παπαδημουλης που τα πιάνει όλα δεν πήρε χαμπάρι;Ο Μητσοτάκης φταίει προφανως.

 22. Δ.Σ. της MKO που κατηγορείτε για χρηματισμό… Φαντάσου πόσα έφαγε ο @.και πόση κομπίνα θοστχει δύο μεταναστευτικο!!
  Ο λέγαμενος πολιτικός απατεώνας ητανμέλος στην συγκεκριμένη ΜΚΟ, εκτός σ αυτού έφαγε και από την NOVARTIS πρώην εμπλεκόμενος του σκανδάλου – ΟΥΣΤ.. Κ@ΠΡΟΣΚΥΛΑ

  • Έχεις καταλάβει τι λες;Γιατί τόσο φασισμός;Δεν πιστεύεις στη δικαιοσυνη σωστά;Στο φασισμό;Ξέρεις ότι η δημοκρατία πληρώνει ακόμα και σήμερα τον δολοφόνο Λαγό που είναι στη φυλακή;Πέρνει κανονικά τον μισθο του ενώ εσυ τον υποστηρίζεις τζάμπα και αυτός βρίζει την Ευρώπη που του τα ακουμπάει.

 23. Τι είναι κάποιος που υποστηρίζει ένα άτομο που το έχει δει όλη η Ελλάδα ,μεγάλοι,μικροί,γυναίκες ,παιδιά,να κτυπά μια γυναίκα ζωντανά στη τηλεόραση επειδή δεν συμφωνούσε με αυτά που έλεγε.Απλή ερώτηση τι είσαι εσυ που τον υποστηρίζεις;Τι περιμένεις από αυτόν;Βρίζεις τους πολιτικους ναι δεν είναι όλοι άγιοι αλλά σε αυτό που ρωτάω ποια είναι η απάντηση;

 24. Ποια ρωτάει αυτή που έβαλε τον Κασιδιάρη στο δημαρχείο ακι στην Κοινότητα και τον χειροκροτουσαν με καμαρι όλα τα δεξια τομαρια, Που κυνηγουσανε τους μαυρους με τα χρυσαυγουλα της Κω που τα φερανε μεσα στο δημαρχειο να τους χειροκροτησουνε… Βρε δεν πας να δεις αν ερχομαι φασιστρω

  • Ωραίο ψευδονημο.Ποια αλλά χρησιμοποιείς;Εγώ φίλε μου δεν χειροκρότησα κανένα φασίστα ποτέ.Να μου κοπούν τα χέρια.Αν κάποιοι τον χειροκροτούσαν απλά είναι φασισταριά.Εσυ τι είσαι;Βλέπω όλους τους έβρισες και εμένα αλλά τον Κασιδιάρη καθόλου.Δεν μας είπες τίοτα;Γιατί;Οπαδός του είσαι;Βρίζεις τους άλλους;Νλεπω τους ξεχώρισες σε μαύρους;Ανήκεις στο ανθρώπινο είδος;Τι περιμένεις από τον Κασιδιάρη πες μας.Να με δείρει και εμένα;Αυτό το μέλλον θέλεις για τα παιδιά σου;

 25. Το Καταρ είναι σύμμαχος κολλητός της Τουρκίας.Έχει βάσεις εκεί την στηρίζει οικονομικά και θα στείλει ραφαλ να εκπαιδευτούν.Είναι παράξενο μιας και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε πάρε δώσε με αυτούς για εθνικούς λόγους ,να μην πω άλλους,να παρακολουθούσαν και τους άλλους Ευρωβουλευτές σαν τον Ανδρουλακη;Γιαυτο δεν ήθελε να πάει να ενημερωθεί,Ήξερε ότι δεν μπορούσαν μα το πουν δημόσια για να μην αποκαλυφθεί η επιχείρηση .Την Καϊλή που όταν κατέβηκε ο Ανδρουλακης την πρώτη φορά τον στήριξε φανερά.Την πρόταση των σοσιαΛΗΣΤΩΝ.Έχω και μια άλλη Απορια .Ο Παπαδημουλης δεν πήρε χαμπάρι δίπλα του;Αυτός που πέρνει χαμπάρι τι γίνεται στον Ευρώ ότι σκοτώνουμε παιδάκια και το κάνει θέμα εκθέτοντας την Ελλάδα.

 26. Έλα… Ένας.. Ένας να παίρνουν.. Σειρά…..
  Η φυλακή είναι το ελάχιστο… Πρεπει να επανέλθει η θανατική ποινή για τους προδότες,, τους εγκληματίες τόσων ψυχών από τους θανάτους,.. Και όλα τα δεινά

  • Να πετάξω και μια σπόντα. Μια κοινωνία που αν δεν εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να κονομήσεις σε φασκελώνει ιδιωτικώς για μεγάλο…λάκα, ενίσταται δημοσίως για ατασθαλίες πολιτικών προσώπων.
   Επίσης 120.000 άνθρωποι ψήφισαν ένα ιλουστρασιόν περιτύλιγμα που στο Γυμνάσιο έτρωγε φάπες για να λύσει μια απλή άσκηση στην τριγωνομετρία. Κι έφτασε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Από κει κι έπειτα ποιος φταίει;

  • Σου χαλάω το γλυκό.Ωραίο ψευδονυμο ,είσαι και εσυ από τους « άνδρες» που θέλουν να γράφουν διαφορά βρίζοντας χωρίς γνώμη;Άσε τι κανω εγώ,τη γνώμη σου πες μας.

   • Όσο απαντάς ξεχωριστά στον καθένα,σαν μέλος τάγματος εφόδου,φακελώνοντας σχολιαστές…
    Όσο ασχολείσαι με τον καθένα,φιμώνοντας τον και στήνοντας ενέδρα τόσο θα σε λέω ηλίθια και εκδικητική,μίζερη, πατσαβούρα,ανεπρόκοπη,αχαΐρευτη

 27. Miranta εβαλες κορη μου την κρεμα ξεζαρωματος που σου εστειλα? Ειναι φτιαγμενη με αγνα υλικα!!!

 28. Βασιλακοπουλος (ο προώθητης εμβολίων, μασκών,ΚΑΙ νέων εμβολιων

  ».. Δεν ήταν υγιεινό για τα παιδάκια που φορούσαν μάσκες, ούτε είναι λογικό να έχουμε τα παιδάκια μας μασκοφορεμένα συνέχεια».
  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΕΜ@ΛΙ..Ο ΠΡΟΩΘΗΤΗΣ ΘΑΝΆΤΟΥ.. ΜΕ ΔΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.. ΑΠΟ ΤΟ ΆΛΛΟ ΡΕΜ@ΛΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΊ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΙΚΟΤΗΤΑ ΜΈΣΩ ΕΠΙΣΤΟΛΏΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.. ΜΑΣΚΏΝ ΕΠΊ 8 ΩΡΕΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ… ΘΑ ΠΆΕΙ ΦΥΛΑΚΉ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ.. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΏΝ ΕΠΙΠΤΏΣΕΩΝ..
  ΌΛΟΙ προωθηησαν την μάσκα και τώρα ΌΛΟΙ ΜΑ ΌΛΟΙ… ΠΑΓΩΝΗ, ΣΤΙΟΡΔΑΣ,, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΕΝΕ ΌΤΙ αφενός προκάλεσε μείωση της ικανότητας του ανοσοποιητικού, αφετέρου προκάλεσε στα παιδιά ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ προβλήματα!!!
  ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΎ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΈΓΚΡΙΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΊΩΝ . ΜΑΣΚΏΝ, ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΚΤΛ.. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ, ΓΑΚΗΣ… ΑΡΧΊΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΆΤΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ..
  ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ… ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΤΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ – ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..

 29. Είμαι σίγουρος ότι έφαγες.. Τον σανό σου…σαν πρόβατο..μπεεεε…. Ειμαο σίγουρος τον έφαγες,, γιατι.. Τέτοια βλακώδη, μηνύματα που γράφεις,, κατεβατά… σημαίνει .ότι άκουσες τα διαγγέλματα – ψέματα, αρλουμπολογιες, του Μητσοτάκη (ναι αυτός που έφευγε τρέχοντας από την βουλή…) ΚΑΙ για άλλη μια φορά τον πίστεψες…τον Εβραίο αμερικανοδουλο.. Ευτυχώς ακόμα μας επιτρέπει να γράφουμε.. Αντίθετα. Και ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟ AEGEANEWS.. ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ.. .. ..

 30. Ξέρουν ότι είσαι νεοδημοκρατης.. Η ντρέπεσαι να το πεις? Μόνο ανώνυμα γραφεις, γιστι δεν έχεις το θάρρος να γράψεις το πραγματικό σου όνομα αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο?? Για γράψε το κσι μετά βριζε ως φασίστες, ναχθστες κτλ.. Τους υπόλοιπους.. Αλλά δεν σε παίρνει. .. Γιατι ειναι γνώριμο στοιχείο.. Ενός
  @@…. Κυριολεκτικα και μεταφορικά ,να χρησιμοποιεί άλλο όνομα και να βρίζει χωρίς ονοματεπώνυμο..η μισή κως σε ξέρει.. Βλαξ..ηλιθιε.

  • Εσυ με βρίζεις επώνυμα;Ποσό γελοίος.Μάντεψε με ποιον γελούσαμε το καλοκαίρι διαβάζοντας σχόλια στο ξενοδοχείο.Ξέρεις κάτι βλακακο;Εμένα με λέμε miranta και δουλεύω σε ξενοδοχείο.Για εσένα τι ακριβώς έχουμε ;Τα υπέροχα ψευδώνυμα που έχουν μέσα το όνομα μου ;Όσα χρόνια και γενει να περάσουν πι ίδιοι είστε.Φασιστες κουκουλοφόροι να βρίσετε να δείρετε. ,να κατηφορίσετε μην έχουν ας να προσφέρετε τίποτα στη κοινωνία και κανένα λόγο ύπαρξης .Βρίστε με.Βοηθάτε έτσι πολύ κόσμο να καταλάβει ποσό άδειοι είστε και αν έχουν λόγο να σας ακολουθούν.

 31. Κάτι σοβαρό.Βγήκε ο Τσιπρας και είπε ότι ο Μητσοτάκης αύξησε τους φόρους;Σαν απόδειξη είπε ότι δέστε τα έσοδα από το ΦΠΑ .Σοβαρά;Έτσι θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός;Με τα λίγα γράμματα που ξέρω και έχω καταλαβαίνω.Αν αγοράσουν 100 άτομα ένα είδος,μια υπηρεσία όως εμείς πουλάμε στα ξενοδοχεία με 10 ευρώ ΦΠΑ έχουμε 1000 ευρώ έσοδα Αν το αγοράσουν 50 εχουμε 500.Κανω λάθος ;Η κατανάλωση αυξήθηκε χρυσέ μου άνθρωπε όχι ο φόρος.

 32. 13/12/2022 – ΑΘΩΟΣ ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας Κούβελας! Δικάστηκε για ανάρτηση στα social media σχετικά με τις (πιθανές) ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ των εμβολίων. το ΟΠΟΊΟ ΙΣΧΎΕΙ.
  Τώρα περιμένουμε να καταδικαστουν οι ψευτιγιατροι για τους ΘΑΝΑΤΟΥΣ,, ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.ΜΑΣΚΏΝ, ΕΜΒΟΛΊΩΝ .. αλλά ψηφίστηκε νόμος για ασυλία των απατεώνων ΨΕΥΤΙΓΙΑΥΡΩΝ ΤΣΙΟΡΔΑ ΚΑΙ όλη την μαφιά.. Γιατί ξέρανε 9τιβθα πέθαινε κόσμος.. Τα λαμογια… ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, κο@@σκυλα.. Ψεύτες,

  • Μόνο που δεν τα γράφετε όλα. Ο Κούβελας είχε πει ότι ο Χαρδαλιάς έπαθε στηθάγχη εξαιτίας του εμβολίου (8μηνες μετά!).Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος τόνισε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση «δεν ήταν κατηγορητική», ούτε είχε κάποιο πρόβλημα με το εμβόλιο ή τον κ. Χαρδαλιά.
   Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα χρειαστεί να απολογηθώ γι’ αυτή την ανάρτηση. Έκρινα σωστό να δημοσιεύω ό,τι έβλεπα για δικούς μου λόγους, αμιγώς επιστημονικούς. Αυτό είναι το κοινωνικό μου έργο ως καθηγητής Πανεπιστημίου», απολογήθηκε και πρόσθεσε ότι πρόθεσή του ήταν να διαφημίσει την ανάγκη χρήσης της «κίτρινης κάρτας».

  • Ο Κούβελας τα μάζεψε και τα πήρε πίσω. Είπε ότι εννοούσε μόνο ότι υπαρχει ανάγκη φάρμακο επαγρύπνησης. Όλα ξαφνικά αλλάξανε στο δικαστήριο. Μαγικά. Άλλο έγραψε άλλο εννοούσε….
   Τζάμπα μάγκες ρεεεεεεεεεεεεεεε

 33. Λέτε η γη να είναι τετράγωνη;Ο Αστέρας Ανδρουλακης , ο Ευρωβουλευτής που διοικεί το ΠΑΣΟΚ από τις Βρυξέλλες (άσχετο αλλά πολλά τα λεφτά εκεί ,γιαυτο παραμένει)Για το θέμα της Καιλης αυτό που βρήκε να πει είναι ότι φταίει η ΝΔ.Για μια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ που από παιδάκι ανήκει στο κόμμα ,ερχόταν πρώτη στη Θεσσαλονίκη όσες φορές κατέβηκε και βγήκε και πρώτη Στις Ευρωεκλογές πάνω από αυτόν.Τον στήριξε στις εσωκομματικές και αυτός την πρότεινε αντιπρόεδρο και την ψήφισε.Μην ξεχνάμε την ψήφισε και ο Παπαδημουλης με τον ΣΥΡΙΖΑ.Ναι αλλά….θα έκανε μεταγραφή στο μέλλον στη ΝΔ.Άρα;Φταίει Ο Μητσοτάκης.Δοξάστε τον.

  • απο προχτες με τους σοσιαλοδημοκρατες ν φωτογραφιζονται η να συγχαιρουν την Καιλη με πρωτο τον κ. Ανδρουλακη ο οποιος φροντισε ταχιστα να αποσυρει τη φωτο του με την Καιλη και να πει ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ το κορυφαιο…..
   Η Καιλη λειτουργουσε ως Δουρειος Ιππος τησ ΝΔ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
   Ντοινγκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
   Ποση γελοιοτητα ακομη… η για στασου…μηπως ο Ανδρουλακης εχει κατι να κρυψει και προσπαθει να την αποτιναξει απο πανω του οπως τη σκονη που διωχνουμε απο τους ωμους?????????????? Εμ βεβαια τωρα την πιασανε, δεν του ειναι πια χρησιμη…Προσοχη, γιατι η Ευα θα πει πολλα.

 34. Σύμφωνα με το πόρισμα των πληρωμένων – αδεκαστων.. Χαχα… (Χωρις να υπονοω τίποτα αρειοπαγιτων, δικηγόρων, Αρκεί να μην ξαναεπαναλαβει το αδίκημα εντός Ελλάδας…. Μπορεί να κλέψει αλλά μέχρι 2 εκκατομυρια… Αυτο εινσι το όριο που κλέβουν οι πολιτικοί… Αυτή παραφαγε

  • Ο κλέφτης δεν έχει ειδικότητα.Είτε είναι πολιτικός ,δημοσιογράφος,υπάλληλος,εργάτης ,ξυλουργός ,Υδραυλικος,Έλληνας,Αλβανός,Πακιστανός,γύφτος είναι ΚΛΕΦΤΗΣ.Τίποτα άλλο.

   • ..τουκ τουκ…
    Δηλαδή ο επαλλελματίας κλέφτης μεγάλων ποσών αντιμετωπίζεται το ίδιο με έναν που πεινάει…
    Τι ηλίθια,τι βλαμμένη, υιοθετεί πλήρως αυτό που κατηγορεί πιο πάνω ,το ότι όλοι μαζί τα φάγαμε..
    Συνώνυμο του βλάκα..του πατενταρισμένου όμως..του πανίβλακα….

    • Να βάλεις ένα όριο.Μέχρι ποσά μπορούμε να κλέβουμε ελευθερα

   • Τι.να περιμένει κανείς από σκουπίδια που αποκαλούν τους ιδιοκτήτες μικροκαταστημάτων

    μαυραγορίτες, ότι πιο παχύδερμο, ανήθικο,ελεεινό σκουπίδι…η ντροπή του Τοπικού Δημόσιου διαλόγου.ο κουμπαράς φτυσίματος,η ξεφτίλα.

 35. Ο Άγιος Βασίλης μου τα φέρε….(για τα πακέτα εκκατομυριων
  … (γιαυτό τα έκρυψε στις ντουλάπες..

 36. Φίλε μου ηλιθιο, δειλό… @@ουστη πρεπει να τον λες,την.////// ΜΙΡΆΝΤΑ άντρας είναι… Όσο (πιστεύει) ότι γράφει ανώνυμα.. Τοσο περισσότερο ηλιθιο τον κανει…ένσημα ..Α!! πρεπει να του κολλάνε από το ξενοδοχείο που δουλεύει… Όχι .. Ίσως να είναι και ο μεγαλύτερος @λ..ας της Κω.. Εκτός από ///////..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ