Άρωμα θανάτου στα Χανιά: Δεν προλαβαίνουν τα γραφεία κηδειών να παραλαμβάνουν νεκρούς

5
2869
Άρωμα θανάτου μυρίζει στην πόλη των Χανίων αφού εκτός από την γνωστή ιστορία με την φοιτήτρια στην Κομοτηνή, άλλοι τρεις άνθρωποι δύο αλλοδαποί και ένας γηγενής βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα από παθολογικά αίτια (έτσι το λέμε τώρα).
Δύο Νορβηγοί τουρίστες,ένας άντρας και μία γυναίκα,οι οποίοι είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές εντοπίστηκαν μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων νεκροί πάνω στα κρεβάτια.
Η αστυνομία απέκλεισε εγκληματική ενέργεια και αναφέρει ότι έφυγαν από παθολογικά αίτια.
Πάταγο έχει κάνει και η ιστορία του φοιτητή στα Χανιά τον οποίο εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας μέσα στο διαμέρισμα του νεκρό.
Χωρίς να έχει ιατρικό ιστορικό και χωρίς ένδειξη κάποιας εγκληματικής ενέργειας ένα νέο παιδί αφήνει την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα που νοίκιασε για να σπουδάσει.
Θερίζουν τον κόσμο τα εμβόλι@ και δεν κάνουν διακρίσεις ούτε σε Έλληνες ούτε σε ξένους.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1. Θα έπρεπε να ξέρουμε αν όλοι αυτοί που φεύγουν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.
    2. Θα πρέπει να γίνονται νεκροψίες.
    3. Θα πρέπει να αναφέρονται τα υποκείμενα νοσήματα.
    4. Θα έπρεπε να ξέρουμε αν είχαν νοσήσει στο παρελθόν από Covid και με ποια συμπτώματα.
    Η απλή απαρίθμηση περιστατικών δεν βοηθά. Ναι η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε αύξηση θανάτων κατά 20% σε σχέση με το 21 και την προηγούμενη εξαετία αλλά οι λόγοι δεν είναι εμφανείς. Μπορεί να φταίνε τα lockdowns που ο κόσμος δεν έκανε θεραπείες, μπορεί να είναι το εμβόλιο, μπορεί να είναι παρενέργειες του ίδιου του Covid.

    • Αλλά είδατε εσείς να συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ή να ενδιαφέρονται να καταγράψουν τυχόν παρενέργειες των πειραματικών εμβολιών εξαρχής; Είδατε να δίνουν πειστικές επιστημονικές απαντήσεις για τους αιφνίδιους θανάτους εμβολιασμένων παιδιών και μεσηλίκων; Είδατε κανένα σύλλογο ή κανέναν από όλους αυτούς τους τηλεμαϊντανούς επιστήμονες να πει ότι πράγματι η ΕΛΣΠΑΤ και η ΓΙΟΥΡΟΣΤΑΤ δίνουν ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση θανάτων στην Ελλάδα και θα πρέπει να το δούμε άμεσα; Πριν λίγα χρόνια με την αύξηση καρκίνων ερευνούσαν μήπως το νερό, μήπως τα φυτοφάρμακα κάτι βρε παιδί μου έστω για τα μάτια… Το μόνο που τους νοιάζει όπως είπε η Παγώνη με τα κόλλυβα είναι να κάνουν όλοι την τέταρτη δόση (για ξεπάστρεμα) από το Σεπτέμβριο. Έκαναν μάλιστα και μπόλικες παραγγελίες από τώρα για τις σχετικές μίζες και οι αποκάτω φραγκοφονιάδες ένεση και 25ευρο

    • Ηρεμιστε... Θα βγουν οι γνωστοι "ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕς" του πληκτρολογιου και θα μαθουμε.

      Αυτοι οι πανσοφοι «επιστημονες» μεσω τηλεδιανοητικου χαρισματος θα μας αναλυσουν τα δεδομενα.

  2. Καιι σιγουρα δεν ειναι απο δημοσιογραφο. Μας ενδιαφερουν τα γεγονοτα χωρις προσωπικες ερμηνειες. Ο φιλος που το εγραψε απλα αντιεμβολιαστης.

  3. Ωραια, εσεις οι υπερμαχοι του μονοδοσικου…. Τρεξτε για την 4η 5η….ε ψιτ ερχεται για την ευλογια των πιθηκων της μαιμους και της καμηλοπαρδαλης… Να τα 100στησετε προβατακια της ανοησιας της αγελης… Ακομα κοιμαστε…. Μπεεεεεε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ