Χριστός Ανέστη!! Με λαμπρότητα & αισιοδοξία η Ανάσταση στην Κω

12
12132
Χριστός Ανέστη!!
Το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη!
Γέμισαν κόσμο οι Εκκλησίες για την Ανάσταση του Κυρίου.

Με λαμπρότητα και κατάνυξη άνθρωποι κάθε ηλικίας γιόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου στην πόλη και τα χωριά της Κω, η μεγαλύτερη εορτή του Χριστιανισμού φθάνει στην κορύφωσή της, με το χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης του Χριστού επί του θανάτου να πλημμυρίζει με ελπίδα τις ψυχές των πιστών.

Πυροτεχνήματα έλαμψαν στον νυχτερινό ουρανό, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν μετά από καιρό, έψαλλαν το “Χριστός Ανέστη”, πλημμυρίζοντας την ατμόσφαιρα με ευχές για υγεία και ειρήνη.
Με κάθε Μεγαλοπρέπεια και πνευματική χαρά, η Αναστάσιμη Ακολουθία στον Μητροπολιτικό ΙΝ του Αγίου Νικολάου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.Ναθαναήλ.

Η Ανάσταση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κω

Η Ανάσταση στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου Νέας Αλικαρνασσού Κω

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που είσε δεν σε βλέπουμε στης φωτογραφίες μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς στην ανάσταση,,,,@@@ μάλλον τους φτιάχνεις την μαγειρίτσα για μετά @@@@@@

  2. Χρόνια πολλά.
    Ας πει κάποιος …..ότι είναι αγένεια να στέκεται μπροστά από τον δήμαρχο. Ας διαβάσουν επιτέλους το πρωτόκολλο.
    χρονιάρες μέρες με την μόνιμη αμετροέπια. ο κόσμος βλέπει. λίγος σεβασμός.

  3. Στη Μητρόπολη Αθηνών, βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη που έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έγινε και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.Όποιος είδε τα πλάνα της απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ, ίσως να παρατήρησε ότι η αρχηγός του κράτους έπαθε… βουβαμάρα. Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο! Αδιανόητο…
    Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην Ανάσταση λες και πήγαινε βόλτα για καφεδάκι.Με… ζακέτα και τόσο casual εμφάνιση, που δεν θύμιζε σε τίποτα Πρωθυπουργό μιας χώρας ο οποίος παρίσταται στη σπουδαιότερη και πιο συγκλονιστική στιγμή της Ορθοδοξίας.

    • Εσυ προφανώς είσαι πιο Έλληνας και Χριστιανός από την πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό σωστά;Σε ενδιαφέρει περισσότερο η χώρα από αυτούς.Σωστα;Τι τρως και πίνεις και δεν μας δίνεις μεγάλε;

      • Προς Ανώνυμο περί προέδρου Δημοκρατίας. Να την χαίρεσαι βόδι..

        Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου, το βράδυ της Ανάστασης στην Μητρόπολη Αθηνών.
        …… . Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο!
        Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν έψαλε ούτε το Χριστός Ανέστη, δεν φίλησε καμία εικόνα, ούτε έκανε τον σταυρό της.
        ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδέλφια χριστιανοί.

      • Ναι είναι σαφώς ποιο Έλληνας ,κ περισσότερο χριστιανός ,γιατί με τα λόγια του τιμά κ πίστη αλλά κ την πατρίδα μας .Για την κυρία Σακελλαροπούλου το ξέρουν κ η πέτρες είναι άθεη κ άπατρις ,δεν έκανε όμως για αργηγος κράτους ,γιατί αυτός ο τόπος εχει σημαία έχει Θεό κ πολλούς πιστούς στην ορθοδοξία μας .Αυτή η πίστη των ορθοδόξων την οικουμένη εστηριξ Ντρέπομαι για την κατάντια ορισμένων πολιτικών ,αυτά που πρεσβεύουν ,κ οι νόμοι που βγάζουν ,είναι παράλογοι κ κατά του νόμου του Θεού !!!

        • Το ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι από το 1821 και σε αυτό ορκίστηκαν όλοι οι τότε ΗΡΩΕΣ μας.
          Αν κάποιοι το μεταφράζουν διαφορετικά είναι γιατί είναι απλά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ.
          Δεν χωράνε σε εμάς άθεοι και δοσίλογοι.
          ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
          ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

        • Αν δεν σέβεσαι τις αρχές της χώρας σου ,μάλλον σε λάθος χώρα είσαι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ