Νεκρός 21χρονος φοιτητής στην Κρήτη: Πέθανε ξαφνικά μέσα στο σπίτι του, τον βρήκαν οι συμφοιτητές του

6
2035

Φοιτητής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε στα Χανιά 

Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ένας νεαρός άνδρας 21 ετών, τριτοετής φοιτητής του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Οι φοιτητές που τον βρήκαν νοίκιαζαν και εκείνοι διαμερίσματα στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών και σύμφωνα με το parakritika.gr, ανησύχησαν καθώς ο φοιτητής είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής.

Όταν το μεσημέρι του Σαββάτου το σπίτι άρχιζε να έχει έντονη δυσοσμία και αφού ο φοιτητής δεν απάντησε και η πόρτα ήταν κλειδωμένη κάλεσαν την αστυνομία. Όταν μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά βρήκαν τον νεαρό φοιτητή νεκρό.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου νέου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο άτυχος άνδρας έχει αφήσει την τελευταία του πνοή εδώ και αρκετές ημέρες, περίπου μία εβδομάδα, καθώς στον χώρο υπήρχε έντονη δυσοσμία, γεγονός που κινητοποίησε γείτονες και φίλους.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Και νέος θάνατος νεαρού – Φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Κρήτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

 ΕΚΤΑΚΤΟ: Και νέος θάνατος νεαρού – Φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Κρήτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες

 Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιουνίου, καταγράφηκε μία νέα τραγωδία στην Κρήτη και πάλι με έναν νεαρό άνδρα να βρίσκεται νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία πρόκειται για φοιτητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Ο άτυχος νέος δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες με την οικογένεια και τους φίλους του να αρχίζουν να ανησυχούν.

Φοιτητές που ενοικίαζαν στο ίδιο συγκρότημα κατοικιών στα Κουνουπιδιανά επισκέφθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου το διαμέρισμά του και επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων.

Ο νεαρός φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Επί τόπου βρέθηκε η Αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση.

Δυστυχώς φαίνεται σαν να ισχύουν οι δύο παρατηρήσεις  που κάναμε στο άρθρο του ξαφνικού θανάτου του 22χρονου κομμωτή σχετικά με την έξαρση της «ξαφνικίτιδας» στην χώρα.

Η πρώτη είναι οι εμβολιασμοί με ένα σκεύασμα το οποίο όπως και αν το δει κανείς είναι σε πειραματικό στάδιο και ο διετής περίπου εγκλεισμός των πολιτών με τον οποίο επιβαρύνθηκε η υγεία τους και δεν πραγματοποιούσαν κατά την διάρκεια των λοκντάουν ούτε τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους.

Από εκεί και πέρα οι αριθμοί και τα γεγονότα εξάγουν και τα κατάλληλα συμπεράσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι λυπηροί οι θάνατοι νέων ανθρώπων. Ο σκοπός της προβολής από κάποια ΜΜΕ είναι η σύνδεση με το εμβόλιο. Μόνο που
    1. Ποτέ δεν αναφέρεται αν είχε κάνει ή όχι το εμβόλιο
    2. Δεν αναφέρονται τυχόν υποκείμενα νοσήματα
    3. Δεν αναφέρονται αποτελέσματα νεκροψίας
    4. Δεν αναφέρονται στατιστικά προηγούμενων ετών

    Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι να δημιουργείται άγχος και ανασφάλεια στους εμβολιασμένους.

    • Περίμενε. Σε λίγο θα αποφανθούν οι "ιατροδικαστές" του πληκτρολογίου.

      Διαθέτουν το σπάνιο χάρισμα της τηλεδιαγνωσης και προπάντων δεν χρειάζονται κανέναν ιατρικό φάκελο. Έχουν το ΧΑΡΙΣΜΑ. Είναι φωτισμένοι από το φως της γνώσης του κάθε επιτηδιου δημοσιογραφισκου και του κάθε Πετράκου

      • Και τη γελοία προπαγάνδα τους κύκλωμα εκ κύκλωμα που θες να το παίξεις και ελεύθερο πνεύμα

      • Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις?Μήπως είχαμε και πριν τόσους ξαφνικους θανάτους σε νέους? Βγήκε κάνεις να σου πει για όλα αυτά τα παιδιά που δεν κινδυνεύουν από τον ιό πόσο κινδυνεύουν από τα φάρμακα που έβαλαν στο σώμα τους,? Αλλά οι δικές σου ιδέες δεν είναι του πληκτρολογίου είναι του Αϊνστάιν της φαρμακευτικής.Τον Κούβελα των έχεις ακούσει μήπως????

  2. Εγκλημστιες ολοι οι κυβερνοντες οι μητροπολιταδες που με την δαιμονικη εμμομη τους εσπρωξαν τον κοσμακη στα θολα νερα μπολια του θανατου. Απο επιδημια στην πανδημια και τελος εκδημια. Ουαι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ