Πόλεμος στην Ουκρανία – Οργή Κυριάκου Μητσοτάκη για τους 10 νεκρούς Έλληνες: «Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα»

9
947

O Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει το θάνατο συνολικά 10 Ελλήνων ομογενών το τελευταίο 24ωρο στην Ουκρανία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει το θάνατο των 10 Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία με μήνυμά του στο Twitter.

«10 αθώοι πολίτες ελληνικής καταγωγής σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικές αεροπορικές επιδρομές κοντά στη Μαριούπολη. Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα!» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε αχρηστη μαριονετα μιστερ μπιν, για τους 1000 θανατους απο κοβιντ απο τα μπολια εκατονταδες αιφνιδιους θανατους στην Ελλαδα, δεν ειδα να τα παιρνεις στην κρανα. Αλλα εχεις μυαλο εσυ???? Παλιο προδοτη φασιστα. Για τους υγειονομικους που πεινανε και τα παιδακια τους δεν εχεις να πεις κατι? Μονο στους Ρωμα ειχε να παει η αλλη μαριονετα κουνουπι μυγα? Ου να μου χαθητε προδοτες.

  2. Και μην βγει κανενας να σχολιασει οτι δεν αντιδρω στον πολεμο και δεν ειναι το ιδιο… Κι αυτο πολεμος ειναι ρεεεεε βιολογικος πνευματικος….

  3. Ο Μιτσοτακης κλείνει τους Έλληνες νεοναζί φυλακή ..αλλά τρέχει ν βοηθήσει τους νεοναζί της Ουκρανίας..Ξυπνά επιτέλους Έλληνα!!

    • Ο Έλληνας είναι ξύπνιος.Το ότι δέχεσαι τη θεωρία του Πούτιν με ξεπερναει.Φαντάζομαι ξέρεις ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας είναι Εβραίος…..και τον λες ναζιστη.Τα χέρια ψηλά.

  4. Για τους 2 Έλληνες νεκρούς από Ουκρανούς πριν ξεκινήσει ο πόλεμος δεν είδα τέτοιες δηλώσεις . 2 μέτρα 2 σταθμά για την μαριονέτα μας

  5. ηρέμησε και πρόσεχε μην σκίσεις κανένα καλτσόν. Και τι θα κάνεις μωρή οργισμένη κότα; Θα κάνεις μπλοκ τον Πούτιν στο Facebook; Μάθατε όλοι οι πολιτικοί να αντιδράτε στο Twitter. Αν έχεις @ρ…δια πήγαινε στην Ρωσία να του τα πείς από κοντά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ