Και διά επισήμων χειλέων: «Η χώρα πρέπει να προετοιμαστεί για παρατεταμένη αστάθεια – Η σκέψη μας στους ανθρώπους που μένουν στο νοίκι και στους χαμηλοσυνταξιούχους»

78
6110

Και διά επισήμων χειλέων: «Η χώρα πρέπει να προετοιμαστεί για παρατεταμένη αστάθεια – Η σκέψη μας στους ανθρώπους που μένουν στο νοίκι και στους χαμηλοσυνταξιούχους»

Μέχρι τώρα τοποθετούμασταν με βάση σενάρια των οικονομικών και πολιτικών αναλυτών… Αυτές τις μέρες (και δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο) ακούστηκε με ανοιχτές τις κάμερες και διά επίσημων πλέον χειλέων, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στην συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «η χώρα πρέπει να προετοιμαστεί για παρατεταμένη αστάθεια» και μάλιστα υπογράμμισε ότι «η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που μένουν στο νοίκι και στους χαμηλοσυνταξιούχους».

Ο πρωθυπουργός άλλαξε απρόσμενα την πολιτική ατζέντα αντιλαμβανόμενος και  ίδιος το μέγεθος και τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής (κοινωνικής και πολιτικής) κρίσης που έρχεται υπό το βάρος των συνεχιζόμενων ραγδαίων διεθνών γεγονότων.

Η παραπάνω δήλωση μοιάζει σαν να σηκώνει τα χέρια ψηλά, σε μια δύσκολη και σκληρή πραγματικότητα που δείχνει να ξεφεύγει πλέον από κάθε έλεγχο… (σαν να λέει «ο Θεός να βάλει το χέρι του»).

Ταυτόχρονα άνοιξε την προεκλογική περίοδο λέγοντας ότι οι εκλογές θα γίνουν μέχρι το τέλος της Άνοιξης του 2023 και… βάζοντας για πρώτη φορά στο τραπέζι, το ενδεχόμενο κυβερνήσεων συνεργασίας, βλέποντας (αυτό που γράφαμε και στο προηγούμενο σημείωμά μας) ότι ο ελληνικός λαός υπό το βάρος της ακρίβειας και της οικονομικής ανέχειας, είναι αδύνατο να δώσει αυτοδυναμία σε κάποιο κόμμα.

Δεν σημαίνει βέβαια ότι οι εκλογές θα γίνουν σώνει και καλά στο τέλος της τετραετίας και όχι νωρίτερα, αφού ο επόμενος χειμώνας με αυτές τις τιμές ενέργειας κι αυτή την ακρίβεια, θα έχει απίστευτο πολιτικό κόστος για την (όποια) κυβέρνηση. Οπότε, το πιθανότερο σενάριο είναι να οδηγηθεί σε εκλογές μέχρι το φθινόπωρο.

Από τώρα όλες οι δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν τη ραγδαία πτώση των ποσοστών της ΝΔ και πλέον πιστοποιούν ότι είναι άπιαστο όνειρο η εκ νέου αυτοδυναμία της ΝΔ κατά τις προσεχείς εκλογές (όπως αναγνώρισε άλλωστε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανοίγοντας ξανά το κεφάλαιο των κυβερνήσεων συνεργασίας και φλερτάροντας ανοιχτά με το ΚΙΝΑΛ).

Ωστόσο, -οι γνωρίζοντες λένε ότι- η αριθμητική αλήθεια είναι ακόμη πιο σκληρή από αυτήν που εμφανίζουν φιλικά προς την κυβέρνηση διακείμενες  δημοσκοπικές εταιρείες.

Ειδικά σε Μακεδονία και Θράκη που μέχρι πρότινος ήταν προπύργια της ΝΔ η μεταστροφή είναι θεαματική όπου -σύμφωνα με τοπικά ρεπορτάζ- η ΝΔ δεν πιάνει ούτε το 20% με τελική αναγωγή επί των αναποφάσιστων (τώρα είναι περίπου 15%).

Και δεν είναι τυχαία αυτή η μεταστροφή από τη μια για την θεαματική… κυβίστηση στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία σημερινά κυβερνητικά στελέχη χαρακτήριζαν «προδοτική», πρωτοστατώντας τότε στα μεγάλα πανελλαδικά συλλαλητήρια, και από την άλλη η “στοχοποίηση” από την κυβέρνηση της Θεσσαλονίκης και συνολικά της βόρειας Ελλάδας ως προπύργιο των “αντιεμβολιαστών” μέχρι πρότινος και τελευταία … των ρωσόφιλων (το ίδιο βέβαια έκανε με τους απίστευτους χειρισμούς της στην πανδημία με όλο των ελληνικό λαό, όπως και για το Ουκρανικό είναι χαρακτηριστικά τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων: 7 στους 10 διαφωνούν με την αποστολή όπλων, ενώ αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει δυσαρεστημένο με τους κυβερνητικούς χειρισμούς).

Γιατί «δύο μέτρα και δύο σταθμά» με τον Πούτιν και τον Ερντογάν;

Άραγε αυτή η «παρατεταμένη αστάθεια» που προέβλεψε ο Πρωθυπουργός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας (για να τ’ ακούει ο ελληνικός λαός) έχει να κάνει και με τα εθνικά μας θέματα, έτσι όπως περιπλέκεται το διεθνές σκηνικό με τον παρατεταμένο πόλεμο στην Ουκρανία;

Οι Τούρκοι συνεχίζουν προκλητικότατα τις παραβιάσεις τόσο του εναερίου χώρου όσο και του θαλάσσιου στο Αιγαίο πέλαγος… Θέτουν απροκάλυπτα θέμα κυριαρχίας Ελληνικών νησιών, ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, απαγόρευση επίσκεψης Υπουργών… και συνεχώς κλιμακώνουν τις απειλές τους, προβάλλοντας την στρατιωτική τους υπεροχή. Φθάνουν μάλιστα στο σημείο να μας απειλούν ότι “θα μας ρίξουν ξανά στην θάλασσα, όπως στην μικρασιατική καταστροφή” (ενώ διανύουμε έτος αφιερωμένο σε αυτή 100 χρόνια μετά το 1922)

Εάν η Τουρκία συνεχίσει αυτή την τακτική, δεν θα αργήσει να προκύψει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ή (το απευκταίο σενάριο) κάποιο τετελεσμένο γεγονός… Οι επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαιτέρα κρίσιμοι.

Και όλα αυτά στο πλαίσιο του «ανήκομεν εις την δύσιν» και είμαστε «συμμαχικότεροι της συμμαχίας» (ΝΑΤΟ) ενώ ο Ερντογάν έχει αναγορεύσει την Τουρκία (μέλος του ΝΑΤΟ) σε εγγυήτρια δύναμη στον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας!

Ποιά, η Τουρκία, η χώρα που εισέβαλε στην Κύπρο το 1974 και έκτοτε ο “Αττίλας” καταπατά το μισό νησί!

(Πρώτο Θέμα απόψεις: «Μα η Τουρκία όρμησε, σκότωσε και άρπαξε τη μισή, σχεδόν, Κύπρο. Η χώρα που παραβίασε τα πάντα: συμφωνίες, σύνορα, διεθνή νομιμότητα. Που όλα τα έκανε χαρτί τουαλέτας για τα οπίσθια των ψευτοσουλτάνων.

Γιατί λοιπόν αυτή η τόσο σπουδαία συνάντηση για την κατάπαυση των πολεμικών εφόδων του μακελάρη Πούτιν έγινε επί τουρκικού εδάφους;

Επειδή παριστάνει την ουδέτερη. Επειδή φιλοξενεί Ρώσους ολιγάρχες. Μαζί με τα δισεκατομμύριά τους. Επειδή έχει εξασφαλίσει τους ρωσικούς S-400. Επειδή αρνείται τη μεταφορά τους στην Ουκρανία. Επειδή συνορεύει με τη Ρωσία.

Αλλά και επειδή είναι μεγάλη χώρα. Επειδή ενίοτε υποδύεται τον περιφερειακό χωροφύλακα της Ουάσινγκτον. Επειδή φτηνά εργατικά χέρια. Εν αφθονία. Επειδή «φιλοξενεί» πέντε εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες. Επειδή δεκάδες ευρωπαϊκές και αμερικανικές βιομηχανίες πολυεθνικών συμφερόντων είναι εγκαταστημένες επί τουρκικού εδάφους. Και επειδή ο στρατός της ο μεγαλύτερος, αριθμητικά, της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν. Κάπως έτσι η Τουρκία είναι ανώτερη σε χρησιμότητα από τη μικρή Ελλάδα. Πρώτα η Τουρκία, δεύτεροι και καταϊδρωμένοι εμείς. Μα η συμπεριφορά της, οι πρακτικές της, ο ιμπεριαλιστικός της χαρακτήρας, η δημοκρατική υποκρισία του καθεστώτος, ο αυταρχισμός, η καταπίεση, οι φυλακίσεις και εκτοπίσεις κάθε ύποπτου που επιβουλεύεται τη δικτατορία Ερντογάν, όλα αυτά θα έπρεπε να λειτουργούν αρνητικά και απορριπτικά.

Με απλά λόγια, είναι εντελώς αντιφατικό και ύποπτο από τη μια να θεωρείς ως εχθρό και σατανά τον Πούτιν και από την άλλη να ανέχεσαι, να συνδιαλέγεσαι και να πορεύεσαι με τον Ερντογάν. Που σε τελευταία ανάλυση μοιάζει με σωσία του λιλιπούτειου τσάρου πασών των Ρωσιών. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!»)

Πού βρίσκεται  λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση, για να καταγγείλει σε όλα τα φόρα (ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΗΠΑ, ΕΕ), πως η Τουρκία δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα, κανένα δημοκρατικό δικαίωμα, να παριστάνει την ειρηνοποιό, ενώ συνεχίζει να απειλεί ανοιχτά και απροκάλυπτα την Ελλάδα αμφισβητώντας την κυριαρχία των νησιών της;

Για ποιο λόγο η ελληνική κυβέρνηση επιτρέπει αδιαμαρτύρητα στον Ερντογάν και την Τουρκία αυτό το πλεονέκτημα;

Άραγε, αν ζούσαν σήμερα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου πως θα αντιδρούσαν; (Ευτυχώς υπάρχουν τα γραπτά και οπτικοακουστικά ντοκουμέντα των σχετικών θέσεων και τοποθετήσεών τους σε αντίστοιχες περιπτώσεις).

78 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έχω μια Απορια.Πως το βλέπετε;Η ΝΔ θα μπει στη Βουλή τις επόμενες εκλογές;Δύσκολα όως τα λέτε.Αλήθεια όμως τι λένε πι προβλέψεις σας;Ποιος θα βγει πρώτος;Ο Βελόπουλος,το ΚΚΕ ,ΜΕΡΑ25 η μήπως ο Κασιδιάρης;Να σώσουν την Ελλάδα να πάρουνε τα όπλα,αλήθεια τι όπλα από που θα τα πάρουμε;Να πάρουμε τα παιδιά μας από τα σχολεία να τα παμε σε στρατόαιδα να τα εκπαιδεύσουμε να πολεμήσουν.Ποιος θα βγει;

  • Θα βγει πρώτος ο Κούλης και θα συγκυβερνήσει με Βελόπουλο και Κατσιδιάρη Γαλάζια παρτίδα.

  • Εγώ παράγγειλα απ του Ζαρά ένα πράσινο κοντομάνικο σαν αυτό

   που φορά ο Ζελένσκι εδώ και 42 μέρες.
   Τελικά ήταν σε προσφορά και στα Lidl.

  • εκεί στο σκάι, κάποιες δημοσιογράφοι φοβούνται να πουν τη λέξη …τσα και μετατρέψανε το όνομα της πόλης σε Μπούκα.

  • Έμαθα ότι λες το όνομα της πόλης Bucha και λιώνεις,κόρη μου.

   καλά έλεγε «ο Μένανδρος με τη ρήση: «Γλώσσα λανθάνουσα τ’ αληθή λέγει…»
   Για λόγους προφύλαξης ωστόσο», λέει ο κ. Μπαμπινιώτης «καλύτερα στα ελληνικά να αποδίδεται ως Μπούκα που δεν είναι λάθος, είναι θέμα μεταγραφής, αποφεύγοντας το κακόηχο της λέξης».
   Βutsa σημαίνει εξόγκωμα.
   Αν κάνουμε και μια προσπάθεια ετυμολόγησης του ονόματος της πόλης, στα σλαβικά η λέξη butsa σημαίνει «εξόγκωμα, προεξοχή» (ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ, ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ). Οπότε ίσως έτσι, από τη γεωγραφική της θέση που παραπέμπει σε προεξοχή, πήρε η πόλη Bucha το όνομά της. Κατά μία εκδοχή, από τη σλαβική λέξη προέρχεται και η γνωστή ελληνική για το πέος.
   Να γι αυτό σ αρέσει το ΝΑΤΟ..ΝΟΙΏΘΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

  • Κάποτε Μιράντοβα παιδί μου και η Δήμητρα Γαλάνη έκανε σέξι φωτογράφιση

   Έτσι στο πολύ παρελθόντα χρόνο η Ν.Δ έλεγε ότι ήταν η Λαϊκή Δεξιά, τώρα πάχυνε, μεταλλάχτηκε σε ακροδεξιό κόμμα.
   https://thecaller.gr/fun/thimaste-tin-sexi-fotografisi-tis-dimitras-galani-sto-playboy/
   Και δε πιστεύω ότι είναι ομογενής,(ο κάγκουρας στην Βουλή) ούτε αν μου δείξετε γενεολογικο δέντρο από τον Πλάτωνα να ξεκινά. Αυτός είναι άλλο είδος, το μόνο που του λείπει για να είναι πλήρες το ανέκδοτο, είναι να ήταν μαύρος, αφρικαν μπλακ ομογενής Έλλην, ή κίτρινος κινεζονι ελληνόνι.
   Κάτι σαν τον Πλεύρη που συγκινείται όταν περνάει από συναγωγή ένα πράμα.

 2. Πέρσι είχαμε απίστευτες διακοπές ρεύματος στην μέση της σαιζόν χωρίς να έχουμε κόσμο.

  Αν φέτος πλησιάσουμε τα νούμερα του 2019 και έχουμε θερμό καλοκαίρι με 40άρια για αρκετό διάστημα,είναι σίγουρο ότι το σύστημα θ αντέξει?
  Οι ξένοι χρησιμοποiούν air-condition όσο είναι στα δωμάτια, αλλά και όταν λείπουν το έχουν ανοικτό, επειδή δεν αντέχουν αυτές τις θερμοκρασίες.
  Έχει γίνει κάποια πρόβλεψη ώστε να αποφευχθούν διακοπές ρεύματος σε δρόμους όπως πέρσι?
  Δεν είναι παράξενο να έχει δροσιά ένας ξένος 24 ώρες την ημέρα με ένα πακέτο που αγόρασε για να κάνει διακοπές και ο μόνιμος κάτοικος να πληρώνει αυτούς τους τεράστιους λογαριασμούς που μάλιστα απείλησαν χθες οι πάροχοι ότι θα κάνουν αναπροσαρμογές(προς τα πάνω) για το τελευταίο επτάμηνο?
  Δηλαδή ακόμα μιλάμε για ισότητα και ισονομία?
  Θα αντέξει το σύστημα? Πως γίνεται ένα 5άστερο να διαθέτει 300 δωμάτια και οι ένοικοι να καίνε τόσο ρεύμα για κλιματιστικό που δουλεύει 24ωρα ,όταν σε κάθε σπιτικό ήρθαν λογαριασμοί 1200-1500 και αδυνατούν να τα βρουν.
  https://www.sofokleousin.gr/se-10-meres-stegnonei-i-ellada-apo-fysiko-aerio

 3. Περίεργα πράγματα πάντως.Την Καθαρά Δευτέρα βρέθηκα στη Πόλη.Γεμάτη από Έλληνες τουριστες και οι Τούρκοι κάνανε τούμπες να αγοράσουμε μπακλαβά.Φαντάσου να μην είμασταν πρην την καταστροφή δηλαδή και αυτοί να ευημερούσαν.

  • Οι ρωσοι στρατιωτες αρπαζουν τηλεορασεις ψυγεια μεχρι και πλυντηρια και τα στελνουν στους δικους τους στις πατρίδες τους: στη Μόσχα, το Ομσκ, το Νοβοσιμπίρσκ και άλλα μέρη, κυρίως στην ανατολική Ρωσία.
   Μια φωτογραφία ενός καμμένου ρωσικού στρατιωτικού φορτηγού εμφανίστηκε στο Twitter. Τα μεταλλικά βαρέλια των πλυντηρίων ρούχων, τα οποία προφανώς είχαν φορτωθεί για μεταφορά στη Λευκορωσία, εξακολουθούσαν να φαίνονται στα συντρίμμια της φωτιάς. από κάμερες παρακολούθησης ήρθαν βίντεο του Ρώσικου στρατού να στέλνει τσάντες και κουτιά γεμάτα φορητούς υπολογιστές και άλλα αγαθά στις πατρίδες τους
   Έχει δίκιο η Μιράντα,Δύση ΝΑΤΟ και ξερή Bucha.

 4. Η προδοσία του Ελληνισμού συνεχίζεται ανέμελα από το Τσιουάουα των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΝΔ…

  Ψηφίζω Άγιο Παίσιο και Κυβερνήτη μου τον Θεό!

  • Καλά ,εγερθητου τώρα να χειροκροτήσεις και εσύ τον "μαχητή" του Αζοφ..

   Ευτυχώς δεν είχε τουίτερ όταν ο Μεταξάς είπε το όχι γιατί θα είχαμε διάφορους να λένε εγώ δεν είμαι με κανέναν δικτάτορα και εγώ είμαι με την ειρήνη.
   Εγέρθητου…

  • Χάρηκα τον Πλεύρη και Μπουμπούκο να χειροκροτούν Αζόφ σήμερα

   Ψηφίζω Μπογδάνο από δω και πέρα.Δεν υπαρχει Δημοκράτης που να μην πέρασε απ΄την Ν.Δ.

    • Οι δικοί μου είναι οι Βορίδης, Πλεύρης ,Άδωνης και είναι έξω σου κάνουν παρέα

     και συ τους ανταμείβεις.
     Τουμποφλό.

    • πριν μισή ώρα που περνούσα με το ποδήλατο από την Κανάρη και έχω και μια αντίστοιχη τώρα απέναντι μου στο ουζερί . Πα πα πα κυκλοφορούν μαχητές ανάμεσά μας και τρώνε και καλαμαράκια.

    • Πως φαίνεται ότι έχεις ίδια καταγωγή με τον 'όμορφο' μαχητή της Βουλής

     Να από που κρατάει η σκούφια σου …πολεμούσες και συ τους ΝΑΖΙ σίγουρα πολύ πριν αυτοί ανακαλυφθούν !!!

    • Εγω ακόμα αυγό γράφω το αβγό.
     Τι κόκκινο ,τι μαύρο.. αβγό είναι πάντα το αυγό.
     Πλεύρης,Βορίδης ,ά ξεχασα και τον συνιδρυτή του νέου κόμματος του Μπογδάνου…
     Από αριστερά: Νίκος Καραχάλιος, Φαήλος Κρανιδιώτης, Θάνος Τζήμερος

     https://i1.prth.gr/images/w880/_webp/files/2022-04-05/bogdanos-5.jpg

     χαχαχαχαχαχαχαχα βρε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

    • Αστυνομία σκέψης μόνο ένα κόμμα επέβαλε στον σύγχρονο κόσμο.

     Άδεια να βγει απ το σπίτι ο πολίτης μέρα ,πρωί, μεσημέρι για 2 εξάμηνα μόνο ένα κόμμα την επέβαλε και είναι Κυβέρνηση ακόμα.

    • Έναν συνεργάτη του ναζιστικού τάγματος Αζοφ έφερναν στην Βουλή.
     Δεν έφεραν δα και κανέναν που κυνηγούσε ανθρώπους με τσεκούρια, κανέναν που διαφήμιζε αντισημιτικά εργα ή είχε σχέσεις με αρνητές του Ολοκαυτώματος.
     Έλεος με το drama
     https://twitter.com/josephstalkin/status/1512383334021750787?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1512383334021750787%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=

 5. Σήμερα λέει προσβλήθηκαν κάποιοι που μίλησε Βουλή ο Ζελένσκι

  Όταν μίλαγαν οι βουλευτές της ΧΑ τέσσερα χρόνια στην Βουλή, δεν ντρεπόντουσαν οι προσβληθέντες;
  Όταν μίλησαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και μας εύχονταν ‘Καλό Κουράγιο Έλληνες’ κανένας δεν προσεβλήθη?
  Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος..
  Φρουρά…φρουρά….
  Τι στιγμές που έζησε κα αυτή η χώρα.

 6. Φίλε Γιάννη. ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΟΗΕ ΕΕ οι πληγές του κόσμου.. έχουν δολοφονήσει την ειρήνη στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας στον ακρωτηριασμό της Συρίας στο μοίρασμα του Ιράκ στη διάλυση της Παλαιστίνης και του Αφγανιστάν στην διχοτόμηση της Κύπρου μας στον εμφύλιο του Λιβάνου και στον Ρωσικό Ουκρανικο πόλεμο μεταξύ δύο λαών αδελφικών. Έχουν χειριστεί την παγκόσμια φονική πανδημία σύμφωνα με τα οικονομικά τους συμφέροντα αδιαφορώντας αν προμηθεύουν όπλα και σκοτώνουν αν κλείνουν τα μάτια στον Αττίλα και αν δολοφονούν με πειραματικά εμβόλια και φάρμακα την ανθρωπότητα.

  • Ξέχασες τον πόλεμο ποιος έσωσε τον κόσμο από τους αρρώστους δικτάτορες.Στη Γιουγκοσλαβία δεν μπήκαν να την καταλάβουν ,να την σώσουν από τους δολοφόνους Σέρβους δικτάτορες που στήριζαν οι Ρώσοι με σύμφωνο τον ΟΗΕ.Συρια είναι ακόμα οι Ρώσοι μέσα και στηρίζουν τον δικτάτορα εκεί.Αν είχαν αναλάβει το ΝΑΤΟ δεν θα είχε συμβεί αυτό στη Συρι που την ισοπέδωσαν οι Ρώσοι και Τούρκοι.Στη Λυβιη δεν υπάρχει ΝΑΤΟ και Αμερικανοί.Ρώσοι και Τούρκοι είναι και εκεί.Ναι Ευτυχως ανήκουμε στη Δύση σε ΝΑΤΟ και ΕΕ γιαυτο τα παιδιά μας προοδεύουν και δεν είναι σαν αυτά που τα εκπαιδεύουν να σκοτώνουν και να καταπιέζουν λαούς.Ευτυχως έχουμε δημοκρατία.Έχετε δει πολλούς να φεύγουν από δημοκρατικές χώρες να πηγαίνουν σε αυτές ;Το αντίθετο γίνεται ….Δεν διορίζουμε κυβέρνηση στη Δύση.Την εκλέγουμε

   • Ότι όποιον άνθρωπο μεγάλο που έζησε τη χούντα και την ερε αν ρωτήσεις δεν θα ξεχωρίσει τον φασισμό τους. Έχεις ακούσει για τα πέτρινα χρόνια που η μισή ελλάδα ήταν στα ξερονήσια και η άλλη μισή έφευγε στο εξωτερικό; Τότε που σε μπάτσιζε ο χωροφύλακας και σε έλεγε κουμουνισή αμα αγόραζες Τα Νεά; Έχεις ακούσει τότε που ψηφίζαν και τα δέντρα; Έχεις ακούσει για την αποσταΣΙΑ και το Μητσοτάκη κάθαρμα; Όπως έλεγε κι ένας εγκλωβισμένος στα χιόνια πολίτης ποιητικά στις ειδήσεις ωραία μέρα σήμερα και έχει και χιονάκι εμείς μια βόλτα βγήκαμε……………….. Μητσοτάκη!

    • Επί χούντας γύρισαν πίσω στην Ελλάδα παρα πολλοί μετανάστες λόγω της φοβερής ανάπτυξης σε εργοστάσια. Όσο για το «μισή Ελλάδα » στα ξερονήσια, ε τι να πω Πινοκιε. Δεν συμφωνώ έστω και ένας που πήγε εξορία. Αλλά εσύ το παραχ@σ@ς παραμυθά. Αλήθεια πες μου κάτι. Γιατί έμεινες Ελλάδα και δεν πήγες στη σοβιετική Ένωση, έστω και ανατολική Γερμανία? Κουτοπόνηρε…

    • Σου έλειψε δηλαδή που δεν γίναμε κουμουνιστικη χώρα;Από ότι έχω ακούσει στις χώρες που επέβαλαν τον κουμουνισμο δεν υπήρχαν φυλακές…τους εξαφάνιζαν.Η Απορια μου είναι πως οι αριστεροί στην Ελλάδα βρέθηκαν με λεφτά μετά τη χούντα και με θέσεις παντού.Τόσο κυνήγημα ;

 7. σήμερα και αντί να συνδεθεί με Ζελένσκι, συνδέθηκε με την Βαρβάκειο.. βλέπω και γω τσιγκέλια με αρνιά για Ορθόδοξους λέει πιστούς,αλλά αυτοί νηστεύουν το.. αίμα.

 8. και τους βάλατε φυλακή και βγάλατε σε ζωντανή σύνδεση τον ‘όμορφο’..αυτή η ξενομανία μας έφαγε.. κράτα γερά Μιχαλολιάκε , Κασιδιάρη στη στενή.
  Τι αχάριστη χώρα είμαστε,τον Κολοκοτρώνη μέσα φυλακή,τον Καποδίστρια τον φάγανε…
  Η Ν.Δ. άλλους βάζει μέσα φυλακή, άλλους του κόμματος κάνει υπουργούς.
  Άτιμη κενωνία

 9. Τζέφρι Πάιατ: «Αναβαθμισμένος ο ρόλος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ μετά το τέλος του πολέμου»merida.gr">iefimerida.gr

  Θα είμαστε πολύ σκληροί στην επιβολή κυρώσεων απέναντι στον Πούτιν και θα είμαστε αδιάλλακτοι για όποια χώρα παρακάμψει τις κυρώσεις στην οικονομία ή την τεχνολογία»
  ‘Οποιος παραφρων παρακαμψει τις κυρωσεις θα τον αναγκασουμε να αγορασει F16V με τον ποιο σκληρο τροπο για παραδειγματισμο σε ολους !

  Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε,ο Κερίδης σήμερα στην ΕΡΤ επέμενε ότι δεν θα πάρει F16 η Τουρκία (ΕΡΑ στις 19:30).

 10. Αφού αυτό είναι το πρόγραμμα του Σβαους .. Και από τον Οκτώβρη υποχρεωτικός εμβολιασμός – φακελωμα-γιατί θα ξεκινήσει ο κορωνοιος..

 11. Δηλαδή όταν μας επιτεθούν οι Τούρκοι θα βάλουμε κάποιους να ελέγχουν τους φακέλους τι πιστεύει ο καθένας που θα πηγαίνει να πολεμήσει τι πιστεύει και ανάλογα θα τους διώχνουμε.Θα κρατήσουμε μόνο τους Συριζαίους δημοκράτες.

 12. Τρία είναι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα:1)Μεταναστευτικο,το οποίο εν μέρει έχει λυθεί,με φράχτη, φύλαξη συνόρων, μείωση ροών, συνοριοφυλακη. 2)Κορωνοιος, εμβολιασμός, μείωση θανατων.3)Πόλεμος και συνέπειες αυτού. Ταύτιση με Ε. Ε., ΝΑΤΟ, ΔΎΣΗ. Και τα τρία είναι εξωτερικά. Δεν οφείλονται στην κυβέρνηση. Αντιμετωπιστηκαν με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα. Ο κόσμος το γνωρίζει και το αναγνωρίζει. Δεν είμαστε οι μόνοι σε αυτό τον κόσμο. Τα ίδια ζουν και οι άλλες χώρες της Ευρώπης και με περισσότερο κόστος. Οπότε μην ονειρεύεστε εξουσία. Ειδικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που απέτυχαν σε όλα και ευτυχώς δεν είναι σήμερα. Ο Μητσοτάκης είναι ηγέτης, μεγαλου βεληνεκούς. Μου φαίνεται ότι θα δείτε την ΜΠΟΥΣΑ(ουκρανική πόλη), σε ελληνική μετάφραση, οπότε και αν γίνουν εκλογές και με όποιο σύστημα. MIRANTA, μην μασάς, από τα απολειφαδια του κόκκινου φασισμού. Ο κόσμος προχώρα, εμείς ακολουθούμε. Άφησε τους νοσταλγούς του Στάλιν να ονειρεύονται…… Ουστ κ@πρ@σκυλα…..

 13. Το εχουν να πουν για αυτό….που θα επακολουθησει..και όλα αυτά Λόγω της πολιτικής ΜΉΤΣΟ ΤΆΚΗ…. την Πουλημένξ μαριονετα, των ΗΠΑ, τον προδότη των Ελλήνων , τον φίλο και συνεργάτη του Αρχιναζιστη Ζελένσκι, τον φίλο των μεγάλων συμφερόντων τραπεζιτων, ολιγαρχων μονοπωλίων…και του Σβαους…(συγγραφέα και οργανωτή του GREAT RESET..

  • Ποιος είναι ο καλός σου θα μας πεις;Λες τόσες θεωρείες βρίζεις αλλά ποιός είναι ο καλός σου ντρέπεσαι να μας πεις.Πως να κουβεντιάζεις έτσι;Πες μας τι πιστεύεις;Ποιο πρόγραμμα;Τι σκριβως θέλεις;Ξεκαθάρισε τα στο κεφάλι σου και μετά κάνε κουβέντα.Δύσκολο έτσι;Πάντα πίστευα για να είναι κάποιος φασίστας του λειπει η κριτική σκέψη.Βρίζοντας τους άλλους φωνάζοντας αλλά σταματώντας όταν φτανει να κάνει πρόταση ,αυτό δείχνει.Ναι πιστεύω ότι η χώρα μας είναι τυχερή που είναι στο ΝΑΤΟ και τηνΕΕ.Ναι πιστεύω είναι τυχερή που έχει δημοκρατία και διαλέγουμε ποιος θα μας κυβερνά.Ναι είμαστε τυχεροί που παρά την κρίση τα τελευταία χρόνια οι φασιστες στην χώρα είναι λίγοι.Δεν θα μπορούσε άλλωστε μετά τόσα εγκλήματα που έκαναν στη χώρα μας να έχουν οπαδούς.Ναι υπάρχουν κάποιοι απόγονοι των κουκουλοφόρων τότε αλλά λίγοι .Έχουμε φασιστες βέβαια και από την άλλη μεριά.Σταλινιστες που περίεργο αλλά στις κρίσεις είναι μαζί αγκαλιά.Τυχαίο;

 14. Το πιο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις τους δήθεν αντι-ρατσιστές

  που βλέπουν σαν αδέρφια Πακιστανούς, Ινδούς, Νιγηριανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, να λένε πίθηκο τον Ουκρανό στρατιώτη. Δεν ήξερα ότι η ιδεολογία «πειράζει» το οπτικό νεύρο.

 15. Πω,πω ακόμα και ο Πολάκης ομορφάντρας φαίνεται μπροστά στον Ουκρανό μαχητή.

  Αρκεί να είναι φρεσκολουσμενος.
  Ακόμα και ο Ταμτάκος Υπουργός της Αρίας Φυλής.
  Ιστορικές στιγμές πράγματι χθες στην Βουλή να βγαίνει λόγος στα Ουγκανικά.

  https://www.fthis.gr/celebrity/news/mixalhs-mosios-deite-pws-einai-shmera-o-tamtakos

  https://www.ethnos.gr/World/article/202712/polemossthnoykraniamaxhthsstotagmaazofoellhnikhskatagoghspoymilhsesthboylhmazimetonzelenski

 16. Πόσο μπαγλαμάς είσαι.. Που πιστεύεις τα ψέματα ενός ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.. και μετά αν ξυπνήσεις..ελα να συζητήσουμε

 17. Υπερασπιστής εμβολίων, υπερασπιστής του γουρλοματη… Κοινώς προδότη…

 18. Θα σου απαντησω σύντομα τι έτσι ΜΑΣΩΝΟΣ(όλη η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΊΝΑΙ) , ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ(ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΊΝΑΙ) , ΤΙ ΕΣΤΙ ΥΠΕΤΑΡΠΙΣΤΗΣ ΜΕΓΆΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ,(ΌΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ,..) ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ (ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΙΌΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ . ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΊΑ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΣΕΌΛΑ ΑΥΤΆ.. Η ΘΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.?

 19. Προς ανώνυμο (miranta..) ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΉ ΤΟΥ ΝΆΤΟ και της ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ (ΦΙΛΟ-ΝΑΤΟΙΚΗΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  ΠΕΡΊΟΔΟ 1989. ΩΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ….
  10 ΠΌΛΕΜΟΙ – για επεκτατικες κινήσεις του ΝΆΤΟ
  ΙΡΑΚ
  ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ
  ΣΟΜΑΛΊΑ
  ΣΟΥΔΆΝ
  ΣΥΡΊΑ
  ΜΕΞΙΚΟ
  ΥΕΜΕΝΗ
  ΛΙΒΥΗ
  ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
  ΠΑΝΑΜΑΣ
  ….. 6 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΊ..
  ΑΝ η Αμερική δεν υπήρχε θα είχαμε ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

  • Οι πόλεμοι που κες είναι κατά ατόμων.Δικτάτορες ήταν όλοι.Ο Σανταμ μπήκε στο Κουβειτ.Αλλά θα πω για το μεγαλύτερο παραμύθι.Που έχει γίνει η μεγαλύτερη σφαγή τα τελευταία χρόνια στη Ευρώπη;Ίσως με την προπαγάνδα να σου έχει ξεφύγει.Για την σφαγή στην Σρεμπρενιτσα έχεις ακούσει;Έπρεπε ο πολιτισμένος κόσμος να την ανεκτές όπως πολλές άλλες που έκαναν οι Σέρβοι;Ναι το ΝΑΤΟ βορβαδισε τις δυνάμεις του καθεστώτος και το έριξε.Περνάνε καλύτερα σήμερα ναι η όχι εκατομυρια πρώην Γιουγκοσλάβοι;Ξέρεις καμία χώρα που να τη κατέλαβε το ΝΑΤΟ;Φασιστες και καθεστώτα μάχεται .Καλύτερα να μην υπήρχαν μπόμπες αλλά αυτό θα προκύψει από τις δημοκρατίες της Δύσης και όχι από τους δικτάτορες των χωρών που λες.Λάθος;Οες μου τελικά,οι Ουκρανοί έχουν Δικαιομα να διαλέξουν που θα ανήκουν;Οι Φινλανδοί;Θα επιτεθεί και σε αυτους;Οι Ρώσοι πολίτες έχουν Δικαιομα κάποτε να ελευθερωθούν και να απαλλαγούν από τις δικτατορίες;

 20. Μπορείς να μου πεις Ποια Συμφέροντα εξυπηρετεί ο Μητσοτάκης και για ποιους εργάζεται… Η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ

  » Η χώρα χρειάζεται επειγόντως ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ..» ομιλία Μητσοτάκη 29 Αυγούστου 2017

  » Το 2021 να είναι η χρονιά της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ!! »
  Μητσοτάκης 12 Νοεμβρίου 2020!!

  » Η κανονικότατα δεν πρέπει ούτε πρόκειται να επανέλθει…. .
  » μια κανονική κατάσταση δεν πρέπει και δεν θα ξανασυμβεί ποτέ, πολλοί από εμας ανησυχούν ποτέ τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό. Η απάντηση είναι ΠΟΤΕ!. Τίποτα δεν θα επαναφέρει ποτέ την θραυσνενη έκφραση της κανονικοτητας που επικρατούσε πριν. Η πανδημία σηματοδοτεί ένα θεμελιώδες σημείο καμπής στην παγκόσμια ανάπτυξη μας…. »
  Συγγραφέας του βιβλίου GREAT RESET COVID.. 19 Klaus Shaub

  »… Τώρα πλέον μετά από αυτήν την κρίση.. Η πραγματικότητα που θα έρθει θα είναι ένα άλλο είδους παγκόσμιας διακυβέρνησης με άλλες είδους ισσοροπιες, διότι κακα τα ψέματα ή παγκοσμιοποίηση ήρθε και θα μείνει…»
  Μπακογιαννη 23αυγουστου 2020!!

  Τι δεν καταλαβαίνεται..

 21. Είναι ο γιος αυτού που έφερε τους Απριλιανούς και τον Αττίλα στην Κύπρο… Είναι αυτός που συνεχίζει το ξεπούλημα της Ελλάδας. με συμφωνιες ΝΆΤΟ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ
  Δουλεύει καθημερινά υπέρ των οργανωμένων ξένων και ντόπιων συμφερόντων. Αποδυναμώνει τους τομείς Υγείας και Παιδείας, αφήνει ανεμβολιαστους γιατροί, και μηχωρίς εργασία! Δουλεύει νυχθημερόν για τα γερμανικά συμφέροντα στην Ελλάδα.
  Είναι ο γόνος εκείνου που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο Καλτσεστρούτσι – Παντσαβόλτα, δηλαδή εκείνου που τα βρήκε με την ιταλική μαφία.
  Έκαψε την μισή Ελλάδα για να φέρει γερμανικές ανεμογενητριες, για κέρδη στους Γερμανούς βιομηχάνους.(Με την ανάλογη Μίζα
  Ενώ ο κόσμος ΠΕΙΝΆΕΙ, πλήρωνει 20εκατομυρια για ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΣΤΑ ΜΜΕ , ενώ ο ίδιος παραβίαζε συστηματικά τα υγειονομικά μέτρα..
  στην Πάρνηθα, τρώγοντας στα μπαλκόνια της Ικαρίας,, συγχρόνως βαζωντας πρόστιμα!
  Μια βρώμικη οικογένεια η οποία είναι τοποθετημένη παντού,στην κυβέρνηση, στο Δήμο της Αθήνας, στις ΜΚΟ, υποταγμεμη στα γερμανικά και αμερικανικα συμφέροντα .!..

 22. Κάποιος έχει σαλτάρει η μου φαίνεται;Ωραία βρίζετε εμένα βρίζετε την κυβέρνηση.Η πρόταση σας ποια εινσι;Ποιον θα βγάλουμε και την άλλη μέρα θα πηγαίνουμε στο Σούπερ Μάρκετ και αντί να πληρώνουμε θα μας δίνουν και δωρο;Ποιον προτείνεις να βγάλουμε και την επόμενη θα μηδενίσει το ρεύμα και το νερό και θα μας δίνει και έξτρα μηνιάτικο;Ποιος θα μας βγάλει από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ να σωθούμε όπως όλοι αυτοί που είναι εκτός και πνιγούνε για να έρθουν εδώ;Ποιος είναι ο πατριώτης που θα μας οδηγήσει σε πόλεμο να διώξουμε τους Τούρκους από γειτωνες και να εχουμε το Αιγαίο όλο δικό μας;Εξαλου από την μια μεριά έχει η Θάλασσα σύνορα,από την άλλη δεν έχει.Θα μας πεις λοιπόν την προταση σου;Εγώ πιστεύω ότι σε σχέση με την αντιπολίτευση εχουμε τον καλύτερο πρωθυπουργό και ανήκουμε στη σωστή μεριά μέσα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.Εσυ;Πες μας έτσι για αλαγη.Τα αλλά μας τα είπες.Είμαι χαζή εγκάθετη και ο Μητσοτάκης γεννήθηκε και έγινε πρωθυπουργός,δεν έγινε Βασικα τον εκλέξαμε για να μας κάνει να υποφέρουμε.Λοιπόν ακούω….εσυ τι και ποιον πιστεύεις;

  • »Ποιον θα βγάλουμε και την άλλη μέρα θα πηγαίνουμε στο Σούπερ Μάρκετ και αντί να πληρώνουμε θα μας δίνουν και δώρο…»
   Μία ‘βαθυστόχαστη'<ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ;α σκέψη, τμήμα μιας ανάλυσης που υπερασπίζεται τον Πρωθυπουργό.
   Παιδαριώδη διλήμματα

   • Πάλι δεν μας λες ποιον πιστεύεις εσυ;Τόσο πολύ ντρέπεσαι που ούτε ανώνυμα μπορείς να το πεις.Έτσι σαν όλους του φασιστες θρασύδηλοι.

    • Βρε ηλίθια ,που μας έγινες αναλυτής ,ηλίθια .Όλα αυξήθηκαν, τα πάντα έχουν πάει στον ουρανό

     Οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά το κυριότερο, οι μισθοί των εποχικών συμπολιτών σου που παίζουν μεταξύ 600-900 ευρώ για το πολύ έξι μήνας.Που να πάνε αυτά τα λεφτά βρε βλαμμένη, πως θα ‘βγει’ ο άλλος?Αν δεν καταλαβαίνεις και δεν αισθάνεσαι,μην λαμβάνεις μέρος σε Δημόσια συζήτηση.Φασίστρια ,μαυρο-χουντικιά,χίλιες φορές ΜΑΥΡΟ ,να κάτσω σπίτι, να ρίξω λευκό,από το ψηφίσω καραγκιόζηδες ,άπονους λεκέδες της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΗΛΙΘΙΑ!!!!!
     Ηλίθια με παιδαριώδη επιχειρήματα και σάχλες κουκουνάρες πας να μας τρελάνεις.ΗΛΙΘΙΑ@!!!

    • Και λέω γιατί να μην μου κοβόταν το χέρι..

    • Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν.
     Κοίτα το δίπλα θέμα με τις δομές υγείας.
     Θησαυρίζουν τα ιδιωτικά ιατρεία. Ουρές.Φασιστεία.

 23. Ήθελα να πω οτι κάποιες φορές δεν βάζω το όνομα μου και βγαίνει ανώνυμος.Δεν αλαζει κάτι η γνώμη καταγράφεται και όχι το πρόσωπο.Δεν είμαι πολιτικός η δημοσιογράφος και φοβάμαι μην χάσω τη δόξα.Γνώμες λέμε ανώνυμα και Ευτυχως γιατί έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει κακιά σε όποιον δεν λέει ότι πιστεύουν κάποιοι.Πρέπει να το καταλάβετε.Δεν τα ξέρουμε όλα ούτε έχουμε εμείς μόνο δίκιο.Υπάρχουν και αλλά «δίκαια»όχι μόνο το δικό μας.Προβάλετε το και όχι βρίζοντας.

 24. ΜIRANTA, μην μασάς. Έτσι είναι τα κόκκινα φασίσταρια. Κρύβονται πίσω από κουκούλες, πετούν μολότοφ, υπερασπιζονται αναρχικούς, λαθρομετανάστες, τρομοκράτες. Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, πετάνε ένα ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και δρόμο. Καλά είναι, μην συνεχίζεις. Τσάμπα ασχολείσαι. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Αυτοί πίσω. Κομπλεξικα φασίσταρια, που υπερασπιζονται ότι ΑΝΤΙ υπάρχει. Μιλούν για τον Μητσοτάκη, οι σύντροφοι του Κουφοντινα. Μιλούν για φασισμό, τα ορφανά του Στάλιν και του Πουτιν. Μιλούν για δεξιά, οι συγκυβερνητες του Καμμενου. Οι συνομιλητές της Χ. Α. Αυτοί που δεν την δίκασαν 5 χρόνια, επειδή δεν έβρισκαν αίθουσα. Και ήρθε ο Μητσοτάκης να τους χώσει μέσα. Ουστ κ@πρ@σκυλα….

  • θύματα κορονοιού μέχρι και σήμερα 12/4.

   Ελλάδα : 28.274

   Βάγια,βάγια των βαγιών…τρώνε ψάρι και κολιό..

 25. Προς miranta..... Δεν λέμε κακίες,.. Από τις πράξεις κρίνεις τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ,

  Απλά οτας ενας άνθρωπος είναι σιωνιστης,ΜΑΣΩΝΟΣ ανήκει στην,Λέσχη Bildeberg(οικογενειακώς.μηδενός εξαιρουμεμου .) προωθητης και εντολοδοχος την παγκοσμιοποίησης (θα δείτε τι σημαίνει στο μέλλον) ανθέλληνας, προδότης, φιλοτουρκος, φίλο Γερμανός, φιλοΑμερικανος , φίλος των Ναζί ουκρανών (τάγματος αζοφ),… Πως να τον χαρακτηρίσεις.. Αν δεν τον πεις ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΠΡΟΔΟΤΗ, ΜΑΣΩΝΟ,..
  Όταν έχει λεφτά για να σπουδάζει την κόρη του στο YALE με 100 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο,, ενώ οι άλλοι γονεις δουλεύουν με κομμένους μισθούς, αυξημένα ρεύματα, ανεργία, φτώχεια,..υων 600 ευρώ (που να. Είναι οι μέρες του 600 ,)υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω 60,να πάρει τα 300 που οι άνθρωποι πεινανε, κσι πεθαίνουν κυριολεκτικά στην πείνα… Από Αύξηση υλικών αγαθών Πρόστιμα..300αρια η χωρίς μασκα.αυξηδη ΔΕΗ…. Πως να τον χαρακτηρίσεις αν δεν τον πεις ΚΛΕΦΤΗ,.. .
  .. ΕΛΛΕΕΙΝΟ, ΤΡΙΣΆΘΛΙΟ ΑΠΑΤΕΏΝΑ

 26. Αν θες να γράψεις κάτι καλό,, εκτός να υποστηρίζεις τον ΜΑΣΩΝΟ, και το ΝΆΤΟ γράψε,..
  Οσο για τις ερωτήσεις κρίσεως,,.. Κάντε στον εαυτό σου..ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΣΑΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΜΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ,.. σε καταστάσεις που έχει δημιουργήσει ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ. ποιος του είπε να στείλει όπλα στην Ουκρανία, ποιος αύξησε το ρεύμα, σε ποιον οφείλονται οι κυρώσεις από την Ρωσσυι α στην ΕΛΛΆΔΑ, αν βρεις απάντηση,, ποιος φταίει που δεν μπορούμε να πηγαίνουνε σούπερ μάρκετ . Μπράβο είσαι έξυπνος (μια λέξη που απέχει πολύ από σένα..!!) . Μέχρι τότε.. Ψήφιζε ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ, ΝΆΤΟ.
  Ο κόσμος κρίνει τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές,,..και δεν θα σου δώσει αναφορά ο κόσμος ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ποιον θα ψηφίσει.. Πάντως σίγουρα όχι έναν πουλημένο…. που αλλά υπόσχεται και άλλα κάνει.. Υπάρχουν 25 κόμματα… Που ενδιαφέρονται για την ΕΛΛΆΔΑ,τους Έλληνες την φτώχεια την ανεργία, την αντιμετώπιση της κρίσης, και όχι τους Αμερικάνους τους ΓΕΡΜΑΝΟΎΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.. Και τα μεγάλα συμφέροντα….
  .ελπίζω να σου απάντησα..

 27. Μπορείς να μας πεις.. Όλοι αυτοί που αναφέρεις.. Σε ΤΙ ΕΒΛΑΨΑΝ . ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ?
  Και μετά θα σου πω για τον ΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΟΥΛΗΜΕΜΟ, ΜΙΖΑΔΩΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΏΝ,ΕΛΛΕΙΝΟ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΟ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣΩΝΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ

 28. Τον προδότη,.και ..Άσε τους φασίστες Έλληνες να πεινάνε, να διψάνε και να πληρώνουν ρεύμα, ΔΕΗ, ..

  • Η πρόταση σου;Εγώ γυναίκα υποστηρίζω αυτό που πιστεύω.Εσυ ποιον υποστηρίζεις;Μια ζωή με την κουκούλα;Άχρηστοι φοβάστε την αντιπαράθεση .Τουλάχιστον οι κουμουνιστες λένε 1500 βασικό να τα πάρουμε από τους ιδιώτες και να βάλουμε κοματοσκυλα να κάνουν κουμάντο .Εσυ τι κες;

 29. Τα επιχειρήματα δεν τελειώνουν ποτέ για τον ΠΡΟΔΟΤΗ..ΜΑΣΩΝΟ ….
  Βασικά ένα επιχείρημα , από όλους αυτούς.. που αραδιαζεις..που έχουν βλάψει τιυς Έλληνες, την τσέπη τιυς την Ελλάδα, Δεν μας λες να δουμε..
  Κρινε ποιος είναι ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, ο ΚΛΕΦΤΗΣ. Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

 30. .. Η καλύτερη στιγμή να μας δείξει ποιους υπερασπιζεται ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ.. ήταν Η στιγμή που βιντεοσκοπημένο μήνυμα μαχητή του νεοναζιστικού τάγματος αζοφ μεταδίδεται στη Βουλή από τον πρόεδρο της Βουλης…
  Ερωτηση προς Νεοδημοκρατες:
  Τι όφελος εχει η ΕΛΛΆΔΑ από να υπερασπιζεται ο Μητσοτάκης ένα άσχετο εθνικιστικό ουκρανικό τάγμα των Ναζί.. (ενώ συγχρόνως μάχεται και φυλακίσει τους εθνικιστές της ΕΛΛΑΔΑΣ..
  Απάντηση :ΤΊΠΟΤΑ,γιατί έτσι είναι οι εντολές καιτο σχέδιο των ΗΠΑ, ΝΆΤΟ και ΕΕ (συγχρόνως στέλνει πολεμικό υλικό στους Ναζί για να συνεχίσει τον πόλεμο.. Βάση εντολών του ΝΆΤΟ
  ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ :κυρώσεις της Ρωσίας…
  ΕΙΡΩΝΕΊΑ : ΤΟ ΓΕΛΟΊΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΛΥΠΆΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.. (.Ακρίβεια, φτωχεια, αύξηση ρεύματος , αυξηση υλικών αγαθών) ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Δημιουργεί! (βγάζοντας ανακοινώσεις συμπονοιας,.. Προς τους φτωχους
  ΚΑΙ οι σαλεμενοι, Νεοδημοκρατες,,.. Χειροκροτουν…

 31. 10 είναι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα
  1)μεταναστευτιοο.ο. ο Μγταρακγς ζητάει 144χιλιαδ πρόσφυγες μόνο άντρες για εργασία.. (ενώ η ανεργία των Ελλήνων καλπάζει..)πολλυ χρήμα δις για κομπίνες κσι Hotspot.. Αλλά για Έλληνες όχι.
  2)η απάτη του κορωνοιου, και εμβόλιασμου, αποτέλεσμα, αύξηση θανάτων, παρενέργειες, μη δυνατότητα εργασίας λόγω μη εμβόλιασμου, δθσκυση του Εσύ, και των νοσοκομείων λόγω ανεμβολιαστων γιατρών, αυτό θέλουν για ιδιωτικό ποίηση της υγείας, πρόστιμα 300 ευρ σε ανέργους και των ήδη φτωχών Ελλήνων λόγω 2 χρόνια καταστροφή οικονομίας, λοκνταουν.. ΚΤΛ ΑΥΤΌ ΘΈΛΟΥΝ
  3)πολεμος και αποτελέσματα αυτού κυρώσεις Ρωσσιας, κσι άλλο φτώχεια εκτός των περασμενων 2 χρόνων, +αύξηση τροφής, ρεύματος, 1500%.ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ στην. Πολιτική Μητσοτάκη να στέλνοντας οπλαστην Ουκρανία, χωρις ψήφισμα από την βουλή. (εντολές ΝΆΤΟ είναι αυτές) ο κόσμος αναγνωρίζει κσι γνωρίζει ποιος φταίει.. Τις ίδιες εντολές έχουν και οι άλλες χώρες του ΝΆΤΟ.. Και η ΕΕ..
  Άραγε ποιος είναι ο φασίστας, Ουστττττ κοπρόσκυλο ΜΉΤΣΟ ΤΆΚΗ… Σφαγεα του λαού,Εγγονός προδότη προπάππου… Γιος προδότη ..ΠΡΟΔΟΤΗ

 32. Καλά ρε, δεν βαρέθηκες να γράφεις. Μόνος σου είσαι και επαναλαμβανεις τα ίδια. Μασονία, προδοσία, παππούς, ΑΝΤΙ ΝΑΤΟ .. Βολεμενος είσαι και σε πονάει. Σε έχει παλαβωσει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ. Δεν είσαι αριστερός που νόμιζα αλλά βλαμμένο μεταξύ χρυσού αυγού και αυτοχθονα Έλληνα ιθαγενή. Δήθεν ελληναρας, πατριώτης, ΑΝΤΙ Ευρωπαία. Πονάς για το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ. Βάλε σε μία σειρά το μπερδεμενο μυαλό σου και κάνε μας την χάρη. Αηδία κατάντησες. Παίξε και τίποτα άλλο εκτός από το πληκτρολόγιο. Και τέλος η ΜIRANTA είναι άλλο άτομο από τον ΝΈΟ ΔΗΜΟΚΡΆΤΗ. Εσύ συνέχιζε να βρίζεις γυναίκες ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ και βολεμενο βλήμα του πληκτρολογιου. Θαυμαστή του ΧΊΟΥ, ΧΙΤΛΕΡ, ΠΟΥΤΙΝ, ΣΤΆΛΙΝ….. ΟΥΣΤ Κ@ΠΡ@ΣΚΥΛΑ….

 33. Τελικά πιάνει αυτό με το να βρίζετε χωρίς να προτείνετε τίποτα;Θέλετε να μπερδέψετε το κόσμο ;γιατί;Προδότες χουντικοί πουλήσατε τη Κύπρο και φταίνε οι άλλοι που δεν κηρύσσουν τον πόλεμο;Απόγονοι των κουκουλοφόρων της κατοχής .

 34. Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποσχεθεί ατους Χρυσαυγίτες ότι μόλις βγει θα βγάλει έξω τους εγκληματίες;Γιαυτο αυτή η συμμαχία μαζί του;

 35. Συνήθως δεν απαντάω σε ηλιθιες ερωτήσεις φανατικών ηλιθιων Νεοδημοκρατων.. Στο Τι προτείνω και τι μπορούμε να κάνουμε για να γλυτώσουμε από τον Μητσοτάκη…. Η βουλή έχει 62 κόμματα!!!!
  https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82

  Όμως είναι τόσα πολλά τα εκατομμύρια που δίνονται για αποβλακωση, προπαγάνδα, στα(ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ)..ΜΜΕ
  Που δυστυχώς ο κόσμος..δεν πρόκειται να ξυπνήσει… Εφόσον όλα πηγαίνουν καλά(όπως βλέπουν και πιστεύουν) με τον ΠΡΟΔΟΤΗ

 36. Οι κουκουλοφοροι και οι ταγματασφαλιτες μας έσωσαν από το σιδηρουν παραπετασμα και τους κόκκινους δολοφόνους με τα κονσερβοκούτια.Σημερα θα ειμασταν Αλβανία, Βουλγαρία και στην καλύτερη Ρουμανία. Ευτυχώς ηττηθηκατε σύντροφοι και γλίτωσε η Ελλάδα από τον κόκκινο φασισμό. Τι θέλατε να σας αφήσουν τη χώρα; Στο Βίτσι και το Γραμμο σας χωσανε στην άμμο. Περαστικά σας και 5% είναι πολύ. Αέρα κουμμουνια….. Ουστ κ@πρ@σκυλα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ