Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές ο 20χρονος Αλβανός – Κατευθύνεται στη Θεσσαλονίκη

1
220

Δολοφονία Αλκη: Ο 20χρονος Αλβανός πήγε στα σύνορα και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές

Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται ο 20χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη, όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα ότι προτίθεται να κάνει.

O 20χρονος αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές αρχές, μετέβη μόνος του στα ελληνοαλβανικά σύνορα και εκεί συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς ήταν σαφές ότι δεν επιθυμούσε να δικαστεί στην Αλβανία, ούτε να εκτίσει εκείνη την ποινή.

Αυτή τη στιγμή ο 20χρονος κατευθύνεται στη Θεσσαλονίκη, συνοδεία του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. επιθεωρητή Βορείου Ελλαδος Κωνσταντίνου Σκούμα, ο οποίος και τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ο κ. Σκούμας, επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, τον οποίο και ενημέρωσε για την σημαντική αυτή εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος θα περάσει το βράδυ στα κρατητήρια στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για νεαρό με τα αρχικά D.R. ο οποίος φέρεται να είναι οπαδός ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα φανατικός, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στα social media.

Ο ίδιος εκτιμάται ότι ανήκει σε ομάδες ακραίων Αλβανών εθνικιστών, όπως αποκαλύπτεται και από τις εικόνες που αναρτά στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία, παραδόθηκε νωρίτερα σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυτσάς. Τον συνόδευε ο πατέρας του, ο οποίος αφού τον παρέδωσε στους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε από το σημείο.

«Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

«Έφευγε ο πατέρας μου και η γιαγιά μου και τους ζήτησα να πάω μαζί τους. Δεν τους είπα τίποτα. Φοβήθηκα. Μετά τους το είπα» τόνισε, ενώ σε ερώτηση γιατί παραδόθηκε απάντησε ότι ήθελε να εξηγήσει στον ανακριτή τι έγινε.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βαλτε τον μεσα τον εγκληματία δεν έμεινε στην Αλβανία να τον δικασουν θα του εσκιζαν τον κ@##εκει ειρθε στην Ελλάδα σου λέει μπορεί και να την γλιτώσω . Μεσα το λαμογιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ