«Να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά» -Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του

1
166

Με όσο κουράγιο της έχει απομείνει η μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, στέλνει το δικό της μήνυμα

Με μεγαλείο ψυχής, η μητέρα του Άλκη Καμπανού εκφράζει την επιθυμία το δικό της παιδί να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι και στέλνει ένα σαφές μήνυμα: «φτάνει πια». «Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου», υπογραμμίζει μιλώντας στον Alpha.

Και συμπληρώνει: «Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς αλλά να μη φύγουν με αυτόν τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια».

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Alpha, ο Αλέξης Κούγιας μεταβαίνει στη Βέροια για να συνομιλήσει με τους δύο γονείς του 19χρονου και αναμένεται να τους ρωτήσει μεταξύ άλλων εάν είναι έτοιμοι, ψυχολογικά, να παραστούν την Τρίτη μαζί του στην Ανακρίτρια.

«Ήταν ένα παιδί μάλαμα», ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Άλκη

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η γιαγιά του 19χρονου Άλκη: «Ήταν ένα παιδί μάλαμα», είπε στον Alpha μιλώντας για τον εγγονό της και πρόσθεσε: «Όχι ότι ήταν εγγονός μου, όχι. Αλλά ήταν μάλαμα το παιδί, όλο με το χαμόγελο. Οι καθηγητές του είχαν τα καλύτερα να λένε».

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έφυγε ο ένας δολοφονος του αλκη για Αλβανία δεν πρόκειται ποτέ να έρθει στην Ελλάδα. Είναι απαραδεχτω χιλιαδες Αλβανοί ζουν στην Ελλάδα και δεν υπάρχει συμφωνία έκδοσης δηλαδή μπορούν να μας σφαξουν και να φύγουν .Λαμογια πολιτικοί .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ