«Χορός» σεισμών στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης: Δύο δονήσεις 5,2 και 5,4 Ρίχτερ – 4 Ρίχτερ και κοντά στην Κόρινθο

12
1871

Μεταξύ Κρήτης και Κάσου οι δύο σεισμοί

Δεύτερος ισχυρός σεισμός στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης σημειώθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Συγκεκριμένα η σεισμική δόνηση ήταν 5,4 Ρίχτερ  στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Κάσου και έγινε ιδιαίτερα αισθητός.

Σύμφωνα με την Αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός έχει εστιακό βάθος τα 10 χλμ.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής σημειώθηκε ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός σημειώθηκε 46 χλμ νότια της Κάσου, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 8,9 χλμ.

seismos_kriti

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφοριστε τωρα τον αντιχριστο μοσσιαλο. Αλλιως την λυση θα την δωσει ο σεισμος. Αυτοι ειναι οι επιστημονες που θελετε να ακουμε πιστα? Αισχος!!!!!!!!!

    • Δηλαδή θεωρείς ότι έγινε σεισμός, επειδή ο Μόσιαλος έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση; …ή πιστεύεις ότι ο σεισμός θα δώσει τη λύση; Μιλάμε τέτοιες σκέψεις ούτε ο Πάτερ Κλεομένης δεν θα της έκανε!
      Μάλλον θα πρέπει να πας να σε κοιτάξει κανένας γιατρός.

    • Εγω λεω να κοψεις τις ψεκασμενες μαμακιες γιατι μεχρι και η γη κουνιεται απ τα γελια μαζι σας. Ολα τα καταπινετε αμασητα και κριτικη ασκειτε στην επιστημη. Καλα σας τα ειπε ο Μοσιαλος και χιλια μπραβο του.

    • Έλεος λέει ο άλλος να ξυπνήσει ο κόσμος.Του έχουν πει πια είναι γραφικός αν όχι επικίνδυνος;Να αφορίσουν όλους όσους δεν είναι Ορθόδοξοι;Αλήθεια;Μετά τι ακριβώς ενδιαφέρει κάποιον;Φαντάζομαι είναι ο ίδιος που κατηγορεί τις αποφάσεις της εκκλησίας σε σχέση με τον ιό;Σωστά;Να τον αφορίσουν να ησυχάσει.

    • Πανηλίθιε(α) "Ξύπνα κόσμε". Βγες από τον λαβύρινθο της θρησκοληψίας.

      Θα συμφωνήσω για τον τρισκαταρατο Ελάϊα, αλλά θα κρατάω πάντα αποστάσεις από ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΟΥΣ λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς. Σύνελθε γιατί δεν είναι έτσι ο ΟΡΘΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ…
      ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

      • Ωραιες οι καταρες αγιες μερες. Κατα τ αλλα «κρατας αποστασεις». Αποστημα εχετε καταντησει οι κατα φαντασιαν χριστιανοι.

    • δέν υπάρχει ελπίδα γιά εξέλιξη τού ανθρώπου εδώ καί χιλιάδες χρόνια.τά ίδια μυαλά μέχρι σήμερα.

  2. Ποσο χαιρομαι που ασχολειστε ολοι μαζι μου. Βρε ζωντοβολα αν δεν υπηρχε αντιδραση στην εκκλησια μας δεν θα ειχαμε ουτε μαρτυρες ουτε ομολογητες. Αλλα απ οτι φαινεται ειστε τοσο ασχετοι… Δυστυχως οι αρχιερεις σφυριζουν αδιαφορα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ