Ηλεία: Θλίψη για τον Κωνσταντίνο Καραμπέτσο- «Έφυγε» μόλις στα 36 την ώρα του φαγητού

1
1870

Ασχολούταν με τη μελισσοκομία

Σε θλίψη βυθίστηκε η μικρή κοινωνία της Αχλαδινής από τον πρόωρο χαμό  του Κωνσταντίνου Καραμπέτσου. Ο αδικοχαμένος νέος πέθανε μόλις στα 36 του χρόνια στο σπίτι του, όπου βρισκόταν με τους γονείς του την ώρα του φαγητού.

Ο εκλιπών  ασχολούνταν με τη μελισσοκομία και γενικά με αγροτικές δραστηριότητες και θεωρούνταν πολύ αγαπητός στο χωριό. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του πάρα πολλοί συγχωριανοί και φίλοι εξέφρασαν τη θλίψη τους, όπως αποτυπώνεται και στα πολλά ποστ στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα.

Για την αίτια θανάτου του 36χρονου αναμένεται η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 4.30 το απόγευμα στον Ι.N της Αχλαδινής.

Πηγή:patrisnews

Ένα νέο παλικάρι, έφυγε χθες το μεσημέρι τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή. Ο Κωνσταντίνος Καραμπέτσος, 36 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του φαγητού, στο σπίτι του στην Αχλαδινή, μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένα αγαπητό και καλόψυχο παλικάρι, στην τοπική κοινωνία του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Μαζί με τους γονείς του ασχολείτο σε αγροτικές εργασίες με τις τοπικές καλλιέργειες, όπως κάστανα, ενώ είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στη μελισσοκομία.

Όμως ο Κωνσταντίνος ήταν και κοντά στο Θεό, καθώς ήταν ιεροψάλτης στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Λιναριάς. Ανάμεσα στη φύση και την εκκλησία, έβρισκε τη γαλήνη της ψυχής του.

Στην τοπική κοινωνία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απώλειά του, συγχωριανοί και φίλοι εξέφρασαν την θλίψη τους.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να γίνουν γνωστά αύριο μετά την νεκροψία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Η συντακτική ομάδα του ilialive.gr εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πατέρα του Νίκο, στη μητέρα του Τούλα, την αδερφή του Νεκταρία και τον γαμπρό του Θοδωρή.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 4.30 το απόγευμα στην Αχλαδινή.

ilialive.gr

karampetsos2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ