«Πάγωσε» ο Ευαγγελάτος με την απάντηση μαθητή για το εμβόλιο (video)

14
4754

Ούτε που το φανταζόταν ο Νίκος Ευαγγελάτος ότι θα λάβει τέτοια απάντηση από τον μαθητή που επέστρεψε από την Ίο και βρισκόταν σε παρέα που εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού.

Ο Άγγελος γύρισε από τις διακοπές του στο νησί και παραμένει σε προληπτική καραντίνα καθώς πέντε άτομα από την παρέα του διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό και δεν δεν επέστρεψαν από την Ίο. Ο νεαρός μαθητής δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πώς κόλλησαν οι 5 φίλοι του από τους 20 που ταξίδεψαν συνολικά.

Ο νεαρός μαθητής υποστήριξε ότι οι καταστηματάρχες τηρούσαν τα μέτρα και τους ενημέρωναν ότι πρέπει να φοράνε μάσκες, όμως όπως τόνισε στο νησί γινόταν «ο κακός χαμός» όπως άλλωστε σε όλα τα νησιά αυτή την περίοδο.

πηγή: newsbreak.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εκπροσωπος των νεων τωρα ειναι αυτος;θου κυριε
    οι αλλοι που το κανουν δεν θελουν τον εκπροσωπο τους;

    • Το να σαστισει κάποιος στιγμιαία μπορεί να είναι από πολλούς λόγους. Και ο καθείς το ερμηνεύει κατά το δοκούν. Εδώ υπάρχει και ένα άλλο θέμα
      Το σκεπτικό των άπειρων νέων που έχουν δίκαιωμα ψήφου. Ανωριμοι νέοι που ορίζουν την τύχη ενός έθνους.

  2. Τα αυτονόητα είπε το παλικάρι. Απλά στους «κολλημένους» δεν αρέσουν. Είπε ακριβώς αυτά που νιώθει και πιστεύει. Ο Ευαγγελάτος «αιφνιδιάστηκε» επειδή «απαγορεύεται» να ακούγονται τέτοιες αλήθειες.

  3. Μετα σας κακοφαινετε που σας λενε ψεκασμενους.Δεν γινεται να εμβολιαστει καποιος που νοσησε.Τι καθεστε και σχολιαζετε να αποδειξετε τι;Ειπαμε το καταλαβαμε.Καλυτερα ο ιος παρα το εμβολιο για εσας.Με το καλο να τον δεχτητε.

  4. Αφού εσείς εμβολιαστήκατε και δεν κινδυνεύετε από τον ιό γιατί πρέπει να εμβολιαστούν οι νέοι που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύουν από την Covid-19;

    Δυστυχώς η ερώτηση θέλει και μυαλό για να την απαντήσετε… Ξέρω, ξέρω θα αρχίσετε να βρίζετε τώρα γιατί τελέιωσαν τα επιχειρήματα.

    • Ένα ΕΘΝΟΣ δεν αποτελείται μόνο από έναν. Από ένα σύνολο αποτελείται. Και πρέπει πάνω από όλα να είναι αυτό το σύνολο ΥΓΕΙΕΣ. Αν κατάλαβες καλώς.

  5. Αν δεν το γνωρίζεται ακόμη να σας ενημερώσω ότι όλους εσάς που μας βρίζεται γιατί δεν θα εμβολιαστούμε, ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Φανταστείτε που…

  6. Τι έχετε να πείτε οι εμβολιασμενοι που θα τρυπιεστε συνεχως;
    Κάτι πάλι θα έχετε να λέτε για δικαιολογίες…ελπίζω όταν έρθει η ώρα να μη το σκυλομετανιωσετε.
    Θα κάνουμε ότι θέλουμε οκ; τίποτα και κανείς δεν μας υποχρεώνει να το κάνουμε. Τι σκ… ζοριζεστε εσείς ρε; αφού δεν θα πεθάνετε αφού δεν θα σας κλείσουν μέσα είστε πια ελεύθεροι σε όλα Τι σκ… ζητάτε από μας; εμείς δεν θα βγαίνουμε θα μα κλείσουν εσείς δεν θα φοβαστε πια…..
    Αφήστε μας να πεθάνουμε με την ησυχία μας…..ελεος πια!!!!

    • Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι δεν είσαι ζώο;Ζεις σε μια κοινονια με δικαιώματα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.Δέχομαι ότι φοβάσαι.Σε ένα πόλεμο στέλνεις τους άλλους μπροστά και εσυ περιμένεις πίσω να δεις τι θα κάνουν για να αποφασίσεις μετά ανάλογα.Κάτσε σπίτι σου δειλέ αλλά μην ενοχλείς τους υπόλοιπους.Αν δεν σε ενδιαφέρει η οικογένεια σου οι γειτωνες η πόλη σου η ζωή σου εισαι πρόβλημα για την κοινονια
      μας…..Είναι σαν α σε αφήνουμε να οδηγάς μεθυσμένος και να λες δεν με νοιάζει αν θα τρακάρω χωρίς να σκευτεσαι ότι με κάποιον η κάτι θα τρακάρεις που αυτός δεν θα το θέλει.Δεν εισαι πια γραφικός όπως τότε που έλεγες θα σε σώσει ο Σώρρας.Τώρα εισαι επικυνδινοι ,παίζεις με ανθρώπινες ζωές.

  7. Απορώ πως άφησαν το παιδί να πει την γνώμη του και δεν έκοψαν το βίντεο!!!! Εύγε στον μικρό!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ