Καταγγελία αναγνώστη για θανάτους από εμβολιασμούς στο νησί της Νάξου | Νεκρή 21χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος στο Ηράκλειο

5
4617

Καταγγελία αναγνώστη για τους θανάτους από τους εμβολιασμούς στο νησί της Νάξου

“Την τελευταία εβδομάδα στην Νάξο 3 γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 40-45 οι δύο και 80-85 η τρίτη ετών, κατέληξαν την επομένη του εμβολιασμού.

Σχετική ανάρτηση σε fb για τις 2 νεαρότερες σε ηλικία. Η δε ατυχής ηλικιωμένη, εμβολιάστηκε με pheizer το Σάββατο 19-06-2021 στο νοσοκομείο Νάξου, διεκομίσθη με ελικοπτερο σε νοσοκομείο των Αθηνών την Κυριακή 20-06-2021 όπου και απεβίωσε.

Στην Νάξο, το τελευταίο 20ήμερο, τουλάχιστον 5 θάνατοι προέκυψαν μετά(1-15 ημέρες) από τον εμβολιασμό.

Τοπικές αρχές, υγειονομικές αρχές και Μ.Μ.Ε. κρατούν ανενημέρωτη την κοινή γνώμη.
Απαιτείται έρευνα για να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Κρήτη: 21χρονη νεκρή μετα τον εμβολιασμό της απο εκβιασμό Ξενοδόχου να κάνει το εμβόλιο

21%25CF%2587%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25B9

Οπως καταγγείλει πολίτης στο διαδίκτυο ΕΣΒΗΣΕ 21χρονη απο το Ηράκλειο Κρήτης. Το νεο κορίτσι εχασε τη ζωη της ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ για να βρει εργασία..Τη γραμμή την εχει δώσει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και οι συνεργάτες του στους Ξενοδόχους…Ετσι Εργοδότης-Ξενοδόχος απο την Κρήτη εκβίασε την 21χρονη για να εργαστεί στο Ξενοδοχείο θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο…Ενα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ που δεν αναλαμβάνει καμια Φαρμακευτική ευθύνη για το προϊόν τους και που βρίσκεται στο Γ στάδιο Κλινικών Δοκιμών στους ανθρώπους αντι για τα ΖΩΑ!!!

Και δεν ειναι η μονη…Καθημερινά εχουμε δράματα σωρεία Θανάτων μετα τους εμβολιασμούς η σακάτηδες με παρενέργειες…

Τα πράγματα γράφει πολίτης ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ και θα ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ!!!!

Με λύσσα θέλουν να εμβολιάσουν τους πάντες …Δεν τους ενοχλεί η ΛΙΣΤΑ 13.867 Θανατων και 1.354.000 Παρενεργειών της Ευρωπαϊκής Βασης Δεδομένων…13.867 θάνατοι και 1.354.336 παρενέργειες απο τα εμβόλια εως 05/06/21 στην Βαση Δεδομενων της Ε.Ε

Μονο να μειώσουν τον πληθυσμό και να σκλαβοποιήσουν τους πολίτες..Και οι αριθμοί αυτοι είναι λιγοι..Σύμφωνα με εκτιμήσεις ειναι Χ 8 φορες πάνω διοτι αποκρύπτονται χιλιάδες περιστατικά.

Απο χθες εως σήμερα εγιναν γνωστοί 9 Θάνατοι μετα τον εμβολιασμό τους..και δεκάδες παρενέργειες στη Χώρα μας στα Κοινωνικά δίκτυα…Καθε εβδομάδα εχουμε 50 νεκρούς και επίσημα αν βγάλουν εναν με το ζόρι…

Οι Παρανοϊκοί του πλανήτη και οι εκτελεστές του πιο Βρώμικου σχεδίου μας τα ειχαν πει σε εφημερίδες εκδόσεις Video απο τις συναντήσεις τους τα προηγούμενα χρόνια…Διεξαγεται ΠΟΛΕΜΟΣ και μάλιστα Παγκόσμιος ..αυτή τη στιγμη αντι για ΣΦΑΙΡΕΣ χρησιμοποιούν τις ΣΥΡΙΓΓΕΣ !!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όμως τα αποδεικτικά στοιχεία είναι γενικά και αόριστα,του τύπου ένας γνωστός ανάρτησε στο Facebook κλπ
    Παρακαλώ όσοι σχολιαστές έχουν στοιχεία (όχι από ιστοσελίδες Συνομωσιολόγων,αλλά ούτε από ιστοσελίδες Καλοταισμένων Φερέφωνων της Λίστας Πέτσα,του Καθεστώτος Μητσοτάκη και της «Επιτροπής ΓΑΛΑΖΙΩΝ Λοιμοξιολόγων»),να τα αναρτήσουν.Υπάρχει κόσμος που αντιλαμβάνεται την επικινδυνότητα του ιού,αλλά ταυτόχρονα και τους κινδύνους του εμβολιασμού.Κι επειδή άρχισαν οι επιθέσεις στον εργασιακό χώρο,να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή: Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.Το πολύ να επιβληθεί (και δεν είναι σίγουρο πως θα περάσει),η υποχρεωτικοτητα στους υγειονομικούς κλπ. Οι εποχές όπου ο κάθε φασίστας,ο κάθε εκάστοτε Μητσοτάκης,είχε…άποψη που την επέβαλε κιόλας,για το πώς θα διαχειριστούμε και διαθέσουμε το σώμα μας,πέρασαν.Κι ας έχει δώσει γραμμή στους φίλους και χρηματοδότες του, εργοδότες,να κάνουν ακριβώς αυτό. Διαίρει και βασίλευε, παλιά μου τέχνη.

  2. ότι θα πάθουμε σαν τον ψεύτη βοσκό στο παραμύθι. Θα βλέπουμε τα καμιόνια να κουβαλάνε στ’αλήθεια και θα νομίζουμε ότι είναι οι πνιγμένοι της Λαμπεντούζα. Θα πέφτουν δίπλα μας άνθρωποι και θα λέμε κάνουν ψέματα.Πραγματικά μην έρθει φονική πανδημία. Αλίμονό μας τότε. Γιατί ας αναλογιστεί ο καθένας τι είδαν τα μάτια του.Ότι του είπαν είδε.Ρεαλισμός πουθενά. Σίγουρα υπήρξαν 12 χιλ νεκροί (από κορώνα ή όχι)σε 2 χρόνια από 12εκ Έλληνες. Γιατί πριν τα 2 αυτά χρόνια ήμασταν αθάνατοι και δεν πεθαίναμε;Το μεγαλύτερο ποσοστό καρκινοπαθών,καταπονημένων οργανισμών έφευγε από ιούς γρίπες κτλ.Πάρτε τώρα μια Δέλτα για δεύτερο πιάτο.

  3. Και ακόμα είμαστε στην αρχή… Έχει να χαθεί κόσμος από τα πειραματικά εμβόλια… Χαμός θα γίνει… Ήδη το βλέπουμε με το 30% του πληθυσμού εμβολιασμένο… Φανταστείτε τι θα γίνει εάν καταφέρουν τελικά και εμβολιάσουν το 70%.

  4. Με τον ιό είχαν βρει το κόλπο για να φανούν πολλοί θάνατοι και μετρούσαν τους θανάτους με και όχι από τον ιό. Τώρα να δούμε τι κόλπο θα βρουν στους ανεξήγητους θανάτους που βλέπουμε κάθε ημέρα… Στους οποίους «έτυχε» να ανήκουν σε ανθρώπους εμβολιασμένους… Ευτυχώς ο κόσμος άρχισε να ξυπνάει και δεν εμβολιάζεται παρά τις απειλές.

  5. Συγνώμη που παρεμβαίνω… Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος της απάτης που ζούμε παρακολουθήστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ – έρευνα της Ελληνικής κρατικής τηλεόρασης. Οι πλειοψηφία των Ελλήνων καθηγητών ιατρικής που θα δείτε είναι ακόμη εν ζωή και κάποιοι από αυτούς είναι σήμερα στην Ακαδημία Αθηνών… Θα σας διαφωτίσει πλήρως και για τον καθηγητή Τσιόρδα. Αξίζει το κόπο να το δείτε. Όταν το πρόβαλε η κρατική τηλεόραση ίσως να μην το είδε κανείς. Σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Αν το παρακολουθήσετε να είστε σίγουροι ότι θα δείτε κάποια πράγματα αλλιώς…

    https://www.brighteon.com/0d80680b-0478-46da-82f6-f6c9b674581e

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ