Χανιά: Στο νοσοκομείο 65χρονη με θρόμβωση στο πόδι μετά από εμβολιασμό

1
854

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής, μία γυναίκα, μετά  τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Πρόκειται για μία 65χρονη, η οποία έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στα τέλη Απριλίου και την δεύτερη δόση, στα μέσα Μαΐου.

Πρόκειται για μία 65χρονη, η οποία έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στα τέλη Απριλίου και την δεύτερη δόση, στα μέσα Μαΐου.

Λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση, η 65χρονη είχε αρχικά επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό, αφού την έπιασαν πόνοι στην κοιλιά και μετά στο πόδι, ο οποίος της είπε πως πιθανόν να έχει υποστεί θρόμβωση στο πόδι της.

Ωστόσο, μετά από μέρες οι πόνοι δεν υποχώρησαν και η γυναίκα αναγκάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μακάρι να αναρρώσει γρήγορα η γυναίκα και να πάει πίσω στην οικογένεια της… Απλά είναι απορίας άξιο… Βρε παιδιά δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω μας; Γιατί πάτε και κάνετε το εμβόλιο; Πριν λίγες ημέρες απαγόρευσαν ως επικίνδυνα δύο εμβόλια ενώ νωρίτερα μας τόνιζαν ότι ήταν ασφαλή… Δεν έχετε καταλάβει ότι μας λένε ψέματα και κάνουν πείραμα πάνω σε εμάς;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ