Θρήνος στην Κατερίνη: Γιατρός 61 ετών πέθανε μετά τη δεύτερη δόση με Pfizer

4
1942

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας γιατρός 61 ετών μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού του με Pfizer. Ο γιατρός είχε νοσήσει με κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το OPEN, ο γυναικολόγος εμβολιάστηκε το Σάββατο 19 Ιουνίου με το σκεύασμα της Pfizer και αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Την Κυριακή κατέρρευσε και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 61χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο.

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο να έχει… Όμως δυστυχώς θα χάσουμε πολλούς ακόμη εμβολιασμένους από τα «πειραματικά» εμβόλια… Δυστυχώς.

  2. Δυστυχώς χρειάστηκαν πάρα πολλοί συμπολίτες μας να «φύγουν» για να ξυπνήσει ο κόσμος και να «μειωθούν» οι νέοι εμβολιασμοί και να ακυρωθούν πολλές «δεύτερες» δόσεις.

    Πολύ χαμηλά τα ποσοστά του εμβολιασμού στους νέους
    https://www.kapa-news.gr/2021/06/blog-post_957.html

    Εμβόλιο κορονοϊού: Αν και υπάρχουν δόσεις οι πολίτες φαίνεται να αδιαφορούν
    https://www.vimatisko.gr/Article/Article?articleID=79365

  3. Από λόγια «χορτάσαμε»… Επίσης και από εμβόλια «χορτάσαμε»… Δυστυχώς και από «θανάτους» άτυχων συμμπολιτών μας «χορτάσαμε», είτε με Covid-19 είτε με εμβόλιο… ΦΑΡΜΑΚΑ γιατί δεν προτείνουν (και «απαγορεύεται» να τα προβάλουν) στους ασθενείς Covid-19 όπως γίνεται σε άλλες χώρες; ΠΩΣ εξηγείται το ότι όλες οι χώρες έχουν προμηθευτεί μονοκλωνικά αντισώματα και εμείς όχι; Από τη χρηματική τους αξία (περίπου 1000 ευρώ η δόση) θα τους άφηνε και καλή «μίζα»… Επίσης ΓΙΑΤΙ στη Γερμανία τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία έχει γίνει πολιτικό θέμα (μέχρι και τη βουλή τους έφθασε…) η απόκρυψη της ιβερμεκτίνης που αποτρέπει τους 4 από τους 5 θανάτους όταν χορηγείται στον ασθενή από την πρώτη ημέρα των συμπτωμάτων και εδώ έχουμε νεκρική σιγή;

  4. ΓΙΑΤΙ στη Βουλγαρία, στη Τσεχία και στη Σλοβακία έχει εγκριθεί επίσημα η ιβερμεκτίνη και χορηγείται (συνταγογραφείται δωρεάν) στους ασθενείς Covid ενώ εδώ απλά το αναφέρει ο ΕΟΔΥ στην ιστοσελίδα του αλλά δεν χορηγείται πουθενά; Αυτά είναι τα σημαντικά ερωτήματα που δεν απαντώνται. Όσοι νοσούν χρειάζονται φάρμακα και όχι εμβόλια. Μόνο συνδυασμός φαρμάκων και εμβολίων θα τελείωνε την πανδημία… Τα εμβόλια από μόνα τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα το καταφέρουν. Αντίθετα θα φοβίσουν το κόσμο οι «παλινωδίες» των κυβερνήσεων… Στην αρχή τα εμβόλια είναι ασφαλή… Μετά αποσύρονται λόγω παρενεργειών… Χάνονται και συμπολίτες μας από «ανεξήγητους» θανάτους… Και ο κόσμος θα χάσει στο τέλος την εμπιστοσύνη του σ’ όλα τα εμβόλια. Αυτά είναι τα τραγικά λάθη που θα τα βρούμε μπροστά μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ