Πέθανε ο νεαρός στυλίστας Νάσος Κάτρης – «Μία ημέρα πριν είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca»

9
4337

Ένοικος του κάτω διαμερίσματος της πολυκατοικίας άκουσε φωνές από το σπίτι του άνδρα

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι ο Νάσος Κάτρης που εργαζόταν ως στυλίστας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Λαγονήσι.

Ο 32χρονος νέος εντοπίστηκε χωρίς σφυγμό μέσα στο διαμέρισμά του το πρωί της Τρίτης, από μια φίλη του. Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν στα τηλέφωνα τις τελευταίες ώρες όμως εκείνος δεν απαντούσε.

Μια ημέρα πριν, ο 32χρονος είχε εμβολιαστεί με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η φίλη του σχεδιάστρια Αθηνά Βατικανού που τον βρήκε νεκρό δήλωσε ότι ο 32χρονος είχε κάνει εμετό το βράδυ: «Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ηταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί. Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» δήλωσε στο protothema.gr.

Ο Νάσος Κάτρης με καταγωγή από τη Χαλκίδα εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη του αλλά και στο νησί της Μυκόνου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα για τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μας πείτε ποιό είναι το Σχέδιο (μείωσης του πληθυσμού);;

    Οι μισοί να ψοφήσουμε από τις όλο και πιο δολοφονικές μεταλλάξεις του ιού την επόμενη διετία και οι άλλοι μισοί από τα …εμβόλια στο…ίδιο διάστημα;;;

    Να πάτε ……..και εσείς και ο ιός σας, με ρωτήσατε εμένα αν θέλω στα καλά καθούμενα, το γονιδίωμα νυχτερίδας μέσα στο δικό μου;; «Άνθρωπος Νυχτερίδα» με το ζόρι;;;
    Και στον….Lucifer και εσείς και τα εμβόλια σας, όταν χάνονται τόσο άδικα, άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν την επιστημοσύνη σας…

    Καλό Παράδεισο στο παιδί.

    • Χαλάρωσε αν θέλαμε να μειώσουν τον πληθυσμό δεν θα το έκαναν με εμβόλιο χαζούλη.Θα σου έβαζαν κάτι στο νερό η το ψωμί και δεν θα επερνες χαμπάρι .Όποτε ηρεμίσει και άντε για μπάνιο.

    • Για το ότι γλύτωσε από εντατικές χιλιάδες ανθρώπους,για το ότι η Μ.Βρετανία επιστρέφει στην κανονικότητα,ούτε αυτό το αναφέρεις..ένα κομπιουτεράκι είναι η όλη δουλειά και απλή αριθμητική Δημοτικού..κρίμα για τον άνθρωπο …

    • …γιατί ρε φίλε, άσχημα θα σου πάει το γονιδίωμα νυχτερίδας μέσα στο δικό σου;
      Μιλάμε, θα ανοίξουν διάπλατα όλες οι πόρτες για το Hollywood! Με το γονιδίωμα της νυχτερίδας θα γίνεις Batman, και πού ξέρεις;…μπορεί να σε δούμε πρωταγωνιστή σε καμιά νέα ταινία του Batman!
      Όσον αφορά τον Lucifer που λες, …άστον αυτόν, ο Lucifer βγήκε στο μπράτσο ενός φίλου μου (λίγες μέρες μετά το εμβόλιο που έκανε) με την μορφή πεντάλφας!! Μιλάμε η πεντάλφα έμοιαζε πολύ στη πεντάλφα από τον πρώτο δίσκο των Slayer ‘Show No Mercy’. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, φοβάμαι και εγώ να κάνω το εμβόλιο, …μην τυχόν και μπει μέσα μου ο Εωσφόρος;!! Πρέπει λοιπόν να οργανωθούμε, εγώ θα πάω στην ομάδα του πάτερ Κλεομένη, και ο φίλος μου θα πάει στην ομάδα της Ελένης Λουκάς…εσύ σε ποια ομάδα θα πας;

    • Εσυ απο κατσαριδα θα πας. Ηδη το κεφαλι σου ειναι γεματο απο αυτες με αυτα που λες. Οσο για καποιον που πεθαινει, δεν γνωριζεις το ιστορικο του καθε αγνωστου που εχει κανει το εμβολιο. Και με μεγαλη ευκολια λες τις π@@ριες σου. Εκτονωσου αλλιως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ